Antena Meniu Search
x

Horoscop, 15 august. Ultima zi a săptămânii vine cu noutăţi pe plan amoros pentru majoritatea nativilor

Horoscop, 15 august. Dragostea pare să recupereze teren, pentru că azi destul de mulţi nativi sunt susţinuţi pe plan amoros.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.08.2021, 09:08

Vezi și
  • E posibil ca starea de spirit a Taurilor să fie fluctuantă.
  • Gemenii sunt cei mai potriviţi să ofere sfaturi.

Horoscop, 15 august Berbec

Berbecii sunt ca un magnet. Aşa că cei singuri, care îşi caută un partener, au şansa de a cunoaşte persoane promiţătoare. Dar dacă sunteţi căsătoriţi, evitaţi flirturile şi axaţi-vă pe cumpărături, spun astrele

Horoscop, 15 august Taur

E posibil ca starea de spirit a Taurilor să fie fluctuantă. Există riscul ca planurile făcute să se schimbe, deci, încercaţi să vă temperaţi impulsurile nu tocmai potrivite. 

Horoscop, 15 august Gemeni

Gemenii sunt cei mai potriviţi să ofere sfaturi. Sunteţi ponderaţi şi altruişti, dar nu trebuie să uitaţi de planurile voastre. 

Horoscop, 15 august Rac

Pentru majoritatea Racilor, duminica înseamnă relaxare şi timp pentru ei înşişi. Totuși, nu este exclus să primiţi vizite, dar nu uitaţi de partenerul de viaţă.

Horoscop, 15 august Leu

Astăzi, Leii tind să dea vina pe alte persoane pentru lucrurile neplăcute care li se întâmplă şi pot îndepărta oamenii dragi. Mai bine petrecţi puţin timp singuri, poate chiar faceţi o excursie.

Horoscop, 15 august Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să ia decizii importante. Nu le amânaţi pentru că aţi putea pierde o şansă uriaşă.

Horoscop, 15 august Balanţă

Balanţele au tendinţa de a se îngrijora fără folos în raport cu familia. Cel mai bine ar fi să schimbaţi peisajul pentru puţin timp, să plecaţi într-o excursie sau să mergeţi la shopping.

Horoscop, 15 august Scorpion

Scorpionii se vor bucura de vizita unei persoane iubite în a doua parte a zilei, iar restul timpului pot apela la hobby-uri care îi relaxează.

Horoscop, 15 august Săgetător

Astăzi, rolul Săgetătorilor este de mentor. Un prieten, o rudă sau chiar persoana iubită vor veni să vă ceară sfaturi preţioase. Încercaţi să aveţi răbdare şi înţelegere pentru ei.

Horoscop, 15 august Capricorn

Capricornii s-ar putea să câştige un concurs, să afle o veste foarte bună legată de job sau să înceapă o relaţie de iubire.

Horoscop, 15 august Vărsător

Viaţa personală a Vărsătorilor va fi presărată cu mici drame. Aveţi grijă să nu exageraţi unele reacţii sau situaţii pe care le stârneşte partenerul de viaţă. Cei căsătoriţi sunt avantajaţi dacă vor să condimenteze lucrurile.

Horoscop, 15 august Peşti

Iar Peştii vor fi greu de găsit, pentru că fie vor prin oraş toată ziua, fie pleacă într-o călătorie undeva unde nu este semnal. Ignoraţi astăzi tot ce ţine de serviciu sau dacă vă contactează oameni stresanţi. 

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de Youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop, 15 august. Ultima zi a săptămânii vine cu noutăţi pe plan amoros pentru majoritatea nativilor