Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 16 noiembrie 2020. Racii au șanse mari să se îndrăgostească

Trina dintre Neptun în Peşti şi Soare în Scorpion ne va ajuta azi să luăm decizii privind cariera. Mai ales că intuiţia poate atinge cote înalte. Și nici în dragoste veștile nu sunt chiar rele.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.11.2020, 08:04

Vezi și
  • Este o zi bună să facem și alegeri care privesc cariera
  • Zi excelentă pentru Raci, Săgetători și Pești

Berbecii îşi vor pune ordine în acte, hârtii, documente, dar în special pe plan financiar. Iar o femeie vă poate ajuta la locul de muncă.

Taurii negociază şi discută chestiuni importante. Însă, dacă nu vă schimbaţi maniera de abordare, sunt mari şanse să nu finalizaţi nimic. 

Nativii Gemeni pot avea de rezolvat o problemă ce ţine de casă. Fie ceva birocratic, fie este vorba de o reparaţie.

Racii stau foarte bine pe plan amoros. Sunt mari şanse să vă îndrăgostiţi, la pachet cu o energie ieşită din comun. Aşa că profitaţi de ea.

Leii care se află într-o relaţie, în schimb, au de luat nişte hotărâri. Nu este vorba de despărţiri, ci de noi abordări. Deasemea, o alegere importantă legată de serviciu ar putea să fie un punct cheie.

Fecioarele iau hotărâri extrem de importante privind o asociere, un parteneriat sau o relaţie. Orice alegeţi, este de bun augur.

La nativii Balanță atenţia ar trebui să se îndrepte asupra prietenilor. Dacă au nevoie de sugestii privind o problemă de sănătate, ajutorul vostru va fi binevenit.

Scorpionii negociază dur, fie că este vorba de o relaţie, o prietenie sau o afacere. Cineva încearcă să vă pună şi să prezinte o situaţie diferit de realitate, aşa că atenţie.

Săgetătorii sunt plini de energie şi orice îşi propun, poate fi materializat. Bifaţi ceva important în carieră sau într-o chestiune care implică un credit ori o finanţare.

Prietenii Capricornilor îi pot ajuta să clarifice ceva prin susţinerea necondiţionată. Iar unii dintre nativi, s-ar putea să renunţaţi la o colaborare, asociere, parteneriat.

Vărsătorii dau dovadă de încăpăţânare. Va fi dificil ca cei din jur să ajungă la sufletul vostru. Cel mai bine ar fi să vă exprimaţi liber şi să nu ascundeţi ce simţiţi. Indiferent dacă este ceva bun sau rău.

Iar Peștii scapă de o problemă. Un obiect, o conversaţie, o relaţie. Cert este că veţi lăsa ceva în urmă, iar asta va aduce schimbări majore în viaţa voastră, însă, benefice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 16 noiembrie 2020. Racii au șanse mari să se îndrăgostească