Antena Meniu Search
x

O tânără şi-a pus capăt vieţii, după ce părinţii i-au spus să renunţe la căţelul său, sau să plece din casă

O tânără din India a luat o decizie extremă, după ce atât părinţii, cât şi vecinii, i-au pus în vedere să renunţe la câinele său, pe care îl considerau o problemă în blocul lor. Iniţial, tânăra le-a ţinut piept vecinilor, însă părinţii au venit cu aceeaşi insistentă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.11.2019, 16:27

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

O tânără din India a luat o decizie extremă, după ce atât părinţii, cât şi vecinii, i-au pus în vedere să renunţe la câinele său, pe care îl considerau o problemă în blocul lor. Iniţial, tânăra le-a ţinut piept vecinilor, însă când părinţii au venit cu aceeaşi insistentă, fata ar fi suferit o cădere nervoasă.

Părinţii ei au fost atât de drastici, încât i-au pus în vedere să renunţe la câine sau să plece de tot de acasă, cu tot cu câine. Întristată de decizia părinţilor săi, tânăra a făcut un gest extrem.

O tânără şi-a luat viaţa din cauza câinelui

O tânără şi-a luat viaţa la locuinţa sa din Coimbatore, India, după ce i s-a pus în vedere de către familie şi vecini să renunțe la câinele de companie, informează siasat.com.

Kavitha, care lucra ca grefieră într-o firmă privată, avea grijă de câinele ei de companie de doi ani. Animalul nu făcuse rău nimănui, însă, cu toate acestea, vecinii i-au rugat pe părinții fetei să scape de câine. Părinții ei au fost de acord cu ei și i-au pus în vedere fetei să renunţe la câine sau să plece de acasă.

Ulterior, Kavitha a scris un bilet şi şi-a pus capăt zilelor. "Salvați-mi câinele. Aveţi acum grijă de câinele meu", a scris ea.

Poliția efectuează o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără şi-a pus capăt vieţii, după ce părinţii i-au spus să renunţe la căţelul său, sau să plece din casă