Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 februarie 2020. Momente de neuitat de Ziua Îndrăgostiților

Horoscop 14 februarie 2020. Ziua Îndrăgostiților vine cu momente de neuitat, sentimente dintre cele mai senine, dar și provocări ce necesită decizii clare. Astrele îi favorizează pe cei singuri, care își pot găsi în cele din urmă jumătatea. Însă doar dacă vor renunța la iluzii.

de Redactia Observator

la 13.02.2020, 14:33

Rosse Stephanie
Horoscopul zilei de vineri, 14 februarie 2020 - Observator
  • 14 februarie va aduce clipe unice în dragoste
  • Iubirea necondiționată este cel mai frumos cadou și singurul care nu se uită

Horoscop 14 februarie 2020. Ziua Îndrăgostiților vine cu momente de neuitat, sentimente dintre cele mai senine, dar și provocări ce necesită decizii clare.

Astrele îi favorizează pe cei singuri, care își pot găsi în cele din urmă jumătatea. Însă doar dacă vor renunța la iluzii.

Horoscop 14 februarie 2020 Berbec

Deși nu sunt cunoscuți drept romanticii zodiacului, Berbecii vor face tot posibilul pentru a impresiona persoana care le-a pus inima pe jar. Ceea ce nu e tocmai greu, ținând cont de imaginația nativilor din Berbec și curajul pe care îl adună în momentele esențiale. Mai lipsesc doar câteva declarații strecurate printre priviri pline de înțeles pentru o seară cu scântei.

Horoscop 14 februarie 2020 Taur

Taurii care sunt în căutarea sufletului-pereche ar trebui să privească mai aproape, pentru că iubirea ar putea fi doar la câțiva pași distanță. Doar iluziile și prejudecățile te opresc să vezi ceea ce destinul pare a-ți fi rezervat. Nu te feri să spui cu sinceritate ceea ce simți. Nativii din zodia Taur sunt comunicatori excelenți și reușesc să stabilească instant o conexiune emoțională cu persoanele pe care le admiră.

Horoscop 14 februarie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să se scuture de povara trecutului pentru a se bucura cu adevărat de ceea ce le oferă prezentul. De multe ori, regretele se nasc din neputința de a profita de clipele unice, nu din pașii greșiți sau micile stângăcii. Așa că nu mai pierde niciun moment și pune în practică ceea ce instinctul te îndeamnă să faci de dimineață până seara.

Horoscop 14 februarie 2020 Rac

Racii ar trebui să învețe că, atunci când o persoană îți fură complet inima, nu există nicio scuză pentru a păstra tăcerea. Frica de respingere nu este o explicație și nici nu poate fi, deoarece șansele de a obține un zâmbet și, de ce nu, o întâlnire în doi este foarte mare. Trebuie doar să faci primul pas și să nu uiți să ai încredere în propriile forțe. Pentru că ești mult mai bun decât îți imaginezi.

Horoscop 14 februarie 2020 Leu

Încrederea ta din ce în ce mai mare e de fapt o lovitură dură dacă nu ai grijă ca egoul tău să nu te orbească. Doar pentru că ai înregistrat foarte multe succese şi toţi le-au recunoscut nu înseamnă că nu poţi să dai şi rateuri. Dacă ai de gând să îţi păstrezi reputaţia, nu mai risca şi fă lucrurile având grijă să fie sigure, măcar o perioadă. Nu face paşi îndrăzneţi şi nici declaraţii revoluţionare. 

Horoscop 14 februarie 2020 Fecioară

Astăzi, lucrurile care, în mod normal, te încurcă îţi vor fi de ajutor, chiar dacă nu îţi dai seama. Intri într-o perioadă de reflecție care va îmbogăţi viața ta, iar asta te distrage de la a vedea o mare parte din lumea periferică. Atenția ta ar putea fi redirecționată pe parcursul zilei, astfel încât întâlnirile importante care necesită o concentrare deplină ar putea să nu fie o idee bună. Nu vă luați niciun angajament în acest moment.

Horoscop 14 februarie 2020 Balanță

Un lider încetează să mai fie lider atunci când nimeni nu îl urmează? Aceasta este o întrebare bună pentru dumneavoastră, să reflectați astăzi, când atitudinea grupului ar putea să se învecineze cu revolta. În loc să stai să te întrebi ce se întâmplă cu adevărat, fii mai productiv. Preia o parte din rolul de lider și oferă oamenilor ceva - orice - în care să creadă.

Horoscop 14 februarie Scorpion

Ați alergat atât de frenetic încât, cu mult timp în urmă, ați ratat faptul că ați trasat deja linia de sosire a acelui proiect sau obiectiv. Nu are rost să continui drumul tău, deoarece toată lumea pe care ai vrut să o impresionezi a dispărut de mult. În momentul de față, încerci doar să te impresionezi pe tine. Acest perfecționism nu vă va face mai fericit, așa că faceți o pauză și relaxați-vă.

Horoscop 14 februarie Săgetător

Săgetătorii ar putea avea parte de un gest de iubire pe care să îl țină minte toată viața. Și este posibil ca această surpriză să vină de la o persoană pe care nu o bănuiau de nicio intenție romantică. Mai rămâne de stabilit, pentru nativii din Săgetător, dacă merită să facă un prim pas sau să trateze situația cu diplomație. Instinctul, desigur, va da răspunsul.

Horoscop 14 februarie Scorpion

Este o perioadă extrem de benefică pentru nativii din Scorpion, în care se vindecă răni mai vechi, iar dorințe demult uitate ies la suprafață și aduc un val de entuziasm. Profită de aceste clipe și nu lăsa îndoielile să te oprească din drum. Ești pe punctul de obține acel echilibru emoțional care îți permite să îți atingi potențialul maxim.

Horoscop 14 februarie Vărsător

Vărsătorii să asculte cu atenție cuvintele partenerului de viață sau ale persoanei ce le-a furat inima, pentru că s-ar putea să piardă un mesaj extrem de important. De multe ori, adevărul se strecoară printre rânduri, la fel ca și declarațiile de dragoste sau, în cel mai rău caz, un avertisment că ceva este în neregulă. 

Horoscop 14 februarie Pești

Este ziua norocoasă a Peștilor, atât pe plan sentimental, cât și în carieră. Veștile bune vin în cascadă, iar nu puțini sunt cei care vor avea impresia că astrele s-au aliniat pentru a le aduce fericirea. Problema este că aceste momente sunt rare, așadar bucură-te de ele dar fii pregătit pentru orice obstacol ce ar putea apărea în cale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 februarie 2020. Momente de neuitat de Ziua Îndrăgostiților