Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 noiembrie 2020. Peștii, cei mai hotărâți nativi. Veți puncta totul în fața celorlalți

Conjuncţia Jupiter-Pluto ne îndeamnă să fim mai atenţi la excese. Indiferent de natura lor, este un moment bun să ne ponderăm.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.11.2020, 15:33

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Leilor le merge foarte bine în dragoste.
  • Scorpionii primesc veşti bune de peste hotare.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

De exemplu, Berbecii ar trebui să facă acest lucru pe plan financiar. Aveţi tendinţa să cheltuiţi prea mulţi bani, pe achiziţii neimportante, aşa că temepraţi-vă.

Taurii pot face greşeli, dacă se lasă conduşi de emoţii. Încercaţi să fiţi obiectivi, chiar şi în subiectele care vă vizează în mod direct.

Tensiunile, în cazul Gemenilor, pot apărea în raport cu o femeie. Fie că este vorba de o colegă, o rudă sau o prietenă, sunt mari şanse să vă certaţi.

Nativii Rac pot descoperi ceva interesant vizionând un documentar, participând la un curs sau alte activităţi de dezvoltare personală. Este o zi bună pentru studiu.

Leilor, însă, le merge foarte bine în dragoste! În special în raport cu o persoană de peste hotare, aşa că o idilă pe Internet nu este exclusă!

Fecioarele fie încep un proiect, fie încheie o afacere, fie cumpără ceva important. Oricum ar fi, cântăriţi totul cu atenţie şi nu luaţi decizii imediat.

Balanțele tind să se simtă complexate de aspectul fizic sau ceva ce au făcut. Nu este o zi bună pentru autocritică, aşa că lăsaţi deoparte gândurile negative.

Scorpionii primesc veşti bune de peste hotare, iar cei care îşi sărbătoresc ziua de naştere nu ar trebui să excludă o conversaţie cu un prieten vechi.

Săgetătorilor le merge foarte bine în sectorul comunicării. Veţi purta multe discuţii fie că sunteţi acasă sau la birou.

Nativii Capricorn îşi pot ocupa timpul cu tot ce ţine de locuinţă. Însă mare grijă la alimentaţie.

Instinctul Vărsătorilor nu greşeşte deloc! Indiferent dacă vorbim de planul profesional sau cel amoros, bazaţi-vă pe vocea interioară.

Iar Peștii sunt azi cei mai hotărâţi nativi. Ştiţi ce vreţi, dar mai important, veţi reuşi să punctaţi totul foarte clar în faţa celorlalţi. Aşa că... mult succes.

Nu uitaţi să fiţi atenţi la cantităţi. Indiferent dacă vorbim de alimentaţie, sport, conversaţii, nu faceţi excese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 noiembrie 2020. Peștii, cei mai hotărâți nativi. Veți puncta totul în fața celorlalți