Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 16 Martie 2021. Săgetătorii au tendinţa să ia decizii nu tocmai bune

Horoscop 16 martie 2021. Tranzitul lui Mercur prin semnul Peştilor ne conferă intuiţie şi creativitate.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.03.2021, 15:24

Vezi și
  • Balanțele vor fi provocate la serviciu.
  • Săgetătorii au tendinţa să ia azi decizii nu tocmai bune.

Este ziua perfectă ca BERBECII să încerce ceva nou. Veţi avea o zi încărcată pe zona afacerilor sau privind un proiect personal.

TAURII se pot concentra pe dezvoltarea personală. Puteţi începe un curs nou sau un proiect care se va dovedi benefic pe viitor.

La GEMENI, relaţiile vor fi destul de intense. Probabil veţi fi puşi în faţa unei decizii, dar încercaţi să nu reacţionaţi pe fond de frică.

Pentru RACI relaţia cu băncile va fi destul de productivă. În special tot ce ţine de birocraţie, veţi rezolva cu succes.

Pe acelaşi subiect

LEII, în schimb, vor purta discuţii legate de bani. Însă trebuie să aveţi grijă pentru că cineva va încerca să vă păcălească.

Nativii FECIOARĂ vorbesc despre călătorii sau studii. Nu uitaţi să analizaţi totul cu atenţie şi să aveţi un plan B.

BALANŢELE vor fi provocate la serviciu. Este posibil ca ceilalţi să vă vorbească pe la spate, însă, rămâneţi calme şi păstraţi-vă raţiunea.

SCORPIONII vor fi nevoiţi să îşi schimbe ideile. Discuţiile pe care le purtaţi azi vor fi despre bani şi proiecte, iar o viziune nouă s-ar putea să vă ajute.

SĂGETĂTORII au tendinţa să ia azi decizii nu tocmai bune, aşa că dacă vă loviţi de încăpăţânarea cuiva, poate, de fapt, vă ajută nu faceţi o greşeală.

Nativilor CAPRICORN le merge excelent pe plan financiar. S-ar putea ca un proiect să fie aprobat, poate chiar peste hotare, şi să beneficiaţi de pe urma lui.

Comunicarea este punctul forte al VĂRSĂTORILOR. Astăzi veţi lua decizii bune privin o relocare, o mutare în alt oraş sau chiar în altă ţară.

Iar PEŞTII trebuie să îşi asculte intuiţia. Dacă o femeie încearcă să vă demoralizeze, fiţi fermi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 16 Martie 2021. Săgetătorii au tendinţa să ia decizii nu tocmai bune