Antena Meniu Search
x

Irina Bara, victorie remarcabilă în primul tur de la Roland Garros

Irina Bara este a cincea jucătoare din România ce ajunge în turul II la Roland Garros, după ce sportiva de 25 de ani a eliminat-o pe croata Donna Vekic, a 26-a favorită a competiției.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.09.2020, 18:17

Irina Bara a trecut de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal de la Roland Garros
Irina Bara s-a calificat în turul II de la Roland Garros - Hepta
  • Irina Bara ocupă locul 142 mondial.
  • Irina Bara a ajuns pe tabloul principal de la Roland Garros după ce a trecut de calificări.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Irina Bara, locul 142 mondial, a fost obligată să treacă de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal al competiției de la Paris, însă marți a obținut una dintre cele mai importante victorii ale carierei.

Irina a avut nevoie de 107 minute pentru a se impune în minim de seturi, 6-3, 6-4, în disputa cu croata Donna Vekic, a 26-a favorită a competiției și ocupanta locului 30 mondial.

A fost a opta victorie obținută de Irina Bara în ultimele nouă meciuri jucate în circuitul profesionist și a patra victorie la rând obținută cu 2-0 la seturi la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

Irina Bara urmează să joace în turul II de la Roland Garros cu belgianca Alison van Uytvanck, sportivă care, în primul tur, s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-1 în disputa cu suedeza Rebecca Peterson.

Irina Bara este a cincea sportivă din România care se califică în turul al II-lea de la Roland Garros, după Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan și Patricia Maria Țig. Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Irina Bara, victorie remarcabilă în primul tur de la Roland Garros