Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 mai 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și un sărut pătimaș

Horoscop 3 mai 2018. Această zi va fi petrecută într-o stare de confort emoțional complet, deși câțiva oameni vor avea probabil senzații neplăcute. Mulți se vor grăbi în luptă, spre victorii în carieră. Apropo, astăzi oamenii cu specialități creative sunt deosebit de norocoși.

Horoscop 3 mai 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și un sărut pătimaș
Horoscop 3 mai 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și un sărut pătimaș - Observator.tv

Horoscop 3 mai 2018. Această zi va fi petrecută într-o stare de confort emoțional complet, deși câțiva oameni vor avea probabil senzații neplăcute.

După o odihnă bună, mulți se vor grăbi în luptă, spre victorii în afaceri, în carieră sau activități creative. Apropo, astăzi oamenii cu specialități creative sunt deosebit de norocoși. Veți fi binecuvântați cu o inspirație fără precedent.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul va avea pe 3 mai o dispoziție jucăușă. Veți împărtăși optimismul dvs. cu toată lumea și, prin urmare, printre colegii sau prietenii dvs. nu va exista nici un om trist sau nimeni care nu este mulțumit. În același timp, nu veți uita de afacerile dvs. actuale și veți putea îndeplini perfect sarcinile profesionale. Toate evenimentele din această zi vor convinge încă o dată superiorii că ești o persoană drăguță dar și eficientă, și care ar trebui să primească o promovare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 3 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi nu trebuie să muște momeala și să creadă pe toți cei care vin cu știri importante. Există riscul ca cineva să încerce în mod deliberat să vă dezinformeze în legătură cu anumite probleme. Fiți vigilenți și verificați în mod repetat toate faptele. În general, această joi nu vă va da prea multă neliniște. Veți avea timp să vă finalizați proiectul actual, iar seara veți avea dorința de a avea un moment doar pentru dvs.. Totul va fi bine, dar numai cu condiția să nu credeți informațiile false.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni, această zi va aduce o mulțime de probleme în sfera finanțelor. O persoană căreia i-ai împrumutat odată o sumă destul de decentă va declara că a dat faliment, ceea ce înseamnă că nu vei primi banii înapoi prea curând. Mai rău, această persoană nu vă oferă nici măcar scuze când deschideți subiectul și încercați să găsiți o rezolvare. Luați ceea ce se întâmplă ca o lecție importantă despre faptul că nu trebuie să aveți încredere în toți cei care vă cer bani cu împrumut. Totuși, data viitoare cineva e posibil să fie bine intenționat și să nu-l puteți ajuta din pricina acestei experiențe. Gândiți pozitiv, banii se recuperează, într-un fel sau altul.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va fi destul de obosit cu munca lor profesională. Aparent, nopțile lungi vă vor ajunge din spate. Ați pierdut atât de multă odihnă în vacanța de 1 mai, încât nu va fi ușor să începeți un flux de lucru normal. Iar la muncă sunteți unul dintre cei mai buni angajați, așa că trebuie să vă intrați repede în ritm, mai ales că prima pentru cel mai bun angajat urmează să fie dată, iar rezultatele tale pentru luna trecută sunt foarte promițătoare. Trageți tare și luați banii. Ce, vă mai strică o vacanță? 

Horoscop 3 mai 2018 pentru Leu

Leul astăzi va manifesta o nervozitate sporită. Veți simți acest lucru fără un motiv întemeiat și  mulți vă vor numi panicat sau un alarmist. Mai târziu, veți înțelege că ați făcut cu adevărat o impresie ciudată asupra celorlalți (în special, asupra colegilor), susținând că în curând veți fi concediați pentru un mic incident la locul de muncă. Toată lumea o să te asigure că nu se va întâmpla nimic de genul acesta, dar se pare că intuiția ta a fost parțial corectă. Vei primi o mustrare.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 3 mai se va grăbi să elimine dezacordurile cu părinții, pentru că o achiziție mult așteptată va depinde de acest lucru. Nu dorești să provoci furie părintească, îi veți primi cu tact în timpul unei dispute. Va fi bine dacă renunți la părerea ta pentru mai târziu și apoi decideți să vă întoarceți la această problemă, după ce achiziția dvs. este finalizată. Dar nu uitați, pentru a vă critica sufletul înseamnă a merge împotriva conștiinței voastre. Deci, sacrificiu.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Balanță

Balanta astazi nu trebuie sa lupte pentru atentia oamenilor de sex opus. Perspectiva dezarmantă le va atrage ca un magnet. Dar, dacă nu aveți nevoie de atenția unei anumite persoane, opriți imediat orice fel de contact. Acest lucru este necesar pentru tine, astfel încât în ​​viața ta să nu existe nicio persoană obsesivă sau afaceri neterminate. În general, veți petrece această zi pe un val pozitiv, mai ales dacă sunteți flatată de atâta atenție.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii pe 3 mai 2018 vor fi încurcați atunci când își numără banii. Veți fi surprinși că, prin magie, au crescut. În cursul unei analize îndelungate, veți înțelege că ați reușit să acumulați toți acești bani prin economii constante (în special renunțarea la activitățile de petrecere a timpului liber total inutile). O astfel de situație ar trebui să te inspire. Deci, dacă veți continua să mutați bani din portofel la bancă, veți putea deveni mult mai bogați, mai ales dacă nu vă atingeți de ei.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii de astăzi ar trebui să arate atenție în jur, pentru a nu pierde un cadou afectiv. Poate că este vorba de o cunoștință care vă va transforma viața, împărțind-o în două etape distincte. Ea îți va deschide ușile vieții pentru o viață prosperă, în care va exista un venit ridicat și un mare respect în societate. Deci, privește destinul în ochi, luați-vă de mână și mergeți viață. Succes!

Horoscop 3 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi vor fi departe de gesturi fără sens. Pentru moment, veți uita de abordarea dvs. extrem de mercantilă în sfera financiară. Alegeti cadouri pentru aniversarea unuia dintre membrii mai vechi ai familiei tale, acționezi ca o persoană generoasă, care nu se deranjează să își cheltuie toate economiile pentru dragul unei rude iubite. Acest cadou va face o impresie de neșters către destinatarul dvs. Ei vor fi fericiți ca un copil, iar acest lucru va deveni pentru dvs. cea mai mare recompensă pentru generozitate.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi ar trebui sa caute o noua abordare către jumătatea sa. El va cere brusc de la tine o creștere a romantismului, pentru care nu vei fi pregătită. Seara, întrebați partenerul dvs. foarte simplu și direct dacă este cu adevărat necesar ca cuplul dvs. să aibă toate aceste dansuri, întâlniri sub lună și alte gesturi. Discursul tău va fi primit cu mirare și supărare, însă cu o sclipire de geniu rezolvi totul. O sărutare pătimașă rezolvă multă probleme.

Horoscop 3 mai 2018 pentru Pești

Pestii astazi sunt neegalat în minciună si inselaciune. Veți pacali și impresiona potențialii clienți ai întreprinderii dvs. în a comunica cu ei, pentru ai convinge să facă afaceri. Pe de o parte, va fi o înșelăciune, dar conștiința voastră va ierta un astfel de comportament. Veți acționa exact ca și concurenții dvs. (strategi născuți și manipulatori experimentați). Prin adoptarea metodei de lucru, veți obține un rezultat temporar, dar nu puteți să-i păstrați pe clienți cu viclenie. Aduceți imediat date și rapoarte care să ateste o investiție bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 mai 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și un sărut pătimaș