Antena Meniu Search
x

Bărbat de 59 de ani, arestat după ce a pipăit o copilă de 9 ani într-un autobuz din Olt

Un bărbat de 59 de ani este cercetat de procurorii din judeţul Olt pentru agresiune sexuală, după ce a pipăit o fată de nouă ani în timp ce se aflau într-un microbuz. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 14:34

Bărbat de 59 de ani, arestat după ce a pipăit o copilă de 9 ani într-un autobuz din Olt
Bărbat de 59 de ani, arestat după ce a pipăit o copilă de 9 ani într-un autobuz din Olt - Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş au anunţat, marţi, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat de 59 de ani, pentru agresiune sexuală săvârşită împotriva unui minor. 

A pipăit o fetiță de nouă ani în timp ce se aflau într-un microbuz

”În fapt, din mijloacele de probă administrate până în acest moment, rezultă că data de 09.05.2024, inculpatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de 9 ani, pe care nu o cunoştea. Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea”, au precizat procurorii.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Balş care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi simţit vreodată epuizat din cauza termenelor limită impuse la serviciu?
Observator » Evenimente » Bărbat de 59 de ani, arestat după ce a pipăit o copilă de 9 ani într-un autobuz din Olt