Antena Meniu Search
x

FC Liverpool, pas greşit cu Everton în lupta pentru titlul de campioană a Angliei

FC Liverpool, una dintre favoritele la câştigarea titlului de campioană a Angliei, a pierdut puncte importante, miercuri seara, după ce a cedat, scor 0-2, în duelul cu Everton din deplasare.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 14:00

Liverpool şi-a îngropat cu Everton şansele de a deveni campioană a Angliei
Liverpool şi-a îngropat cu Everton şansele de a deveni campioană a Angliei - Profimedia
  • FC Liverpool, pas greşit în lupta pentru titlul de campioană a Angliei.

Eşecul este cu atât mai surprinzător cu cât a fost înregistrat în faţa marii rivale locale, Everton, o formaţie aflată în mare suferinţă şi care este în pericol de retrogradare din cauza penalizării de opt puncte încasate din cauza situaţiei economice a clubului.

Branthwaite şi Calvert-Lewin au marcat golurile lui Everton, iar trupa antrenată de Sean Dyche câştigă un meci în care Everton a avut doar 23% posesia balonului.

În urma acestui rezultat, Liverpool rămâne, momentan, pe locul 2, cu 74 de puncte acumulate din 34 de meciuri jucate. Liverpool este la trei puncte de liderul Arsenal Londra, cu patru etape înainte de finalul campionatului, dar din spate vine puternic şi Manchester City, formaţie care a acumulat, până acum, 73 de puncte, însă din numai 32 de meciuri jucate.

Everton are 33 de puncte în acest moment şi ocupă locul 16 în Premier League. Are cu opt puncte mai mult faţă de Luton Town, ocupanta locului 18, primul care aduce retrogradarea în Liga a doua din Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » FC Liverpool, pas greşit cu Everton în lupta pentru titlul de campioană a Angliei