Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copil de 9 ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri, în Constanţa. Băiatul a fost scos şi transportat la spital cu elicopterul

Pompierii au intervenit într-o localitatea din judeţul Constanţa, după ce un copil în vârstă de nouă ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri. Micuţul a fost scos după zeci de minute şi transportat la spital cu elicopterul.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 17:35

Potrivit ISU Constanţa, evenimentul s-a petrecut în localitatea Mireasa. La faţa locului s-au deplasat două maşini de descarcerare, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.

Copilul a fost extras din fântână după zeci de minute. Este conştient, cu traumatism abdominal şi a fost preluat de elicopter pentru a fi transportat la spitalul judeţean. 

Din primele informaţii, se pare că băiatul s-a urcat într-un cireş de lângă fântână şi a căzut. Alte două persoane care au încercat să îl salveze au rămas blocate. Una dintre ele a reuşit să iasă, iar acum se încearcă extragerea celei de-a doua persoane. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un copil de 9 ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri, în Constanţa. Băiatul a fost scos şi transportat la spital cu elicopterul