Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 septembrie 2020. Șansă la iubire și un moment de sinceritate

Horoscop 27 septembrie 2020. O zi cu emoții, provocări, dar și decizii care ar putea avea un impact major pe viitor.

de Redactia Observator

la 26.09.2020, 15:13

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de duminică, 27 septembrie 2020 - iStock / Getty Images
  • Șanse mari în dragoste pentru Vărsători
  • Taurii au nevoie de organizare și stabilitate

Horoscop 27 septembrie 2020 Berbec

Berbecii s-ar putea trezi cu chef de muncă în ultima zi a săptămânii, în special dacă au avut rezultate pozitive pe plan profesional, îm ultima perioadă. Pentru nativii din această zodie, succesul atrage după sine noi rezultate pozitive -un loop care îi poate propulsa pe cele mai înalte culmi. Însă există și reversul medaliei, atunci când apatia îi cuprinde și nu mai au chef de absolut nimic. Dacă tot oscilezi la extreme, măcar asigură-te că ești în partea bună.

Horoscop 27 septembrie 2020 Taur

Tauri au nevoie de un plan bine pus la punct și de puțină militărie, dacă vor să-și îndeplinească scopurile. A fi entuziasmat, inteligent și cu imaginația bogată nu este suficient. Rutina, oricât de plictisitoare, aduce rezultate constante și măsurabile în special pe termen lung. Pornește cu pași mici și îmbunătățește acele obiceiuri pe care le ai constant și care îți ocupă o mare parte din timp. Vei privi, apoi, lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscop 27 septembrie 2020 Gemeni

Gemenii s-ar putea întâlni cu o persoană care să le schimbe complet o opinie ce părea a fi bătută în cuie și sub nicio formă subiect de negociere. Însă, atunci când ai mintea deschisă la nou, se întâmplă și astfel de lucruri. Câteodată este bine să te scuturi de anumite idei sau prejudecăți, astfel încât să-ți actualizezi cadrul prin care te raportezi la cei din jur și la experiențele tale.

Horoscop 27 septembrie 2020 Rac

Vorba dulce mult aduce, iar Racii se pricep de minune la cuvinte. Atât de mult, încât nu este exclus să se trească cu câțiva admiratori nu tocmai secreți, gata să-și pună sufletul pe tavă. Însă, în stilul caracteristic nativilor din zodia Rac, nu se va întâmpla mai nimic, pentru că ce e prea ușor nu are sens, în această perioadă. Așa că bucură-te de atenție, dar nu uita să îți exprimi clar intențiile.

Horoscop 27 septembrie 2020 Leu

Lucrurile se schimbă drastic în viața cuiva de care îți pasă foarte mult iar acesta nu știe încă ce să creadă despre asta, dacă va fi o schimbare spre rău sau spre bine. Pentru că vă afectează relația mai mult decât credeai, încearcă să-l ajuți să iasă din situația asta. Poți fi o influență foarte bună în acest moment în viața lui și îi poți arăta calea pe care o are de urmat. Până când totul va reveni la normal, e bine ca tu să fii cel care îl asiguri că lucrurile vor fi în regulă.

Horoscop 27 septembrie 2020 Fecioară

Trebuie să împingi puțin lucrurile ca relația în care ești să treacă la următorul nivel. Ai fost suficient de răbdător, dar acum trebuie să pui totul pe tavă și să spui ce îți dorești de la partenerul tău. Riscă și vei avea de câștigat. Fii vulnerabil și deschis față de sentimentele tale și așteaptă să vezi dacă ți se răspunde în același fel.  

Horoscop 27 septembrie 2020 Balanță

Cine știa că absența cuiva te poate face să te simți atât de bine? Răsufli ușurat când cineva care nu e pe placul tău lipseste din peisaj și asta nu ar trebui să te facă să te simți vinovat. Nu e ca și cum i-ai dori răul acelei persoane, pur și simplu adaugă prea mult stres inutil vieții tale. Ai grijă, însă, să păstrezi pentru tine ceea ce simți despre acea persoană. Nu transforma mediul de lucru într-unul ostil. Doar fii fericit și ....recunoscător.

Horoscop 27 septembrie 2020 Scorpion

Începi să te simți neputincios la locul de muncă și vrei să recâștigi controlul de care te bucurai în trecut. Stă în puterea ta să schimbi lucrurile, să influențezi dinamica, așa că nu mai sta să-ți plângi de milă și treci la acțiune. Acționează cu tact și nimeni nu te va opri. Ești în controlul propriei tale vieți.

Horoscop 27 septembrie 2020 Săgetător

Duminică, nativii zodiei Săgetător au chef de plimbare, de respirat aer curat în natură, așa că ideea unei ieșiri scurte la munte ar fi excelentă. Dacă nu îți permiți acest "lux", relaxarea acasă, alături de persoanele pe care le iubești, ar trebui să aibă același efect. Totuşi, nu renunța la ideea de a petrece puţin timp şi în natură, chiar dacă este vorba despre o simplă plimbare în parc. 

Horoscop 27 septembrie 2020 Capricorn

Capricornii se trezesc iritați și cu o permanentă sămânţă de scandal. Nu vrei să dai explicații nimănui pentru nimic și nu mai ai răbdare cu nimeni. În plan financiar, lucrurile nu sunt prea grozave, acesta fiind poate un posibil motiv al stării tale de irascibilitate. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te calmezi și să-ți gasești echilibrul emoțional. Trebuie să ştii că succesul vine cu multă muncă şi responsabilitate, nu pică din cer.

Horoscop 27 septembrie 2020 Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător sunt șanse mari în dragoste, anunţă astrologii. Fii deschis, sincer şi comunicativ cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit. Dacă vrei să petreci ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii, o soluție ar putea fi o plimbare, o carte bună sau o ieșire în oraş, singuri. Horoscopul îți recomandă să te iubești mai mult și să încerci să îți satisfaci mai des pripriile plăceri. 

Horoscop 27 septembrie 2020 Pești

Astăzi, Peştilor le merg toate așa cum au plănuit, se simt ca nişte magicieni. Profită de faptul că astrele sunt de partea ta și încearcă să te distrezi. Nu lăsa pe nimeni să-ți strice buna dispoziţie. Dacă nu ești implicat într-o relație sentimentală, sunt toate șansele să îți întâlnești jumătatea. Fii curajos și fă primul pas! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 septembrie 2020. Șansă la iubire și un moment de sinceritate