Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 14 ianuarie 2021. Test al răbdării și risc de trădare

Horoscopul zilei 14 ianuarie 2021. Tensiunile continuă şi azi din cauza aspectelor de pe cer. Practic, vom trece prin testul răbdării.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.01.2021, 08:18

Vezi și
  • Riscul de conflict este destul de ridicat

Berbecii trebuie să fie foarte atenţi cum comunică la serviciu. În special, colegele vă creează probleme, dar diplomaţia voastră vă poate feri de un conflict.

Taurii câştigă bani. Fie în urma unei activităţi, fie datorită unui job sau din partea unei rude, posibil de peste hotare.

Nativii Gemeni iau decizii importante legate de bani sau lucruri materiale. Vindeţi sau cumpăraţi ceva. Negocierile vor fi dificile, aşa că poate fi greu să ajungeţi la o înţelegere.

Racii sunt provocaţi de noutate. Cineva vă propune o nouă abordare, dar aveţi nevoie nevoie de timp ca să vă adaptaţi, aşa că nu vă grăbiţi să luaţi decizii privind o mutare, o relocare sau schimbarea jobului.

Intuiţia este punctul forte al Leilor azi. Mai ales legată de job, carieră sau negocieri. Veţi obţine maximul în orice aveţi de făcut.

Fecioarelor li se poate oferi un loc de muncă mai bun sau chiar o relocare pentru un job. Nu refuzaţi oferta, pentru că veţi avea mult de câştigat.

Nativii Balanță excelează la capitolul comunicare. Asta include şedinţe, conferinţe sau un discurs în faţa unui public larg. Iar un bărbat vă poate ajuta cu un job, nişte bani sau un sfat.

Scorpionii trebuie să aibă grijă la relaţii. Sunt şanse să fiţi trădat, dar nu renunţaţi la diplomaţie.

Pentru Săgetători este o zi bună să ia decizii legate de serviciu, o mutare sau chiar o relocare. În plus, puteţi primi bani, o sposorizare sau o ofertă de studii în străinătate.

Capricornii vor să schimbe ceva. Cel mai probabil jobul. Dacă sunteţi reticenţi, încercaţi să scăpaţi de teamă şi să nu fugiţi de provocări.

Vărsătorii vor avea o zi agitată. Nu vă grăbiţi să luaţi hotărâri majore legate de job, dar mai ales dacă sunt pe fond de frică.

Iar nativii Pești au idei foarte bune care îi ajută în carieră. Comunicaţi foarte bine cu şefii şi puteţi primi un bonus sau vi se propune o nouă funcţie care vă aduce câştiguri financiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 14 ianuarie 2021. Test al răbdării și risc de trădare