Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 februarie 2022. Zodia prinsă într-un triunghi amoros

Horoscop 4 februarie 2022. Energiile acestei zile acționează mai ales pe planul relațiilor și al familiei. Răbdarea unor nativi este pusă la încercare, dar lucrurile se pot așeza dacă faceți compromisuri. 

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 14:33

Horoscop 4 februarie 2022.
Horoscop 4 februarie 2022. - Shutterstock

Horoscop 4 februarie 2022 Berbec

Berbecii sunt prinși într-un triunghi amoros, iar acest joc periculos se poate încheia prost pentru toată lumea dacă nu aveți curajul să vă asumați responsabilitatea. Trebuie să decideți ce vă avantajează mai mult, ce vă bucură mai mult și să renunțați la lucrurile care vă creează un disconfort.

Citește și: Cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie. Află secretele relației ideale

Horoscop 4 februarie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Vă faceți planuri de vacanță și apelați la prietenii de peste hotare pentru a vă găzdui. Încercați să nu profitați la infinit de bunătatea lor, s-ar putea ca la un moment dat să vă închidă ușa în nas și nu veți înțelege de ce. Este o zi ideală pentru a rezolva un conflict cu o rudă apropiată, spun astrele

Horoscop 4 februarie 2022 Gemeni

Vă confruntați cu o problemă de sănătate. Ați avut câteva săptămâni complicate, iar oboseala își spune cuvântul. Perioada de repaus vă prinde bine, reușiți să rezolvați și unele probleme administrative și să mai reparați una-alta prin casă. 

Horoscop 4 februarie 2022 Rac

Treceți printr-o perioadă mai neplăcută, în care vă simțiți copleșiți de tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru și nu știți cum să reacționați. Primul pas ar fi să nu renunțați, mai târziu s-ar putea să regretați. Aveți nevoie să faceți un pas în spate și să găsiți o nouă abordare.

Horoscop 4 februarie 2022 Leu

Leii sunt stresați din cauza unor probleme neprevăzute la locul de muncă și se confruntă cu niște deadline-uri aproape imposibile. Puteți cere ajutorul unei persoane în care aveți încredere și cu care vă place să lucrați. Astrele vă avantajează pe plan amoros, nu dați cu piciorul unei șanse care s-ar putea transforma într-o poveste frumoasă.

Horoscop 4 februarie 2022 Fecioară

Nu ați început luna cu dreptul, dar situația se remediază de acum înainte. Aveți multă energie și vreți să profitați pentru a rezolva unele probleme legate de casă și de familie. Aveți mult de umblat, mai ales pe la instituțiile statului. Înarmați-vă cu multă răbdare.

Horoscop 4 februarie 2022 Balanță

De regulă echilbrate. balanțele trec printr-o perioadă de rebeliune în care nu mai țin cont de nimic. Noua voastră atitudine îi derutează pe cei apropiați, dar vă înțeleg că aveți nevoie de o schimbare. Atenție, însă, să nu exagerați, trebuie să știți când să vă opriți.

Horoscop 4 februarie 2022 Scorpion

Nu mai ignorați probleme de sănătate care nu vă dau pace. Chiar dacă pare ceva minor, este mai indicat să vedeți despre ce este vorba. Dacă vă este teamă de constatările medicului, rugați pe cineva drag să vă însoțească, să vă ajute cu moralul.

Horoscop 4 februarie 2022 Săgetător

Săgetătorii se bucură de popularitate în rândul prietenilor, sunt sufletul petrecerilor și în centrul atenției oriunde s-ar duce. Profitați de acest avantaj și de această energie dacă vreți să obțineți unele beneficii la locul de muncă, dar mai ales pe plan amoros. 

Horoscop 4 februarie 2022 Capricorn

Capricornii sunt foarte ocupați, o prezență rară mai ales în grupul de prieteni. Cei dragi îți fac griji că munciți prea mult și nu mai aveți timp să vă trageți răsuflarea, dar vă apreciază dedicarea. La fel și superiorii de la locul de muncă. Eforturile voastre nu trec neobservate.

Horoscop 4 februarie 2022 Vărsători

Un prieten drag are nevoie de ajutorul vostru cu o problemă legată de serviciu. Este și o bună oportunitate să analizați oferta voastră, să decideți dacă mai corespunde nevoilor voastre, mai ales pe plan material.  

Horoscop 4 februarie 2022 Pești

În sfârşit, soarele a răsărit şi pe strada voastră. Aveţi succes pe plan profesional şi s-ar putea să primiți mărirea de salariu mult visată. Banii vă vor prinde bine, mai ales că vreți să incepeți să investiți pentru viitor. Este o perioadă bună și pentru decizii privind achiziționarea unei locuințe.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 februarie 2022. Zodia prinsă într-un triunghi amoros