Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 decembrie 2018. Avansare în plan profesional şi multă iubire

Horoscop 17 decembrie 2018. O zi plină de surprize pentru unii nativi, ce ţin de partea financiară. Aveţi ocazia de a câştiga o sumă de bani, de a fi avansaţi ori de a vă deschide propria companie. Aveţi libertate absolută în alegerile voastre. 

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018 aduce veşti bune în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 17 decembrie 2018. O zi plină de surprize pentru unii nativi, ce ţin de partea financiară. Aveţi ocazia de a câştiga o sumă de bani, de a fi avansaţi ori de a vă deschide propria companie. Aveţi libertate absolută în alegerile voastre. 

În ceea ce priveşte dragostea, aveţi şanse mari de a obţine fericirea în perioada sărbătorilor. Nu vă sfiiţi atunci când vreţi să vă recunoaşteţi sentimentele, s-ar putea să aveţi mare noroc. 

Horoscop 17 decembrie 2018 Berbec

Berbecul este optimist astăzi. Aveţi încredere în voi şi în capacitatea de a obţine succesul. Este o zi bună la serviciu, în care aveţi oportunitatea de a ieşi în evidenţă. Evitaţi aroganţele şi mărinimia, fiţi sinceri, iar când vi se cere o mână de ajutor, acordaţi, nu întoarceţi spatele celor aflaţi în nevoie.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Berbec

Horoscop 17 decembrie 2018 Taur

Taurii trebuie să fie pregătiţi în această zi. Există posibilitatea să fie nevoiţi să poarte o discuţie dificilă cu o persoană importantă, posibil un şef. Dacă doriţi să vă renegociaţi salariul, pentru a primi o mărire, fiţi fermi, dar vorbiţi cu mult tact, politicos şi evidenţiaţi-vă calităţile voastre, necesare în firma la care lucraţi.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Taur

Horoscop 17 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi au şansa de a avansa în cariera profesională. Evenimentul fericit va fi o surpriză plăcută pentru cei dragi, care se vor gândi imediat să aniverseze cu voi momentul. O ieşire în oraş sau o cină într-un restaurant preferat vă vor aduce categoric un zâmbet larg pe buze, mai ales înţelegând că cei dragi se bucură de reuşita voastră.

Citește și Horoscop Decembrie 2018 Gemeni

Horoscop 17 decembrie 2018 Rac

Racii au de dat nişte explicaţii. Fie la serviciu, fie în familie, ce-i drept e că veţi fi nevoiţi să puneţi lucrurile la punct. Dacă aţi făcut o greşală, este momentul să o recunoaşteţi şi să vă căiţi, pentru a vă întoarce pe drumul cel bun. Fiecare face câte o boacănă în viaţă, nu sunteţi primii. Important este să înţelegeţi diferenţa dintre bine şi rău şi să alegeţi prima variantă, mereu.

Recomandare - Horoscop Decembrie 2018 Rac

Horoscop 17 decembrie 2018 Leu

Leii astăzi sunt încurajați să lucreze cu entuziasm crescut. Dacă vă exprimați ca un profesionist, acest lucru poate stimula schimbări pozitive în privința carierei. Nu uitați să vă asumați orice greșeală pe care ați fi putut-o provoca în câmpul muncii și să remediați rapid problema. Graba nu este recomandată în chestiuni legate de finanțe și achiziții. Spre seară veți avea o întâlnire interesantă și o propunere pe care o așteptați de ceva vreme.

Ar fi interesant și Horoscop Decembrie 2018 Leu

Horoscop 17 decembrie 2018 Fecioară

Fecioarele pe 17 decembrie pot avea sentimente mixte în privința cuiva foarte apropiat lor, chiar și după ce află că această persoană nu este gata să vă înțeleagă, sprijine, să vă încurajeze și să vă ofere asistență morală. Nu vă grăbiți să îndepărtați de la suflet această persoană pentru că își vor schimba foarte curând poziția lor. Nu lua decizii radicale în nimic legat de afaceri. Nu este momentul potrivit pentru a căuta un nou loc de muncă sau o nouă linie de afaceri.

Vezi și Horoscop Decembrie 2018 Fecioară

Horoscop 17 decembrie 2018 Balanţă

Balanța în această zi va fi forțată să facă față consecințelor greșelilor din trecut. Deficiențe în problemele profesionale vor apărea sau o problemă personală pe care nu ați observat-o va fi dintr-o dată subiectul zilei. În același timp, sunt posibile interacțiuni pozitive în toate aspectele legate de cooperare și parteneriat. Există șanse de cunoștințe utile, întâlniri sincere, prietenoase și conversații care vă pot scăpa de drame și chinuri interne.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Balanţă

Horoscop 17 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor întâmpina cu entuziasm noua săptămână de lucru. Abordarea foarte serioasă a problemelor profesionale aproape că vă garantează un bonus uriaș. Există toate șansele de a obține o sarcină promițătoare, care deschide ușa creșterii în carieră. A doua jumătate a zilei va fi mai puțin interesantă. Un conflict intern sau o boală recentă poate reveni. Există un risc de boală, provocat de o dietă necorespunzătoare.

Pe același subiect - Horoscop Decembrie 2018 Scorpion

Horoscop 17 decembrie 2018 Săgetător

În viaţa Săgetătorilor reapare cineva din trecut. În timpul zilei, sunt posibile și alte surprize interesante. Este important să vă păstrați calmul. Într-o serie de situații neașteptate, nu va mai fi timp pentru analiză și toate deciziile vor trebui luate cât mai curând posibil.

Citește și Horoscop Decembrie 2018 Săgetător

Horoscop 17 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii au parte de succes pe toate planurile. Astfel scapă de orice grijă la capitolul bani sau familie. Oboseala şi-ar putea spune cuvântul în a doua parte a zilei, însă un pahar de suc bogat în vitamine v-ar putea repune rapid pe picioare.

Recomandare - Horoscop Decembrie 2018 Capricorn

Horoscop 17 decembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii au nevoie de timp şi spaţiu doar pentru ei, chiar dacă circumstanțele îi pot forța să participe la întâlniri cu lume multă. Reuşiţi, însă, să treceţi cu zâmbetul pe buze peste orice inconvenient. Spre seară, există șanse să primiţi veşti bune de la cei dragi.

Pe același subiect - Horoscop Decembrie 2018 Vărsător

Horoscop 17 decembrie 2018 Pești

Peştii vor spune nu oricărei schimbări, fiind conserbatori din fire. Însă cel mai bine ar fi să evite orice conflict şi să acorde o atenție deosebită capitolului bani. Este posibil să intervină ceva cheltuieli în plus şi să fie nevoie să cereţi ajutor celor din jur.

Vezi și - Horoscop Decembrie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 decembrie 2018. Avansare în plan profesional şi multă iubire