Antena Meniu Search
x

Ce este bine să facem în seara de Halloween, în funcţie de fiecare zodie în parte

Anul acesta, sărbătoarea de Halloween s-a sincronizat cu luna plină. Nu s-a mai întâmplat acest lucru de 19 ani. Iar întâmplarea vine la pachet cu veşti bune.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 31.10.2020, 11:15

Vezi și
  • Gemenii pot încerca îndepărtarea fricii de sărăcie.
  • Racul poate rezolva probleme legate de familie.

Astrologul Alexandra Coman ne explică pe scurt ce este bine să facem în seara aceasta, în funcţie de fiecare zodie în parte.

Alexandra Coman, astrolog: În primul rând Halloween-ul este o sărbătoare străveche, este celebrată de peste 5000 de ani, dar anul acesta este ceva special. Suntem într-un an bisect şi este prima oară în 19 ani când avem lună plină. Luna Plină este un moment foarte important când putem să renunţăm la obişnuinţe, la relaţii neproductive, la moduri de gândire neconstructive. Scoatem din viaţa noastră lucruri. Berbecii pot renunţa la modul negativ în care gândesc, Taurul, la atitudinea negativă pentru propriul corp, la acea stare negativă în care se prezintă în faţa celorlalţi. Gemenii pot încerca îndepărtarea fricii de sărăcie. Racul poate rezolva probleme legate de familie, deci conflicte. Leul poate rezolva probleme legate de afacei care nu au mai funcţionat sau probleme legate de dragoste. Fecioara rezolvă nişte probleme legate de serviciu, în timp ce Balanţa îşi rezolvă nişte probleme legate de proastă comunicare cu partenerul de afaceri sau cu cel de viaţă. Scorpionul lucrează foarte bine în problemele relaţiilor de cuplu. Săgetătorul poate rezolva nişte probleme legate de bănci, hârtii, acte documente. Capricornul poate rezolva problema cu stima de sine şi ascensiunea socială. Vărsătorul lucrează pentru relaţiile cu prietenii, cei care îţi aduceau probleme ies din viaţa ta, iar Peştii rezolvă nişte probleme legate de parteneriate. O lună plină funcţionează 3 zile. Deci astă seară, mâine şi poimânie. Cum se lucrează? Luaţi o foaie de hârtie, ce nu îşi convine, ce vrei să scoţi din viaţa ta şi apoi vizualizează cum aceste lucruri s-au rezolvat. Acestă aliniere, pe o lună plină, pe Halloween, o să te ajute să faci ordine în viaţa ta. Şi o sugestie de final. Când te duci la culcare în aceste 3 zile, dă-i o comandă creierului tău: sunt în situaţia asta, te rog găseşte o soluţie şi te culci. Funcţionează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Ce este bine să facem în seara de Halloween, în funcţie de fiecare zodie în parte