Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 august 2020. Atmosferă de basm și o decizie grea

Horoscop 29 august 2020. O zi învăluită în mister, însă care va scoate la iveală emoții puternice.

de Redactia Observator

la 28.08.2020, 14:52

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Peștii simt nevoia de a pune piciorul în prag
  • Taurii ar putae schimba direcția în plan sentimental

Horoscop 29 august 2020 Berbec

Berbecii ar putea avea parte de întâmplări ce par magice. O atmosferă de vis îi însoțește toată ziua și îi duce cu mintea în locuri dragi din trecut, în care totul se leagă și capătă sens. În funcție de experiențele anterioare, nativii din zodia Berbec ar putea trăi de la melancolie până la stări de ușoară confuzie. Bucură-te de aceste momente, pentru că sunt rare!

Horoscop 29 august 2020 Taur

Emoțiile Taurilor vor fi un factor important în luare unor decizii pe plan sentimental, iar asta nu e de rău. Scopul acestor sentimente este de a scoate adevărul la iveală și de a pune în prim plan adevăratele dorințe. În funcție de aspirațiile tale, nu ezita să schimbi direcția și să spui clar ceea ce îți dorești, chiar dacă, pe moment, ai putea zgudui din temelii relația. Dacă partenerul te iubește, va înțelege.

Horoscop 29 august 2020 Gemeni

Gemenii sunt plini de energie și ar trebui să profite de asta. Cu zâmbetul pe buze și o replică mereu la îndemână, nu este de mirare dacă vor atrage persoane ca un magnet și vor fi mereu în centrul atenției. Și nu este exclus ca una dintre aceste persoane să te privească într-un mod cu totul special. Deschide bine ochii, nu ai voie să ratezi o asemenea ocazie.

Horoscop 29 august 2020 Rac

Racii sunt puși în fața unor decizii dificile, în care nicio alternativă nu pare mai bună ca alta. Câteodată, destinul te aduce într-un punct în care trebuie pur și simplu să alegi o cale, oricare ar fi ea, numai să nu stai pe loc. Aici, este, de fapt, misterul. Dacă ai ajuns într-o asemenea situație este posibil să fi evitat să iei hotărârile necesare la timpul potrivit. Dar iată că a sosit momentul!

Horoscop 29 august 2020 Leu

Nu-ți lăsa orgoliul să facă alegerile în locul tău, astăzi. Dacă faci ceva doar pentru că așa crezi că vei da mai bine în fața celorlalți, mai bine renunți. Oamenii își dau seama destul de repede când acționezi doar în scop propriu și vor fi dezamăgiți. Iar tu nu ești așa. Nu îi lăsa să creadă despre tine că ești un egoist. Vei avea doar de pierdut dacă faci asta.

Horoscop 29 august 2020 Fecioară

Zi perfectă pentru micile glumițe pe care obișnuiești să se spui/faci prietenilor. Te distrezi și transmiți voie bună și celorlalți, așa că nu fi surprins dacă devii tot mai ...căutat zilele acestea. Prin felul tău de a fi reușești de fiecare dată să spargi gheața și mulți de apreciază pentru asta. Dacă te afli în preajma copiilor, acum e momentul perfect să stabilești conexiuni cu ei. 

Horoscop 29 august 2020 Balanță

Ții cu dinții de afacerile tale și nu te sfiești să le protejezi de rudele curioase care și-ar dori și ele să aibă ceva de spus în privința lor. Asta nu înseamnă că nu e bine să le implici, însă trebuie să ții cont că tu ești cel care ia deciziile finale, până la urmă. Ascultă ce au ei de spus, apoi decide ce ai de făcut. Așa cum ei își văd interesul, și tu trebuie să fii capabil să iei deciziile cele mai bune pentru tine.

Horoscop 29 august 2020 Scorpion

Astăzi, simți o atracție aproape magnetică către lucruri frumoase și scumpe. Oameni frumoși, muzică superbă, sau poate doar mâncare preparată așa cum nu ai mai gustat până acum. Pe toate le vrei și faci tot posibilul să le obții. E un lucru bun, dacă te gândești că până acum ți-ai refuzat toate aceste mici capricii. Explorează noi culturi și vei fi răsplătit.

Horoscop 29 august 2020 Săgetător

Te afli într-o perioadă de contemplare, dar din fericire așa sunt și câțiva prieteni. Întâlnește-te cu ceilalți oameni din viața ta care sunt pe toane azi sau fără chef și începeți să vorbiți. Nu contează despre ce - politică, muzică, vedete sau mâncare. Tot ce contează este că vă simțiți în armonie cu ceilalți. Îți poți ajuta prietenii să își clarifice lucrurile care îi derutează, în special când vine vorba despre probleme de relație. 

Horoscop 29 august 2020 Capricorn

Una dintre cunoștințele tale ar putea forța azi dezvoltarea relației, dar tu ai loc în viața ta pentru mai mulți prieteni? Întrebarea sună dur, dar este destul de practică. Chiar se poate să ajungi să ai prea mulți prieteni - mai ales dacă nu ai timp suficient să le acorzi tuturor din viața ta atenția pe care o merită. În acest caz, adăugarea unei noi persoane în mix va deveni un factor de stres.

Horoscop 29 august 2020 Vărsător

Dacă simți cum cariera ta nu merge în direcția dorită destul de repede, atunci trebuie să muncești un pic extra. Asta poate însemna cercetare pentru proiectele viitoare în timpul tău liber, întâlniri de afaceri seara sau căutarea de oportunități în timpul weekendului. Depinde de tine cât de ambițios vrei să fii, dar dacă nu ești satisfăcut, singura persoană care poate să schime ceva ești chiar tu. 

Horoscop 29 august 2020 Pești

Cineva crede că ești ușor de influențat, dar, vai!, ce surpriză o să aibă. Imediat ce îți vei încorda mușchii și le vei spune ce vrei, vor înceta să te mai vadă ca pe un preș și te vor privi ca pe o forță ce trebuie recunoscută. Este timpul să nu mai fi drăguț cu toată lumea și să faci treabă. Ceilalți au dovedit că nu merită să mai fii flexibil. Nu îți fie frică să fii mai ferm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 august 2020. Atmosferă de basm și o decizie grea