Antena Meniu Search
x

Horoscop 30 octombrie 2020. Capricornii primesc veşti bune de peste hotare

Horoscopul zilei, 30 octombrie 2020. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni, potrivit astrologului Alexandra Coman.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.10.2020, 10:49

Vezi și
  • Taurii pot trece prin clipe tensionate cu o rudă mai vârstă.
  • Racii tind să fie impulsivi şi teritoriali.

Cerul este astăzi destul de agitat pe sectorul familiei. Din cauza quadraturilor formate, mare grijă la relaţia cu rudele şi nu uitaţi să fiţi diplomaţi.

Berbecii sunt primii care ar trebui să ţină cont de asta. Conflictele pot izbucni de la o simplă privire sau un mesaj trimis greşit, aşa că atenţie cum comunicaţi în special cu femeile.

Şi Taurii pot trece prin clipe tensionate cu o rudă mai vârstă, iar discuţiile pot fi legate de o moştenire sau nişte acte care nu au fost semnate la timp.

În relaţiile apropiate ale Gemenilor, însă, conflictele se aplanează. Mai ales cele mai vechi, pentru care v-aţi consumat multă răbdare şi energie.

Racii tind să fie impulsivi şi teritoriali. Nu sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, ceea ce va crea o barieră între voi şi cei cu care interacţionaţi.

Nativii Leu sunt foarte creativi, aşa că talentele ascunse trebuie să le scoată la iveală. Există şanse ca imaginaţia voastră să vă transforme realitatea mai mult decât vă aşteptaţi.

Fecioarele au de rezolvat chestiuni delicate care pot avea leagătură cu o persoană mai tânără. Indiferent de soluţii, rezolvarea va veni doar dacă apelaţi la răbdare.

Balanţele îşi pot schimba brusc perspectiva asupra vieţii sau a unui subiect, iar asta le va aduce alinare într-un conflict. V-aţi consumat foarte mult, iar acum e momentul să vă detaşaţi de lucrurile neimportante.

Dacă ar putea, Scorpionii ar sta toată ziua în pat. Simţiţi că totul se petrece în slow motion şi nu aveţi pic de determinare. Poate ar fi bine să vă luaţi o zi liberă.

Pentru Săgetători avem un avertisment foarte clar - mare atenţie cum conduceţi. Există riscul unor accidente, chiar dacă sunteţi pieteni, aşa că fiţi precauţi.

Capricornii primesc veşti bune de peste hotare. Fie că vorbim de un prieten sau o rudă, implicarea voastră ar putea fi una foarte mare.

Nativii Vărsător au o imaginaţie foarte bogată, însă, azi nu e un lucru bun. Încercaţi să nu interpretaţi nimic, pentru că este foarte posibil să înţelegeţi greşit acţiunile sau emoţiile celor din jur.

Iar Peştii ar fi bine să se concentreze pe sănătate şi să reevalueze programul de la serviciu. Orele de somn şi alimentaţia sunt mai importante decât credeţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - comunicarea poate crea probleme azi, aşa că cel mai bine e să fiţi discreţi şi înţelegători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 30 octombrie 2020. Capricornii primesc veşti bune de peste hotare