Antena Meniu Search
x

Împreună pentru Alex. Mobilizare impresionantă la Cluj pentru un tânăr fotbalist diagnosticat cu o boală cumplită

Mobilizare impresionantă la Cluj pentru Alexandru Isac, un tânăr fotbalist care a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

Mobilizare impresionantă la Cluj pentru un tânăr diagnosticat cu o boală cumplită
Mobilizare impresionantă la Cluj pentru un tânăr diagnosticat cu o boală cumplită - Facebook

Mobilizare impresionantă la Cluj pentru Alexandru Isac, un tânăr fotbalist care a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

Sute de oameni au ieşit în stradă în ultimele zile şi au adunat bani pentru tratamentul de care Alex are nevoie.

Sub denumirea #ÎmpreunăpentruAlex, sute de prieteni, colegi şi rude ale lui Alex au demarat o campanie uriaşă pentru a-l ajuta pe tânărul în vârstă de 18 ani.

Alex Isac urmează să împlinească 19 ani în luna august, însă până atunci are nevoie de ajutorul nostru.

"Alex, în vârstă de 18 ani, suferă de tumoră rinofaringe stânga diagnosticat pe 05.07.2016. În perioada 07.06.2017-24.10.2017, efectuează 6 cicluri de chimioterapie, starea lui se agravează, iar în ianuarie 2018, Alex revine la spital acuzând durere la nivelul membrelor inferioare, iar în februarie revine în regim de spital de zi cu radioterapie externă. Urmând tratamentul de la spital, starea lui Alex se înrăutăţeşte, organismul fiind intoxicat cu chimioterapie. Zilele acestea aşteptăm un răspuns de la clinica terapeutică Heidelberge din Germania unde se poate trata această boală. Împreună putem să îl salvăm", se arată în principalul mesaj al campaniei #ÎmpreunăpentruAlex.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mii de români au donat până în prezent pentru ca tânărul din Cluj să fie salvat, iar postările de pe Facebook ale marşurilor derulate în Cluj-Napoca au fost distribuite şi văzute de zeci de mii de oameni.

În total, costurile tratamentelor şi deplasării se ridică la aproximativ 50.000 de euro.

Echipele sportive din Cluj, respectiv Sănătatea Cluj şi U-BT Cluj, au anunţat că se vor implica în această campanie şi vor dona, atât prin jucători, cât şi prin oficiali ai clubului, bani pentru tratamentul lui Alex, fost jucător la Ardealul Cluj.

Cei care vor să îl ajute pe Alex, pot dona în conturile deschise pe numele tatălui lui Alex:

RON: RO71BTRL01301201M75397XX

EURO: RO54BTRL06704201M75397XX

De asemenea, donaţii pot fi făcute şi prin intermediul unei pagini speciale de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Împreună pentru Alex. Mobilizare impresionantă la Cluj pentru un tânăr fotbalist diagnosticat cu o boală cumplită