Antena Meniu Search
x

Valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat pe perioada stării de urgență, a anunțat CNAIR

Rovinieta expiră pe perioada stării de urgență, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.03.2020, 15:59

Rovinieta expiră pe perioada stării de urgență, a anunțat CNAIR
Echipaje ale Poliției și Jandarmeriei verifică documentele mai multor conducători auto, la intrarea în București, pe DN1, în condițiile impuse de instituirea stării de carantină în Capitală, miercuri 25 martie 2020 - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și întrebările primite în această perioadă cu privire la menținerea valabilității rovinietelor care expiră în perioada stării de urgență, CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi cărovinietele NU SE ÎNCADREAZĂ în categoria "documentelor eliberate de autoritățile publice", motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârșitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful", a transmis CNAIR.

Precizarea vine în contextul în care unii șoferi au cerut explicații cu privire la valabilitatea rovinietei în perioada în care a fost instituită starea de urgență, ca urmare a răspândirii noului coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat pe perioada stării de urgență, a anunțat CNAIR