Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 mai 2018. Bani mulţi, o moştenire şi o noapte pătimaşă

Horoscop 2 mai 2018. În această zi nu trebuie să așteptați semne speciale de atenție din partea rudelor și prietenilor. Astăzi, fiecare persoană se va concentra exclusiv asupra propriilor afaceri personale și nimeni nu vă împiedică să faceți același lucru.

Horoscop 2 mai 2018. Bani mulţi, o moştenire şi o noapte pătimaşă
Horoscop 2 mai 2018. Bani mulţi, o moştenire şi o noapte pătimaşă - Observator.tv

Horoscop 2 mai 2018. În această zi nu trebuie să așteptați semne speciale de atenție din partea rudelor și prietenilor.

Astăzi, fiecare persoană se va concentra exclusiv asupra propriilor afaceri personale și nimeni nu vă împiedică să faceți același lucru. Principalul lucru este că această zi va fi pozitivă și calmă.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va efectua un fel de proiect de lucru la ordinele unui superior. Bineînțeles, veți fi nemulțumiți că trebuie să petreceți mult timp pe acest tip de ocupație. Din păcate, nu veți avea ocazia să contraziceți personajul respectiv și veți îndeplini fără comentarii toate dorințele lui. Seara primeşti un premiu super. O rudă, pe care ați ajutat-o, vă va oferi o sumă mare de bani pe care o veți investi într-o achiziție mult așteptată.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi este destinat să primească răspunsul mult așteptat de la iubirea sa. Va fi de acord să înceapă o poveste de dragoste cu dvs., în timp ce vă cer să păstrați lucrurile în secret pentru moment. Acest lucru te va deranja puțin, dar nu vei discuta detaliile. Acesta va fi un pas nejustificat, deoarece din această seară vă va deveni clar că relația dvs. este o ficțiune, concepută pentru a provoca gelozie și furie în fostul partener al așa-numitei tale iubiri.

Horoscop 2 mai 2018 Gemeni

Gemenii vor petrece 2 mai 2018 angajați în proceduri cosmetice. Acest lucru va fi inspirat de persoana pe care ați cunoscut-o cu o zi înainte. Amintindu-vă de aspectul lor bine îngrijit și de corpul ideal, decideți să vă aduceți la perfecțiune. Când începeți acest proces, nu uitați că transformarea externă nu are loc în doar o zi. Veți avea nevoie de un plan clar, bine gândit, unde, cum și în ce mod veți obține o piele perfectă și un corp subțire. Sfatul unui expert este necesar.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi se va comporta foarte leneș. Ziua dvs. va consta într-o odihnă pe scaunul din fața calculatorului, deşi aveţi un munte de lucru. Apropo, nu toți colegii tăi văd cu ochi buni această lene, dar asta nu vă va strica planurile. Învocaţi o mahmureală cruntă ca să scăpaţi de gura lor şi nu vă supuneți provocărilor. O veste bună vine spre sfârşitul zilei, care vă bucură enorm. Se pare că aveţi o zi liberă de luat, de care aţi uitat.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Leu

Leul din 2 mai este destinat să primească o serie de știri interesante. Veți afla că o persoană în vârstă, un membru apropiat al familiei dvs., este de acord să renunțe la proprietatea legală în condițiile impuse de voi. Loviţi fierul cât e cald şi contactați un avocat competent. Dacă nu aveți unul, primul dvs. pas este să găsiți un profesionist în domeniul jurisprudenței. De asemenea, nu uitați să arătați respectul pentru o ruda care ți-a făcut concesii.

Horoscop 2 mai 2018 Fecioară

Fecioara astăzi va avea o atitudine uluită datorită unei cereri venită din partea jumătăţii lor mai bune, la întoarcerea acasă de la serviciu. Nu vă faceți griji, nu a încetat să vă iubească și nu a găsit pe nimeni altcineva. Chestia este că partenerul tău va dori să-și petreacă un timp liber singur în hobby-ul lor personal. Nu interfera cu acest lucru; găsiți mai bine câteva lucruri despre care sunteți interesat personal. Desigur, există câteva subiecte pe care ați fost curios să le explorați de mult timp.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Balanţă

Balanţa astăzi va avea ocazia să cumpere un articol unic de garderobă. Veți vedea acest lucru pe site-ul unui designer tânăr, care este doar începutul carierei sale de moda. Veți fi surprinși de faptul că toate cele mai bune lucrări ale acestui novice costă atât de puțin. Acest lucru vă va permite să vă reîmprospătați garderoba, provocând invidie tuturor prietenilor. Apropo, vei ajuta foarte mult pe designerul respectiv dacă îi vei împărtăși creaţiile cu prietenii.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au astăzi o lungă perioadă de timp pentru a-și rezolva un conflict la muncă. Nu este vorba despre taxe, ci despre un conflict care va izbucni fără un motiv bun între membrii echipei tale. Nu veți opri imediat ceartă, deoarece fiecare parte a acestei confruntări va insista asupra poziției lor personale. Reconcilierea va veni numai după ce un observator important apare la ușa biroului (unul dintre membrii senior ai conducerii). În prezența sa, cearta devine imediat tăcută.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Săgetător

Ziua de 2 mai 2018 va oferi Sagetatorului o eliberare emoțională incomparabilă. Veți găsi oportunitatea de a vă petrece timpul cu ocupația pe care o doriți cel mai tare. Pentru sfârșitul acestei zile, veți fi la o întâlnire organizată de jumătatea voastră. Veți primi din nou de la ei o declarație de iubire, precum și un cadou extraordinar. Acesta va fi un dar simbolic, care întruchipează tot ce s-a întâmplat în cuplul vostru.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii sunt destinați să petreacă o parte din această zi în natură. Nu este vorba despre un picnic de țară, unde puteți să vă odihniți bine și să vă bucurați de o masă mică. Totul este mult mai banal de atât. Una dintre rudele voastre vă va cere să îi ajutați cu grădina după muncă și veți transpira ore întregi în după-amiaza aceasta, făcând gropi sau plantând răsaduri. Pentru a scăpa de oboseală, veți avea nevoie de un somn lung. Prin urmare, du-te la culcare un pic mai devreme, pentru că mâine vă întoarceţi la locul de muncă.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va fi adevarat slujitor al Destinului. Dimineața, verificați biletul de loterie nou achiziționat și aflați că aveți dreptul la o un câştig. După-amiaza, veți merge la plimbare și aici vă veți întâlni cu o persoană foarte drăguță. Dacă ești singur, ai toate șansele să începi o poveste de dragoste. Tot ce e nevoie este să îți lași informațiile de contact. Seara, această persoană vă va trimite un mesaj personal și veți începe să vă apropiați unul de altul, poate chiar şi mai mult de atât dacă îţi joci cărţile corect.

Horoscop 2 mai 2018 pentru Peşti

Pestii azi sunt distrati de tot ceea ce se intampla in sfera poveştii lor de dragoste. Decideți că situația nu mai depinde de voi și că o veți da puterii împrejurărilor. Și circumstanțele, la rândul lor, vor determina că partenerul dvs. astăzi trebuie să se familiarizeze cu o altă persoană interesantă. Foarte curând veți fi anunțat că relația dvs. se încheie și că acum sunteți, de asemenea, liberi să căutați un nou partener. Acest lucru este unul pozitiv, indiferent de implicaţii. O nouă filă în cartea vieţii se deschide, iar asta este foarte natural. Trecutul să fie trecut, viitorul vă aşteaptă, cu bune şi rele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 mai 2018. Bani mulţi, o moştenire şi o noapte pătimaşă