Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 august 2020. Momente de cumpănă și un vis devenit realitate

Horoscop 28 august 2020. O zi în care emoțiile își spun cuvântul, în special în luarea unor decizii importante. Răbdarea este o calitate la fel de rară precum curajul, așa că nu te sfii să aștepți, dacă simți că nu e momentul prielnic pentru a acționa.

de Redactia Observator

la 27.08.2020, 13:11

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de vineri, 28 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Raci ar putea primi sfaturi prețioase
  • Scorpionii, aproape de sufletul-pereche

Horoscop 28 august 2020 Berbec

Berbecii ar putea simți nevoia să se izoleze preț de câteva ore, cât să își facă ordine în gânduri. Firi extrovertite și dornice de aventură, nativii din Berbec au totuși momente în care vor doar să fie singuri, de parte de agitație și de lume - este felul lor de a își reîncărca bateriile pentru nenumăratele planuri pe care le au în minte.

Horoscop 28 august 2020 Taur

Tauri sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care comunică și interacționează cu anumite persoane, iar asta nu pentru că ar face ceva greșit. Unii oameni duc poveri imposibil de imaginat și ar putea reacționa deplasat la cele mai mici gesturi. Dacă privești cu atenție vei vedea în ochii celor din jur exact ceea ce simt și vei ști cum să te adaptezi. Iar politițea ta nu va trece neobservată.

Horoscop 28 august 2020 Gemeni

Gemenii nu sunt sfătuiți să ia decizii importante la cald sau atunci când sunt copleșiți de emoții, fie ele pozitive sau negative, chiar dacă pare a fi un moment de cumpănă. Orice hotărâre cu implicații pe viitor este bine să fie luată după o analiză atentă, nu pe baza a ceea ce simți. Fă un pas în spate și ascultă-ți instinctul. Îți va spune dacă te grăbești sau chiar este momentul potrivit pentru a acționa.

Horoscop 28 august 2020 Rac

Racii care se simt nesiguri și nu știu încotro să o ia, chiar dacă în chestiuni minore, sunt sfătuiți să apeleze la sfatul unor persoane apropiate, care au trecut prin experiențe similare. Nu este cazul să faci o greșeală, dacă a o evita este ușor și la îndemână. În plus, faptul că împărtățești din lucrurile care te preocupă va crea o legătură puternică ce îți va da încredere în viitor și sentimentul că nu ești niciodată singur.

Horoscop 28 august 2020 Leu

Consumi multă energie pentru lucruri care trebuie analizate în profunzimea lor, așa că e firesc să fii epuizat. Astăzi, însă, meriți să iei o pauză de la toate aceste lucruri și să faci un pas înapoi. Profită de ocazie să privești situația din perspectiva cuiva care nu este atât de implicat și ai să observi unde ai greșit și ce poți repara.

Horoscop 28 august 2020 Fecioară

Pune pe tavă tot ce te frământă și nu mai lăsa gândurile să te macine pe dinăuntru. Trage aer în piept și spune tot ce te nemulțumește. Ai să vezi că așa îți vei îmbunătăți relatia cu ceilalți, ducând-o la un alt nivel. Asta îți va da o stare de pace a mintii de care ai nevoie ca sa te concentrezi pe împlinirea dorintelor. 

Horoscop 28 august 2020 Balanță

Vei întâlni una sau două persoane foarte interesante pe parcursul zilei, așa că nu lăsa ocazia să treacă pe lângă tine. Chiar dacă ești ocupat și mereu pe drumuri, fă-ți timp să conversezi cu aceste persoane. Ai să descoperi lucruri care te vor încânta și îți vor fi de ajutor în viitor. Canalizează-ți energia spre a stabili relații de prietenie cu oameni interesanți.

Horoscop 28 august 2020 Scorpion

Energia magnetică a unui coleg te atrage astăzi pe orbita lui, în ciuda faptului că nu îl simpatizezi atât de tare. Oare așa încearcă Universul să apropie doi oameni atât de diferiți? Posibil. Indiferent ce ar fi, nu te înfrâna, dar foloseste aceasta ca o oportunitate de a aduce mai multa compasiune și răbdare in relațiile tale. Flacara iubirii se poate aprinde instantaneu cand este sa fie.

Horoscop 28 august Săgetător

Unul din visele tale recente a avut niște imagini tulburătoare - nimic nou aici, cu excepția faptului că azi vei vedea una din aceste imagini și în lumea reală. Privește-o cât de aproape poți. Deține un indiciu despre cum poți să îți atingi obiectivul mult mai rapid decât anticipai. Ai hotărârea, energia și inteligența de a descifra acest simbolism și să obții ce vrei. Mutarea corectă ar putea fi să gândești la scară largă și să îți asumi câteva riscuri. 

Horoscop 28 august Capricorn

Fii foarte atent la tipul de sfat pe care i-l dai unui prieten apropiat azi. Dacă nu explici în amănunt, ar putea să înțeleagă greșit. Să dai mai departe învățămintele pe care le-ai tras este un act de generozitate, dar ar trebui să înțelegi și să accepți faptul că indiferent cu cine vorbești, nu va face neapărat ceea ce îi sugerezi. Respectă-le alegerea și nu lăsa să îți afecteze modul în care îi percepi ca prieteni.

Horoscop 28 august Vărsător

Azi e o zi minunată pentru tine să îți faci numărul în fața unei mulțimi. Energia ta este cuceritoare și abordabilă, audiența va savura fiecare moment. Vor să audă orice simți nevoia să spui, așa că spune tare și cu mândrie. Vorbitul în public sau prezentarea publică s-ar putea să nu fie lucrurile tale preferate, dar azi îți dă fiori pe care nici un roller coaster nu ți-i poate da. 

Horoscop 28 august Pești

Nu trebuie să devii niciodată preșul cuiva, dar asta nu înseamnă că trebuie mereu să dictezi lucrurile. Există multă libertate în a lăsa alți oameni să preia conducerea uneori, iar asta este ceva ce trebuie să descoperi. Predă frâiele cuiva în care ai încredere - lasă-i să aleagă restaurantul, să aleagă data sau să fie vocea decisivă în a alege ce veți face în continuare. Vei descoperi curând că această persoană are idei grozave și că cedarea controlului poate fi plăcută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 august 2020. Momente de cumpănă și un vis devenit realitate