Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură în august

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că formațiunea pe care o conduce va depune o moțiune de cenzură în luna august. "Avem de a face cu un guvern cu credibilitate 0", a fost de părere liderul social-democraților.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.07.2020, 17:47

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură în august
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu - captură video Partidul Social Democrat via Facebook
  • PSD va depune o moțiune de cenzură în următoarele săptămâni
  • Marcel Ciolacu a făcut un apel la opoziție

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este inadmisibilă abordarea lui Iohannis, este sub demnitatea funcției pe care o deține.

Ceea ce nu înțeleg este obsesia lui de a găsi vinovați în altă parte decât în datele și statisticile oficiale. Disperarea cu care atacă PSD confirmă că guvernul sau a pierdut controlul total în gestionarea pandemiei. Acesta este rezultatul unui guvern interesat doar de alegeri, de furat și împărțit funcții. Avem de a face cu un guvern cu credibilitate 0", a declarat Ciolacu, din fața sediului PSD.

Președintele interimar al Partidului Social Democrat a precizat că moțiunea va fi depusă până în luna august.

"Am hotărât depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august. Aștept că Orban să vină în față parlamentului să vină să răspundă și să își asume dacă poate organiza alegerile și poate deschide școlile în septembrie. Colegii au propus la jumătatea lunii august să avem moțiunea depusă. Dacă nu am avea voturi din alte partide moțiunea nu ar trece. Fac apel la toată opoziția să voteze moțiunea. Din câte știu eu, în afară de USR, în rest toate partidele sunt în opoziție. PMP este la guvernare, am uitat", a mai spus liderul social-democraților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură în august