Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 mai 2018. Bani, cumpărături scumpe și o aventură la muncă

Horoscop 4 mai 2018. Această zi, pozitivă în principiu, va anticipa weekend-ul. Puteți face planuri,  dacă vremea permite. Ar fi o idee să invitați pe cineva într-o călătorie surpriză și să dedicați seara romantismului, împreună cu cealaltă jumătate.

Horoscop 4 mai 2018. Bani, cumpărături scumpe și o aventură la muncă
Horoscop 4 mai 2018. Bani, cumpărături scumpe și o aventură la muncă - Observator.tv

Horoscop 4 mai 2018. Această zi, pozitivă în principiu, va anticipa weekend-ul. Puteți face planuri,  dacă vremea permite.

Ar fi o idee să invitați pe cineva într-o călătorie surpriză și să dedicați seara romantismului, împreună cu cealaltă jumătate.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va fi grijuliu dar și oarecum deprimat. Veți fi înclinați spre acest comportament prin dialogul de dimineață dintre dvs. și partenerul de relație. Ei vor spune că din cauza problemelor companiei, trebuie să-și petreacă weekend-ul la locul de muncă. Vestea o să vă întristeze, pentru că din această cauză va trebui să renunți la o călătorie mult așteptată. Mai rău, rudele pe care ați planificat să le vizitați nu vor înțelege și nu vor accepta incapacitatea dumneavoastră bruscă de a merge la ele. Dacă vă gândiți să mergeți fără jumătatea voastră, n-o faceți. Pierdeți o susținere importantă în fața rudelor.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 4 mai 2018 pentru Taur

Pentru Taur, 4 mai 2018 va fi amintit ca o zi foarte simplă și pozitivă, constând în cele mai ușoare evenimente. La locul de muncă, eliminați cu ușurință o misiune majoră și, în același timp, deveniți prieteni apropiați cu un angajat dintr-un alt departament. Această persoană va sugera că trebuie petreceți seara la cafenea și veți fi de acord cu bucurie. Orele într-o astfel de companie plăcută vor zbura neobservate și veți recunoaște în mod clar că ați găsit un nou prieten.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi sunt destinați să joace un rol foarte important în soarta unui străin. Este vorba despre cineva care aplică pentru unul dintre posturile vacante din cadrul companiei dvs. Din anumite motive, vă va plăcea cu adevărat această persoană fermecătoare și decideți să puneți un cuvânt bun pentru ea. Deci, la întreprinderea dvs. va exista un profesionist de o calitate superioară și personal aveți un nou prieten de încredere (atât la serviciu, cât și în timpul orelor libere). Doar să nu vă vadă nimeni pe la muncă împreună sau giugiulindu-vă.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va fi foarte nervos. Vă veți face griji că nu s-au depus suficiente eforturi pentru a vă salva relațiile de familie de la colaps. Paradoxal, în același timp, partenerul tău constantă  același lucru despre relația voastră. O să vă faceți griji în legătură cu acest lucru și o să vă enervați teribil. Mai important este că în această seară vă întâlniți, iar puțin mai târziu, în cele din urmă o să vă calmați și vă veți angaja reciproc că nu te vă veți despărți niciodată.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Leu

Leul pe 4 mai 2018 va reuși să manipuleze cu abilitate alți oameni. Ei vor fi bucuroși să vă ofere asistență, fără să bănuiască faptul că ați fost aceia care i-ați împins la o astfel de decizie. Aşa să fie; din moment ce înșelăciunea ta nu este dezvăluită, nu ești vinovat de nimic. Totuși, nu uitați că voi înșivă puteți deveni victima unui astfel de manipulator inteligent. Să nu rămâneți surprins dacă vă forțează să ieșiți în mijlocul nopții la celălalt capăt al orașului pentru a îndeplini o cerere dificilă.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara in aceasta zi va avea o mica dezamagire. După o zi obositoare, te vei întâlni în sfârșit cu dragostea ta din  online și vei fi dezamăgit de cum arată în realitate. În primul rând, veți înțelege că imaginea atractivă a acestei persoane a fost creată cu o aplicație specială, care maschează defectele. În al doilea rând, veți înțelege că această persoană are un orizont limitat și poate vorbi doar despre chestii mondene, superficiale. În principiu te-a pacalit jumătate de an cu nu te-a mai pacalit nimeni în viața ta.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Balanță

Balanța pe 4 mai va dezvolta un nou dispozitiv sau o nouă metodă de operare. Veți dovedi a fi un student foarte talentat, care va depăși rapid profesorul său. Aici și acolo vor fi câteva momente neplăcute. Profesorul dvs., unul dintre angajații reputați ai întreprinderii, refuză să recunoască faptul că există oameni care sunt mult mai talentați, mai inteligenți sau mai capabili. În această persoană, veți găsi probabil un inamic, dar cel mai probabil un detectiv invidios, care o să încerce să vă afle secretele.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii sunt destinați să petreacă această vineri într-o atmosferă de romantism. Acesta vă va fi oferită de persoana cu care tocmai ați început o relație și a cărui caracter nu a fost încă dezvăluit foarte precis. Așadar, experiența de astăzi vă va confirma că ați legat soarta cu o persoană foarte lirică. Dacă sunteți departe de versuri și romantism, sau poate doar nu le suportați, pretindeți că ați apreciat surpriza pregătită de noul dvs. partener. Doar așa o să primiți răsplata pasională de mai pe seară, pe care o așteptați ca pe ziua de salariu.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Săgetător

Astăzi, Sagetatorii ar trebui să-și păstreze distanța în comunicarea cu superiorii lor. Tu, desigur, poți face un compliment față de managerul tău, dar încercați să o faceți cât mai sincer posibil. În toate celelalte privințe, vineri va trece pentru tine exact așa cum doriți. După ce ați lucrat orele normale de muncă, veți merge la o reședință de vară a celui mai bun prieten al dvs., unde veți fi așteptați de o gașcă zgomotoasă de vizitatori, de mâncare bună și chiar de un jacuzzi care-ți dă idei dintre cele mai năstrușnice.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornul astăzi nu este sfătuit să facă cumpărături. Nici o urmă nu va rămâne din economiile dvs. de îndată ce veți merge la magazin și veți începe să cumpărați tot ceea ce vedeți. Nu credeți că veți fi capabili să vă opriți. Nu va fi posibil, din moment ce trăsături animalice se vor în tine. Alegeți-vă ce aveți nevoie și abandonați-vă o dată pentru totdeauna visul unei achiziții scumpe. Asta dacă nu vrei să dormi afară, cu achiziția în brațe.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul nu va avea astazi mult confort psihologic. Starea ta de spirit va fi destabilizată direct atunci când deschizi gura către cealaltă jumătate, la prima oră a dimineții. O să vă certați și vă mai duceți și nervos la muncă. Situația va fi exacerbată de un apel telefonic de la rudă nemulțumită, chiar persoana pe care ați promis să o ajutați, dar ați uitat de ea. În general, ziua nu va fi ușoară pentru dvs., astfel încât să puteți lua un sedativ în prealabil. Hai, două.

Horoscop 4 mai 2018 pentru Pești

Pestii astazi vor fi caracterizati de un comportament frivol. Trebuie să păstrați distanța în comunicarea cu ceilalți, astfel încât, în societate să nu fiți numiți ciudați, excentrici sau chiar nebuni. Faceți niște complimente complet stupide, pe care lumea o să le perceapă aiurea. De fapt, habar n-aveți ce faceți și ce spuneți, doar de dragul de a vă simți băgați în seamă. Nu aveți nevoie de așa ceva. Iar dacă simțiți că trebuie să faceți asta ca să fiți acceptat sau acceptată în cercul de prieteni, v-ați greșit cercul de prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 mai 2018. Bani, cumpărături scumpe și o aventură la muncă