Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 noiembrie 2021. Şcoala a reînceput cu o treime din elevi în online; Pistă de atletism dreptunghiulară, în Blaj

Știrile zilei, 8 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.11.2021, 14:21

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 8 noiembrie 2021

1) Cursurile în școli s-au reluat după o vacanță de două săptămâni. Aproape un milion de elevi au rămas însă în online, pentru că prea puțini dintre profesorii lor sunt vaccinați.

2) Numărul total de cazuri de COVID-19 a depășit 250 de milioane la nivel global, pe fondul recordurilor din estul Europei. În România s-au înregistrat peste 1,7 milioane de infectări.

3) Gabriela Firea își dorește să candideze pentru un nou mandat de primar general al Capitalei. Senatorul a menționat că nu își dorește funcția de ministru al Muncii într-un eventual guvern PSD-PNL.

4) Sute de mii de activiști pentru mediu au ieșit în stradă, în marile orașe ale lumii. Oamenii acuză autoritățile din toată lumea că nu iau măsuri concrete pentru a combate schimbările climatice.

5) Primăria din Blaj a investit 120.000 de euro în modernizarea unei piste de atletism. Aceasta nu poate fi însă omologată, pentru că este dreptunghiulară, și va fi folosită doar pentru antrenamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 noiembrie 2021. Şcoala a reînceput cu o treime din elevi în online; Pistă de atletism dreptunghiulară, în Blaj