Antena Meniu Search
x

Video Sute de mii de activiști pentru mediu au ieșit în stradă, în marile orașe ale lumii: "Dreptate pentru climă! Acum!"

Schimbările climatice scot oamenii în stradă. Activiştii pentru protecţia mediului au protestat faţă de lipsa de reacţie a decidenţilor în marile oraşe ale lumii. Cea mai mare manifestaţie a fost în Glasgow, acolo unde se desfăşoară şi conferinţa ONU pentru mediu. Aproximativ 100.000 de oameni au ieşit aseară în stradă în oraşul scoţian. 

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 21:54

Vezi și

Înarmaţi cu pancarte, steaguri şi chiar instrumente muzicale, o sută de mii de activişti au scandat pe străzile din Glasgow. Revoltaţi, oamenii acuză autorităţile din toate lumea că nu iau măsuri concrete pentru a combate schimbările climatice. 

Nici ploaia torenţială nu a oprit manifestaţia organizată în oraşul scoţian unde are loc şi conferinţa ONU pentru mediu. Lideri, personalităţi şi cercetători din toată lumea încearcă să găsească soluţii pentru a limita creşterea medie a temperaturii la 1,5 grade Celsius. Eforturile lor sunt considerate insuficiente de activişti. 

Ce ne dorim noi?

Dreptate pentru climă! 

Pe acelaşi subiect

Când vrem noi asta?

Acum! 

Ecologiştii au ieşit în număr mare şi la Londra. 20.000 de oameni au protestat în Trafalgar Square

În Bruxelles, mai mulţi activişti au blocat circulaţia pe o stradă după ce s-au întins pe carosabil. Demonstraţia lor nu a durat mult pentru că poliţiştii au intervenit şi i-au luat pe sus până la secţie.

Manifestaţii au fost organizate în toată lumea, din Turcia până în Coreea de Sud şi Australia. În total, aproximativ 200 de proteste au avut loc în ziua dedicată luptei împotriva schimbărilor climatice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sute de mii de activiști pentru mediu au ieșit în stradă, în marile orașe ale lumii: "Dreptate pentru climă! Acum!"