Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 octombrie 2020. Sentimente de neuitat și un nou început

Horoscop 24 octombrie 2020. O zi a răsturnărilor emoționale, care scot la iveală frânturi dintr-un viitor pe cât de frumos, pe atât de misterios.

de Redactia Observator

la 23.10.2020, 13:25

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 octombrie 2020 - iStock / Getty Images
  • Racii trăiesc clipe intense pe plan sentimental
  • Nativii din Capricorn, dați peste cap de o nouă persoană

Horoscop 24 octombrie 2020 Berbec

Berbecii s-ar putea confrunta cu emoții pe care nu le-au mai trăit de multă vreme, iar asta i-ar putea dezechilibra temporar. Însă nu trebuie să te ferești de aceste trăiri, chiar dacă sunt intense, pentru că subconștientul încearcă să-ți transmită anumite mesaje. Dacă le asculți cu atenție, s-ar putea să afli răspunsuri la probleme pe care le credeai imposibil de rezolvat. 

Horoscop 24 octombrie 2020 Taur

Taurii trăiesc momente unice, în care totul pare a fi în perfectă armonie. Venită de nicăieri, într-un moment în care puțini mai credeau că e posibil, dragostea îi face pe nativii din această zodie să viseze cu ochii deschiși la un viitor ce pare pe cât de frumos, pe atât de misterios. Dacă ai norocul să trăiești asemenea emoții, profită din plin. Din păcate, realitatea își va arăta adevărata față în scurt timp.

Horoscop 24 octombrie 2020 Gemeni

Gemenii ar putea avea impresia că au puține opțiuni la îndemână, într-o problemă ce îi macină, însă adevărul e cu totul altul. Există o ieșire din orice situație, oricât de complicată, însă trebuie să faci un pas în spate și să privești totul în perspectivă. Nu pentru ziua de astăzi sau de mâine, ci în întregul context al vieții tale. 

Horoscop 24 octombrie 2020 Rac

Astăzi, pentru Raci totul este pe bază de intensitate emoțională. O discuție aprinsă la birou sau cu persoana iubită ar putea duce la un conflict greu de stăvilit. Încercați să vă păstrați calmul și să vă prezentați ideile cu suficiente argumente exprimate cât se poate de clar. Până la urmă, dacă interlocutorul nu este de acord poate nu este chiar vina voastră că nu acceptă ideea că aveți dreptate.

Horoscop 24 octombrie 2020 Leu 

Leii sunt copleșiți astfel de discuțiile purtate pe seama unor subiecte false. Pierdeți timpul cu probleme care nu merită prea multă atenție. Cel mai bine ar fi să tăiați din fașă în special discuțiile purtate cu persoane în care nu aveți foarte multă încredere. Există pericolul ca cineva să caute să profite de neatenția voastră și să afle informații de care s-ar putea folosi pentru a vă face rău, într-un fel sau altul.

Horoscop 24 octombrie 2020 Fecioară

Nativii Fecioară au ajuns într-un punct în care trebuie să-și asigure mai multă liniște în viața personală. Poate este momentul să nu mai pierdeți nopțile aiurea sau să nu mai visați la o persoană în grațiile căreia nu aveți nicio șansă să intrați. Încercați să găsiți bucuria în elementele apropiate și să eliminați conflictele mărunte apărute doar pentru că alte persoane nu vă înțeleg modul de a fi.

Horoscop 24 octombrie 2020 Capricorn

O persoană nouă din viața ta te intrigă, dar nu știi suficient de multe lucruri despre ea pentru a-ți face o idee exact despre cum e cu adevărat. Ai nevoie să știi mai multe înainte să avansezi cu această relație, indiferent de stadiul ei actual. Privește obiectiv. Nu lăsa afecțiunea să îți ascundă adevărul. Dacă nu faci asta, nu vei avea toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegeri corecte, indiferent cât de încrezător ești.

Horoscop 24 octombrie 2020 Vărsător

O relație veche ar putea beneficia de un nou început. Ceea ce devenise rutină până la punctul de stagnare începe încet să prindă viață. Parcă este cu totul altă afacere. Nu ai de unde să știi de unde a pornit resuscitarea acestor sentimente, dar ar trebui să fii mulțumit. Noi lucruri se pot întâmpla și trebuie să îți deschizi mintea către ele. Este în regulă să speri din nou.

Horoscop 24 octombrie 2020 Pești

Răsturnările emoționale pot face și cei mai echilibrați oameni să spună lucruri pe care nu le cred cu adevărat. Ține cont de asta dacă auzi vreun comentariu surprinzător azi. Trasul cu urechea este un sport fabulos, dar poate fi și periculos. Informațiile pe care le obții astfel nu sunt de încredere, așa că orice faci, nu repeta ceea ce auzi. Acel comentariu a fost auzit scos din context, deci nu știi cu adevărat ce voia să spună. Ține-l pentru tine și vezi-ți de treabă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 octombrie 2020. Sentimente de neuitat și un nou început