Antena Meniu Search
x

Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds din Berlin, a aruncat la gunoi statuia lui Donald Trump

Echipa muzeului Madame Tussauds din Berlin a aruncat la gunoi sculptura din ceară a președintelui Donald Trump, înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.10.2020, 15:31

Sculptura din ceară apare într-un tomberon alături de diverse pancarte
Madame Tussauds din Berlin a aruncat la gunoi figura din ceară a lui Donald Trump - DPA Images / Jens Kalaene via Hepta
  • Statuia din ceară a lui Donald Trump a fost aruncată la gunoi de către echipa muzeului Madame Tussauds, din Berlin
  • Gestul a fost unul simbolic înaintea alegerilor

Reprezentanții muzeului au afirmat că gestul a fost o măsură prealabilă, în cazul în care Trump nu va câştiga cel de-al doilea mandat la Casa Albă, notează news.ro, citând surse Reuters. 

„Activitatea de azi are, mai degrabă, un caracter simbolic înaintea alegerilor din Statele Unite”, a transmis managerul de marketing al muzeului, Orkide Yalcindag. 

Din imagini se poate observa cum sculptura din ceară apare într-un tomberon alături de pancarte cu textele „Fake News!”, „I Love Berlin” şi „You are fired!”. În jurul sculpturii lui Trump mai sunt și saci de gunoi, dar şi o şapcă roşie cu inscripţia „Make America Great Again”.

Inclusiv pe tomberon a fost aplicat un sticker cu textul „Dump Trump - Make America Great Again”.

La alegerile prezidenţiale de pe trei noiembrie, peste 87 de milioane de americani au votat anticipat, prin poştă, potrivit US Elections Project.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds din Berlin, a aruncat la gunoi statuia lui Donald Trump