Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 decembrie 2020. Pas în necunoscut și un moment de cotitură

Horoscop 20 decembrie 2020. Este o zi a schimbărilor benefice, chiar dacă pentru moment ele provoacă disconfort sau chiar o stare de tensiune.

de Redactia Observator

la 19.12.2020, 15:19

horoscop zilnic pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de duminică, 20 decembrie 2020 - Shutterstock
  • Racii, sfătuiți să nu deschidă subiecte sensibile
  • Nativii din zodia Vărsător, în centrul atenției

Horoscop 20 decembrie 2020 Berbec

O persoană pe care nu o cunoști foarte bine ți-ar putea propune o idee pe cât de tentantă, pe atât de năstrușnică - genul de lucruri pe care le fac adolescenții atunci când vor să rămână cu momente de neuitat. Dacă simți o chemare spre aventură nu ai nimic de regretat. În cel mai rău caz se lasă cu hohote de râs și câteva priviri ciudate de la cei din jur.

Horoscop 20 decembrie 2020 Taur

Taurii sunt pregătiți să meargă înainte un plan la care lucrează de ceva vreme. Dacă simți că este momentul potrivit preia inițiativa și fă primul pas. Vei deschide un nou orizont de oportunități pe care, din punctul în care de afli acum, nu ai cum să le identifici. E o ușă către necunoscut, însă care te-ar putea duce exact acolo unde trebuie să fii.

Horoscop 20 decembrie 2020 Gemeni

Gemenii au capacitatea de a înțelege rapid și precis intențiile celor din jur, iar asta le dă un avantaj considerabil, în special pe plan sentimental. Dacă ghicești dorințele persoanei iubite interacțiunea este cu mult mai armonioasă. Însă nu profita mai mult decât este cazul de capacitatea ta de a descifra comportamente. Ai putea ajunge în situația în care să manipulezi, fără intenție.

Horoscop 20 decembrie 2020 Rac

Racii ar putea ajunge la un punct de cotitură în relația sentimentală, care s-ar putea lăsa cu momente dintre cele mai delicate. Dacă simți că nu ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită, încearcă să mai câștigi timp înainte de a provoca o discuție. Anumite lucruri, odată spuse, nu mai pot fi șterse din amintire.

Horoscop 20 decembrie 2020 Leu

Entuziasmul tău pentru ceea ce crezi este mai puternic ca niciodată. Folosește această energie pentru a-i atrage pe ceilalți lângă tine. Dacă vrei să faci lucrurile să se întâmple, astăzi este ziua cea mai potrivită pentru asta. Îi poți convinge cu ușurință pe alții să vadă lucrurile în felul tău, așa că...curaj! Nu ezita și nu îți mai face griji că ceilalți vă vor critica impulsivitatea. E imposibil așa ceva!

Horoscop 20 decembrie 2020 Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a te arunca în ceva care ți-ar putea schimba viața. Sigur, poate părea ușor înfricoșător la început, însă nu vei regreta niciun minut decizia luată. Este timpul să descoperi un nou hobby, să încerci un fel de mâncare mai ieșit din comun, să ai curaj și să încerci orice te-ar putea scoate din această rutină obositoare. Există o întreagă lume de explorat, dincolo de grădina casei tale, așa că pornește în aventura vieții tale. 

Horoscop 20 decembrie 2020 Balanță

Lucrurile vor fi imprevizibile astăzi, așa că ai grijă la modificările care apar pe ultima sută de metri. Nimic nu este sigur și nimic e scris în piatră. Dar, trebuie să recunoști că, într-un fel, să nu știi ce urmează poate fi oarecum... distractiv. A existat atât de multă previzibilitate în viața ta în ultima vreme încât această zi ar putea fi exact ceea ce ai nevoie!

Horoscop 20 decembrie 2020 Scorpion

În acest moment este mai important ca niciodată să te conectezi cu ceilalți. Energia altor persoane te va inspira și te va face să te simți mulțumit de felul în care decurg lucrurile. Vorbește mai mult cu oamenii din jurul tău, află ce aveți în comun. Poți descoperi prieteni valoroși în cei de lângă tine. Ține doar de tine să-i găsești.

Horoscop 20 decembrie 2020 Săgetător

Astăzi, nativii zodiei Săgetător sunt nevoiți să treacă prin conversații interminabile. Aceste conversații se vor învârti în principal în jurul banilor, dar și asupra motivului din cauza căruia există probleme financiare în viaţa ta. Este posibil ca în timpul uneia dintre aceste conversații să ai o idee genială care ar putea să te scoată din acest impas. Sfatul astrelor pentru tine este să ai încredere în tine şi în capacitatea ta de trece peste orice obstacol.

Horoscop 20 decembrie 2020 Capricorn

Duminică este ziua în care Capricornii vor fi stăpâni pe tot ce înseamnă bani și sentimente. Este suficient să-ţi menții echilibrul emoţional, pentru ca toate sarcinile pe care le primeşti la serviciu să fie pentru tine floare la ureche. Poți chiar să vorbești cu șeful tău despre următoarea creștere a salariului - secretul reuşitei într-un astfel de demers sunt argumentele, nu emoţiile. Aşa că lasă faptele să vorbească pentru tine şi vei avea sigur succes.

Horoscop 20 decembrie 2020 Vărsător

Nativii zodiei Vărsător pot fi astăzi cu ușurință în centrul atenției. Și ceea ce este şi mai valoros, această atenție va avea un efect extrem de pozitiv şi benefic asupra ta. Soarta îţi oferă șansa perfectă de a-ţi urmări cele mai ambițioase planuri și vise. Cu alte cuvinte, este momentul să iei taurul de coarne şi să ai curaj să ieşi din zona de confort. A venit timpul să iasă soarele şi pe strada ta.

Horoscop 20 decembrie 2020 Pești

Astăzi, nativii zodiei Peşti riscă să fie manipulaţi de cei din jur. Astrele te avertizează să fii cu mare băgare de seamă, pentru că cine va încerca să te manipuleze o va face foarte grațios şi subtil, astfel că nu vei observa că eşti sub influența unui păpușar iscusit. Dacă nu vrei să dansezi pe tonul altcuiva toată ziua, nu strică să fii mai îndrăzneţ, să critici sau să foloseşti cuvântul „nu” arunci când e cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 decembrie 2020. Pas în necunoscut și un moment de cotitură