Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 octombrie 2020. Capricornii scapă de probleme. Intuiţia Săgetătorilor, impecabilă

Horoscop 29 octombrie 2020. Astăzi, Saturn face un aspect de Trină cu Venus. Asta ne susţine deciziile şi hotărârile legate de hârtii, documente sau semnarea unor contracte.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.10.2020, 11:06

Vezi și
  • Taurii ar putea primi veşti surpriză despre un loc de muncă
  • Intuiţia Săgetătorilor va funcţiona impecabil

Horoscop 29 octombrie 2020 Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă cum îşi gestionează emoţiile, pentru că Luna tranzitează semnul lor. Aşa că trataţi cu calm tot ce ţine de acte şi chestiunile legate de casă.

Horoscop 29 octombrie 2020 Taur

Taurii ar putea primi veşti surpriză despre un loc de muncă, un potenţial contract sau o promovare. Însă obţinerea lor nu va fi foarte uşoară.

Horoscop 29 octombrie 2020 Gemeni

Comunicarea îi poate ajuta sau îi poate încurca pe Gemeni. Să fiţi foarte deschişi şi să spuneţi exact ce gândiţi v-ar putea face probleme azi, mai ales în relaţiile cu şefii.

Horoscop 29 octombrie 2020 Rac

Nativii Rac sunt extrem de sociabili şi de activi, dar asta îi poate epuiza dacă nu îşi dozează energia corect. Mai ales că există probabilitatea să reparaţi sau să reamenajaţi ceva în casă.

Horoscop 29 octombrie 2020 Leu

Pe plan amoros, nemulţumirile şi problemele Leilor vor ieşi la suprafaţă, dar asta va fi benefic pentru viitor. Există şanse de remediere a situaţiei dacă sunteţi diplomaţi şi dacă... asta vă doriţi cu adevărat.

Horoscop 29 octombrie 2020 Fecioară

Fecioarele vor primi veşti bune de la o cunoştinţă pe care nu au mai văzut-o de mult. Iar în carieră planurile sună foarte promiţător, doar că este posibil să vă lipsească câteva informaţii preţioase.

Horoscop 29 octombrie 2020 Balanţă

Deşi Balanţele au doar intenţii bune, unii oameni s-ar putea să fie sceptici. Sfatul astrelor este să nu insistaţi.

Horoscop 29 octombrie 2020 Scorpion

Scorpionii vor purta o discuţie importantă legată de o achiziţie sau o vânzare. Dacă există complicaţii azi, în zilele următoare totul se va rezolva.

Horoscop 29 octombrie 2020 Săgetător

Intuiţia Săgetătorilor funcţionează impecabil. Dacă este vorba de un contract sau o asociere, bazaţi-vă doar pe voi.

Horoscop 29 octombrie 2020 Capricorn

Nativii Capricorn pot rezolva ceva ce ţine de casă, de o moştenire sau de serviciu. Dacă v-aţi confruntat mai mult timp cu diverse probleme, astăzi se vor sfârşi.

Horoscop 29 octombrie 2020 Vărsător

Vărsătorii ar trebui să se concentreze pe chestiunile legate de bancă şi s-ar putea să descopere o ofertă avatanjoasă. Însă dacă plănuiţi să faceţi o achiziţie majoră, mai aşteptaţi puţin.

Horoscop 29 octombrie 2020 Peşti

Iar Peştii vor fi luaţi prin suprindere de o situaţie neaşteptată la job. Este posibil, totuşi, ceea ce auziţi să nu fie 100% adevărat, aşa că fiţi rezervaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 octombrie 2020. Capricornii scapă de probleme. Intuiţia Săgetătorilor, impecabilă