Antena Meniu Search
x

Horoscop 25 februarie. Intuiţie şi o dragoste nouă la orizont pentru unii nativi. Romantismul este la cote înalte astăzi

Este ziua în care unii nativi îşi pot găsi dragostea, iar intuiţia va fi la cote înalte pentru alţii. Mare atenţie la decizii. Iată horoscopul pentru 25 februarie. 

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 16:00

Vezi și

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 25 februarie 2022 Berbec

Berbecii se bucură de prosperitate, astăzi. Toate eforturile tale sunt pe cale să dea roade în mare măsură. S-ar putea ca o propunere legată de activitatea ta la locul de muncă să fie acceptată. Talentul tău înnăscut și norocul se combină pentru a aduce lucruri minunate în viața ta. Bucură-te de această schimbare!

Citește și: Ce este numărul karmic și ce spune despre tine

Pe acelaşi subiect

Horoscop 25 februarie 2022 Taur

Pasiunea plutește în aer pentru Tauri, mai ales ca astăzi sunt ferm convinși că ei sunt cei care electrizează aerul. Mintea îți stă la dragoste și la fluturi în stomac. Ai muncit foarte mult în ultima perioadă și asta nu ți-a lăsat timp pentru a-ți răsfăța latura senzuală. Este momentul perfect pentru a invita o persoană specială la cină. Aprinde o lumânare, deschide o sticlă de vin și vezi ce se întâmplă.

Horoscop 25 februarie 2022 Gemeni

Aveți o abilitate psihică înnăscută care are nevoie doar de o ajustare fină și de întărire pentru ca aceasta să se dezvolte într-o putere formidabilă. Chiar și acum te trezești câteodată citind gândurile altora. Această sensibilitate te pune în situații dificile uneori, dar de cele mai multe ori funcționează în avantajul tău. În relații, mai ales, poți pune capăt sentimentelor rănite înainte ca acestea să devină ceva ireparabil.

Horoscop 25 februarie 2022 Rac

Racii sunt tentați să încerce activități de grup, astăzi. Asta e ceva total diferit de ceea ce îți place să faci, dar, cu toate acestea, descoperi că îți place să interacționezi cu oameni necunoscuți. În plus, fie că înveți gătit sau alpinism, este întotdeauna mult mai distractiv să înveți cu alții. Astfel, poți învăța din greșelile lor și ei din greșelile tale. Vei avea o zi distractivă și plină de aventuri.

Horoscop 25 februarie 2022 Leu

Ai muncit din greu și începi să te întrebi dacă tot efortul tău a fost în zadar. O restructurare la locul de muncă îți pune semne de întrebare și vrei să știi exact unde te încadrezi sau dacă te încadrezi undeva. S-ar putea să ai câteva zile supărătoare, dar vei fi uşurat să afli că șefii au planuri mari pentru tine.

Horoscop 25 februarie 2022 Fecioară

Ești plin de încredere și entuziasm. Nu este surprinzător că cei din jurul tău răspund la fel. Zâmbetul tău este contagios și ai oameni care glumesc și râd cu tine pe tot parcursul zilei. Vei avea mult succes în orice vei face astăzi, deși eforturile de grup se vor dovedi probabil mai pline de satisfacții. Romantismul are loc seara, așa că profită la maximum!

Horoscop 25 februarie 2022 Balanţă

Intuiția și sensibilitatea ta vor fi sporite astăzi. Sunteți capabil să citiți gândurile și sentimentele celorlalți și să le interpretați cu acuratețe. Din păcate, nu puteți folosi această abilitate la fel de eficient şi asupra ta. Au reapărut unele probleme vechi, provocându-ți o oarecare suferință. Aceste probleme te blochează într-un fel. Nu vei putea merge mai departe cu viața ta până nu le rezolvi odată pentru totdeauna. Poate ajutorul unui psiholog te va ajuta.

Horoscop 25 februarie 2022 Scorpion

Este posibil începi în curând o nouă relație și probabil va fi cu cineva care este deja în viața ta. Poate că este cineva pe care l-ai cunoscut în liceu și cu care tocmai ai reluat legătura, sau poate că un coleg de la serviciu începe brusc să-ți acorde multă atenție. Romantismul este cu siguranță în aer astăzi, așa că ține ochii deschiși pentru indicii subtile de la oamenii din viața ta.

Horoscop 25 februarie 2022 Săgetător

Eşti cu capul în nori astăzi. Acesta nu este neapărat un lucru rău, înseamnă doar că îți este dificil să faci anumite lucruri de pe agendă. Oricât de mult ai prefera să fii în altă parte, chiar trebuie să rămâi concentrat pe proiectele aflate la îndemână. În orice caz, planificați o strategie de ieșire din rutina banală a vieții de zi cu zi, dar nu vă așteptați să evadați chiar astăzi.

Horoscop 25 februarie 2022 Capricorn

Inima și intuiția ta vor conduce astăzi mult mai mult decât mintea. Ai încredere în ceea ce îți spun instinctele. Dacă sunteți într-o profesie de vânzări, vă puteți aștepta ca comenzile să vină astăzi, deoarece percepția extrasenzorială vă ajută să cunoașteți nevoile clienților aproape înainte ca aceştia să o facă. Planifică o întâlnire romantică cu persoana iubită.

Horoscop 25 februarie 2022 Vărsător

Natura voastră creativă nu va mai fi reprimată. Pe măsură ce vă uitaţi în jurul casei voastre, vă daţi seama că simțiţi nevoia să o ajustaţi puţin. Motivat de dorința de a organiza petreceri și de a invita membrii familiei care locuiesc departe să vină în vizită, vă apucaţi de revopsit, de schimbări sau de tapiţat canapeaua. Rezultatul final va fi fantastic. Veţi fi mândri.

Horoscop 25 februarie 2022 Peşti

Aţi avut întotdeauna o capacitate psihică uriaşă, dar astăzi este la apogeu. Poate nu întâmplător, probabil că veţi fi contactat de un prieten apropiat sau de un iubit din trecutul vostru. El sau ea nu vă sună pentru a vă reînnoi relația, ci mai degrabă pentru sfaturi. Abilitățile voastre sporite de astăzi vă fac confidentul ideal. Ascultaţi cu atenție și sfătuiţi aşa cum inima voastră spune că este corect.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 25 februarie. Intuiţie şi o dragoste nouă la orizont pentru unii nativi. Romantismul este la cote înalte astăzi