Antena Meniu Search
x

Hernandez Xavi, mari şanse să rămână antrenorul FC Barcelona şi în sezonul următor

Hernandez Xavi, 44 de ani, actualul antrenor al FC Barcelona, are mari şanse să rămână antrenorul catalanilor şi în sezonul următor, deşi anunţase, la începutul acestui an, că ar urma să se retragă la sfârşitul sezonului în curs.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 14:18

Hernandez Xavi ar urma să fie antrenorul FC Barcelona şi în sezonul 2024-2025
Hernandez Xavi ar urma să fie antrenorul FC Barcelona şi în sezonul 2024-2025 - Profimedia
  • Hernandez Xavi ar putea fi antrenorul FC Barcelona şi în sezonul 2024-2025.

Dezamăgit de o serie de meciuri mai puţin reuşite ale formaţiei sale, Hernandez Xavi anunţa în ianuarie anul acesta că la finalul sezonului 2023-2024 ar urma să renunţe la funcţia de antrenor principal al FC Barcelona.

Totuşi, echipa catalană a dat semne de revenire în ultimele luni, a avut evoluţii mai bune şi, deşi a fost eliminată din Liga Campionilor şi a pierdut, practic, lupta pentru titlul de campioană a Spaniei, a lăsat o impresie plăcută.

Impresie care l-a convins pe Joan Laporta, preşedintele FC Barcelona, că totuşi Hernandez Xavi este omul potrivit pentru banca tehnică a Barcelonei. Iar presa internaţională susţine că Laporta l-a convins pe Xavi să rămână antrenor al catalanilor pentru cel puţin încă un sezon, respectiv sezonul 2024-2025.

Laporta este convins că Xavi poate să facă minuni pe banca Barcelonei, dacă îi mai pune la dispoziţie încă doi sau trei fotbalişti cu experienţă. Printre jucătorii vizaţi pentru a fi transferaţi de FC Barcelona se regăsesc nume precum Bernardo Silva, de la Manchester City, Mohamed Salah, de la FC Liverpool, sau Bruno Guimaraes, de la Newcastle United.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Hernandez Xavi, mari şanse să rămână antrenorul FC Barcelona şi în sezonul următor