Antena Meniu Search
x

Formula 1. Pilotul german Nico Hulkenberg va părăsi echipa Haas pentru Sauber

Pilotul german de Formula Nico Hulkenberg urmează să părăsească echipa Haas pentru Sauber, care va fi preluată din 2026 de producătorul german Audi, scrie DPA care citează postul tv Sport1, informează Agerpres.Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 15:52

Formula 1. Pilotul german Nico Hulkenberg va părăsi echipa Haas pentru Sauber
- Profimedia

Potrivit unor informaţii, lui Hulkenberg i s-a oferit de către compania Audi un contract pe trei ani, între 2025- 2027. Surse apropiate negocierilor au menţionat că acordul este foarte aproape de a fi parafat iar un anunţ oficial ar putea fi făcut înainte de sfârşitul lunii mai.

Contractul lui Hulkenberg la Haas se încheie la sfârşitul anului. Pilotul ar fi vrut să părăsească echipa chiar la finele sezonului trecut, însă nu s-a ajuns la o înţelegere reciprocă. În prezent, Hulkenberg se află pe locul 13 (din 21) în clasamentul piloţilor, după cinci etape din actualul sezon competiţional.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

Pe acelaşi subiect

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Formula 1. Pilotul german Nico Hulkenberg va părăsi echipa Haas pentru Sauber