Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 2023. Două zodii se îmbogăţesc, pentru una se aud clopote de nuntă

Când toată lumea face planuri şi îşi pune dorinţe pentru 2023, este momentul să tragem cu ochiul şi la horoscop, pentru că 6 din 10 români cred în el. Astrologii spun că Leii şi Săgetătorii vor fi vedetele anului, care se anunţă, însă, pentru toate zodiile, bogat în schimbări şi provocări. 

de Redactia Observator

la 31.12.2022, 20:44

Vezi și

Horoscop 2023 zodia Berbec 

Berbecii vor fi mai mereu pe grabă, cel puţin până în mai, când Jupiter, simbolul aspiraţiilor, pleacă din semnul lor. "Priorităţile Berbecilor se modifică pentru că se deplasează către zona financiară, au dorinţe foarte mari de împlinire materială şi fac tot posibilul să îşi atingă scopurile financiare", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Taur

Pentru Tauri, noul an aduce doar surprize plăcute. "Sunt mai răsfăţaţi decât în anul anterior pentru că reuşesc să atragă nişte oportunităţi de care nu au avut parte. Să planifice următorii 5, 10, 20 de ani din viaţa lor", recomandă Valeriu Pănoiu, astrolog.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2023 zodia Gemeni

Nu la fel de norocoşi par să fie nativii din Gemeni: vor avea o primă jumătate de an mai dificilă decât s-ar aştepta. "Per total, pe tot parcursul anului 2023, Gemenii sunt apreciaţi, validaţi şi recompensaţi din punct de vedere profesional", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Rac

Şi Racii vor fi în formă tot anul! "Ei se îndreaptă către atingerea unui obiectiv foarte înalt, către o diplomă, către un trofeu, către un premiu pe care-l pot câştiga. Mai greu echilibrează viaţa de familie cu viaţa socială", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Leu

Leii, în schimb, devin mai bogaţi. "Asocierile Leilor, parteneriatele, afacerile produc bani. Leii pot vinde avantajos, pot să cumpere ieftin, oricum ar fi, din punctul de vedere al finanţelor, 2023 este un an foarte prietenos cu Leii", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Fecioară

De bani nu se pot plânge nici Fecioarele. Totuşi, pentru ele, 2023 va aduce bogăţie sufletească. "Fecioarele pot anul acesta să fie cerute în căsătorie, luate prin surprindere de către o invitaţie. Este un an în care foarte multe Fecioare care au fost singure îşi găsesc un partener", spune Valeriu Pănoiu, astrolog. 

Horoscop 2023 zodia Balanţă

Pe Balanţe le aşteaptă un an în care "răsfăţul" va fi cuvântul de ordine. "Este un an în care Balanţele se regăsesc în cuplu, ajung foarte uşor la un numitor comun cu ceilalţi, este un an al prieteniei, dar şi al recunoaşterii sociale", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Scorpion

Energia lui 2023 îi plasează pe Scorpioni exact acolo unde le va fi cel mai bine. "Scorpionii reuşesc să se pună în valoare, este un an în care ei sunt văzuţi. Au, de asemenea, succes în relaţii, reuşesc să se asocieze cu oamenii potriviţi, să îşi stabilească parteneriate avantajoase pentru toate părţile", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Săgetător

Pentru Săgetători, 2023 este un an excelent ...la mutări! "Săgetătorii sunt şi ei printre nativii avantajaţi ai zodiacului în 2023. În primul rând, ei fac mai mult din ceea ce le place, sunt preocupaţi de creşterea nivelului de confort sau de schimbările pe care urmăresc de mult timp să le facă în locuinţe", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Capricorn

Pe Capricorni îi aşteaptă multe surprize. "Fie li se deschid mai multe drumuri, fie o persoană care le stătea în cale dispare din peisajul lor, astfel încât Capricornii reuşesc să îşi atingă un scop", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Vărsător

Vărsătorii vor găsi timp să îşi tragă sufletul. "Pentru Vărsători se termină o etapă de câţiva ani de zile de greu, de dificil, de responsabilităţi, dar din luna martie, iată, vestea cea bună este că se simt degrevaţi de nişte sarcini", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Horoscop 2023 zodia Peşti

Odată intrată în zodia Peşti, planeta Saturn aduce lecţii de viaţă importante pentru nativi. "Se pare că anul acesta duc greu zodiacului: pe ei pică foarte multe responsabilităţi, presiunea este tot în terenul lor. Obiectivul principal al acestei zodii este cel financiar", spune Valeriu Pănoiu, astrolog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 2023. Două zodii se îmbogăţesc, pentru una se aud clopote de nuntă