Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 martie 2021. Veşti minunate în plan amoros, dar şi în plan financiar

Horoscop 17 martie 2021. Unele vești minunate ar putea veni astăzi, poate de la un partener de dragoste. Balaneţelor le va veni zâmbetul pe buze, după o schimbare în plan financiar.

de Redactia Observator

la 17.03.2021, 14:13

O tânără şi o hartă a semnelor zodiacale, pe fundal închis
Horoscop 17 martie 2021. - Shutterstock

Horoscop 17 martie 2021 Berbec

Vindecarea unor traume din copilărie ar putea începe astăzi, poate intraţi în legătură cu cineva care vă cunoștea atunci. Nu vă mirați dacă vărsați câteva lacrimi. Aceasta este o versiune normală. De asemenea, aţi putea râde brusc ca un nebun. Odată ce totul este pus la cale, scoateți-vă prietenul în oraş. Acest lucru vă va ajuta să vă simţiţi uşurat și poate chiar vă va ajuta să dormiţi.

Horoscop 17 martie 2021 Taur

Unele vești minunate ar putea veni astăzi, poate de la un partener de dragoste. S-ar putea să privească relația voastră sau ar putea implica un fel de noroc care să vină fie către voi, fie către jumătatea voastră. Acest pic de noroc v-ar putea elibera pe amândoi într-un fel, pentru a avansa într-un fel relația. Nu vă panicați și nu-l supraanalizați. Urmaţi-vă inima!

Pe acelaşi subiect

Horoscop 17 martie 2021 Gemeni

Ați lucrat foarte mult pentru a vă crește veniturile? Dacă da, dragi Gemeni, rezultatele s-ar putea vedea în cele din urmă. Mai multe venituri disponibile necesită, de obicei, să lucrați și mai mult, dar, în cazul dvs., s-ar putea să vă puteți relaxa o vreme și astfel să scăpați de tot stresul și tensiunea care se acumulează. Mulțumiți-vă stelelor norocoase și faceți planuri pentru timpul liber.

Horoscop 17 martie 2021 Rac

Azi ar trebuit să te simţi mai atractiv, romantic şi sexy. Orice partener actual sau potenţial pe care îl întâlneşti îţi va acorda foarte multă atenţie şi va dori să facă planuri ca voi doi să petreceţi timp împreună. S-ar putea ca asta să fie ceea ce ai nevoie, mai ales că ultimele zile au fost dificile. Ieşi afară din casă şi distrează-te un pic. Fiecare dintre noi are nevoie de astfel de momente din când în când.

Horoscop 17 martie 2021 Leu

Intuiţia s-ar putea dovedi extrem de valoroasă când vine vorba despre o problemă dificilă. Ştii toate regulile, ştii toate metodele pentru ceea ce faci, dar azi s-ar putea să fii înclinat să iei decizii pe baza a ceea ce simţi, în loc de reguli sau logică. Gândeşte-te la asta ca la o unealtă nouă valoroasă care să te ajute să înţelegi cum să te porţi cu oamenii şi să profiţi la maxim de asta. 

Horoscop 17 martie 2021 Fecioară

S-ar putea să îţi ajungă la urechi o bârfă despre un prieten care a început o nouă relaţie amoroasă. S-ar putea să te surprindă, pentru că nu te aşteptai la asta de la această persoană. Dar vei fii încântat, pentru că vrei ca prietenul tău să fie fericit. Să nu îţi fie frică să îl suni şi să întrebi toate detaliile. Va fi o plăcere reciprocă. 

Horoscop 17 martie 2021 Balanță

O schimbare la nivel financiar s-ar putea să vă aducă zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu este tocmai ceea ce speraţi, trebuie să vă mulţumiţi cu ce obţineţi şi să înţelegeţi că orice plus este un câştig. Poate primiţi nişte bani de la o persoană pe care aţi şi uitat că aţi împrumutat-o sau poate primiţi un cadou semnificativ, fără niciun motiv. În ciuda plusului obţinut, ideal ar fi să mai amânaţi achiziţia la care vă tot gândeaţi de ceva timp, spun astrele.

Horoscop 17 martie 2021 Scorpion

Nativii Scorpion sunt ocupaţi astăzi cu subiecte spirituale. Este foarte posibil să primiţi informaţii care vă ajută să obţineţi o stare de bine şi să abordaţi cu mult calm diferite probleme care nu vă dau pace. Încercaţi să vă păstraţi eficienţa astfel încât să nu pierdeţi timpul cu lucruri inutile şi să profitaţi la maxim de rodul muncii depuse în ultima perioadă.

Citește și:

Horoscop 17 martie 2021 Săgetător

Săgetătorii găsesc în sfârşit puterea de a trece peste o amintire care i-a afectat în ultima perioadă. Important este să vă bazaţi pe sfaturile apropiaţi şi să înţelegeţi că aceştia vă pot oferi susţinerea de care aveţi nevoie. Chiar dacă este greu, încercaţi să nu mai trăiţi în trecut şi să vă bucuraţi mai mult de ce vă oferă viitorul, mai ales că soarele iese şi pe strada voastră.

Horoscop 17 martie 2021 Capricorn

Miercuri, nativii zodiei Capricorn se trezesc un potenţial energetic fără precedent. Vrei și simți că ești de neînvins, că poți să faci orice, indiferent cât de dificil ar fi, că niciun obstacol nu este de netrecut. Totuşi, astrele te avertizează să încerci să rămâi cu picioarele pe pământ și să te ferești de excese. Mai ales cele fizice. Nu te suprasolicita până la epuizare. În plan sentimental, astrologii au veşti bune, există posibilitatea ca iubirea vieţii tale să îţi pregătească o mare surpriză!

Horoscop 17 martie 2021 Vărsător

Vărsătorii trebuie să înveţe să spună mai des cuvinte de dragoste celor dragi. Fă complimente şi trmite mesaje pozitive către cei apropiaţi ţie. Doar aşa poţi spera să atragi norocul în dragoste de partea ta, sau să ai parte de o inspiraţie fără precedent în zona profesională. De asemenea, un sfat din partea astrelor este să răzi mai des și să încerci să găsești plăcerea în lucrurile mărunte. Vei observa că viața ta se va schimba în bine și ți se vor întâmpla mai multe lucruri frumoase când vei învăţa să te bucuri de lucrurile pozitive!

Horoscop 17 martie 2021 Pești

Peştii se vor preocupa, astăzi, mai ales de treburile casnice. Încă de la primele ore ale dimineţii, te vei trezi cu chef de muncă. După cei vei pune toate lucrurile la locul lor, spre după-amiază te focusezi pe proiectele aflate în derulare. Sunt multe persoane pe care trebuie să le convingi că drumul pe care l-aţi început este cel bun. Seara, vei avea câteva ore libere pentru sport. Astrele recomandă o plimbare scurtă în parc, pentru a-ţi relaxa şi mintea, nu numai corpul.  De asemenea, ai grijă la ce mănânci. Nu uita că o dietă echilibrată te ajută să rămâi sănătos!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 martie 2021. Veşti minunate în plan amoros, dar şi în plan financiar