Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 23 noiembrie 2020. Leii sunt foarte bine susținuți pe zona comunicării

Cerul s-a detensionat în ultimele săptămâni, am scăpat de planetele retrograde, însă, în perioada următoare vom culege roadele tuturor acţiunilor noastre.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.11.2020, 08:28

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Peștii vor lua hotărâri radicale.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Berbecii se pot axa pe studiu şi dezvoltare personală. Indiferent dacă vorbim de minte, trup sau suflet, este recomandat să citiţi, să participaţi la cursuri sau workshopuri.

Pentru Tauri, ascensiunea socială reprezintă punctul de interes. Comunicaţi foarte bine, aşa că nu ezitaţi să vă dezvăluiţi abilităţile.

Prietenii sunt subiectul de interes pentru Gemeni. Vă înţelegeţi foarte bine cu cei din jur, ba mai mult, sunteţi empatici şi oricine se poate baza pe voi.

Nativii Rac, deşi sunt printre cei mai sensibili, nu se deschid foarte des în faţa celorlalţi. Ei bine, azi, simţiţi nevoia să împărtăşiţi ce simţiţi, iar asta este o idee excelentă, aşa că nu vă abţineţi.

Leii sunt foarte bine susţinuţi pe zona comunicării. Fie că vorbim de întâlniri, discuţii sau dezbateri. Iar asta vă va crea o imagine foarte bună în faţa superiorilor.

Banii sunt punctul forte al Fecioarelor. Mai ales dacă vorbim de achiziţii, vânzări sau închirierea unei locaţii. Calculaţi-vă, însă, foarte bine bugetul.

Pentru Balanțe, comunicarea poate atinge cote maxime, mai ales la job. Nu este o zi bună pentru drumuri! Călătoriile mai pot aştepta, iar în trafic ar trebui să fiţi prevăzători.

În topul Scorpionilor, primul loc îl va ocupa astăzi familia. Poate nu i-aţi mai văzut de mult sau chiar dacă aţi făcut-o, organizaţi o seară specială.

Dragostea şi afacerile merg mână în mână în cazul Săgetătorilor. Practic, echilibrul vine de la sine, însă, depinde şi de voi pe ce sector vă doriţi câştiguri mai mari.

Pentru Capricorni este o zi bună în zonele de business şi finanţe. Merită să vă sacrifiaţi puţin mai mult timp pentru carieră, dar nu exageraţi cu orele extra petrecute la job.

Parteneriate, asocieri, relaţii. Vărsătorii se pot baza pe aceste cuvint. Indiferent dacă sunt pe plan profesional sau personal, veţi crea legături productive şi de lungă durată.

Iar nativii Pești pot avea de luat hotărâri radicale. Sfatul astrelor este să nu vă lăsaţi conduşi de orgoliu şi să analizaţi situaţia în detaliu.

Țineţi cont şi de sfaturile astrelor în ceea ce priveşte ascendentul vostru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 noiembrie 2020. Leii sunt foarte bine susținuți pe zona comunicării