Antena Meniu Search
x

Un bărbat din India și-a aruncat copiii în canal și și-a ucis soția, furios că aceasta nu voia să întrețină relații sexuale cu el

Un bărbat din statul indian Bihar și-a ucis cei trei copii și soția, furios că aceasta nu mai voia să întrețină relații sexuale cu el, de 15 zile. Scrie The Independent. Bărbatul a fost arestat pentru crimă. 

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 12:20

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Un bărbat din statul indian Bihar și-a împușct mortal soția și și-a aruncat cei trei copii în canal, furios că femeia nu a mai vrut, de aproximativ două săptămâni, să întrețină relații sexuale cu el, spun autoritățile. 

"Trupurile copiilor nu au fost încă recuperate din canal", a declarat Deshraj Singh, șeful secției de poliție Purkazi. 

După ce și-a împușcat soția și și-a aruncat cei trei copii, cu vârste de 5 ani, 3 ani și 15 luni, în canal, Pappu Kumar s-a ascuns într-o pădure din apropiere, însă a fost descoperit, în scurt timp, de oamenii legii. 

"După ce și-a împușcat soția, bărbatul a devenit îngrijorat cu privire la soarta copiilor, așa că i-a ucis și pe ei", a declarat un polițist, citat de Times of India. 

Cazurile de violență domestică au crescut considerabil în ultimii doi ani, și din cauza pandemiei de coronavirus. În India, potrivit datelor oficiale, s-a înregistrat o creștere de 2,5 mai mare ori a plângerilor legate de violența domestică, față de luna aprilie a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Inedit » Un bărbat din India și-a aruncat copiii în canal și și-a ucis soția, furios că aceasta nu voia să întrețină relații sexuale cu el