Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Preparatele viitorului", energizante cu polen şi chipsuri din tescovină. Studenţii de la Inginerie Alimentară au inventat o serie de reţete inedite

Îngheţată cu urzici, brioşe din făină de cânepă, energizante cu polen sau chipsuri sănătoase din tescovină. Aşa arată meniul viitorului, inventat de studenţii Facultăţii de Inginerie Alimentară din Suceava. Competiţia la care au participat peste 120 de tineri nu a dezamăgit nici juriul, nici vizitatorii. Preparatele câştigătoare, sănătoase şi gustoase, ar putea ajunge, în curând, în magazine. 

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 19:35

Îngheţata de urzică sau chipsuri din tescovină. Aşa arată bunătăţile viitorului. Pentru studenţii Facultăţii de Inginerie Alimentară din Suceava mâncarea chiar e mare inginerie. 

Preparatul-vedetă, care a sedus juriul, a fost îngheţata cu urzici şi muguri de pin

Şestac Petruţ Mircea: Este destinat persoanelor care au intoleranţă la lactoză, care au intoleranţă la gluten, de asemenea, este un produs potrivit şi pentru persoanele diabetice.

Vezi și

Şi mini-brioşele din făină de cânepă au atras atenţia. 

Pe acelaşi subiect

Vizitator: Este destul de dulce. Este foarte bună la gust şi sincer aş cumpăra aşa ceva din magazin. 

Nici băuturile energizante, în variante sănătoase, nu au fost uitate. 

Ciupeş Fabian: Baza produsului este de zmeură, la care am mai adăugat ingrediente precum polen, fructe de gojii, zer praf, seminţe de cânepă.

Chipsurile din resturi au făcut senzaţie

Mădalina Marcoci: Produsele noastre sunt vipsurile, adică chipsuri vegetale din tescovină de sfeclă, morcovi şi ţelină. Avem cu mărar şi busuioc, oregano sau simple cu sare. 

Mircea Oroian - decan: De-a lungul timpului noi am brevetat unele produse pe care le-au dezvoltat studenţii noştri, unele brevete de invenţie au fost vândute către agenţi economici.

Cei 120 de studenţi înscrişi în competiţia originală au început să se pregătească pentru concurs din luna octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » "Preparatele viitorului", energizante cu polen şi chipsuri din tescovină. Studenţii de la Inginerie Alimentară au inventat o serie de reţete inedite