Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 februarie 2019. Moment de sinceritate și un coleg misterios

Horoscop 5 februarie 2019. În dragoste totul ține de momentul potrivit. Așa se face că unele zodii vor avea impresia că totul merge lin și fără probleme, în timp ce altele vor avea parte de situații mai puțin plăcute, pentru că au ales să ia decizii când trebuiau să mai aștepte.

de Redactia Observator

la 04.02.2019, 13:58

Horoscopul pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de marți, 5 februarie 2019 - Observator

Horoscop 5 februarie 2019. În dragoste totul ține de momentul potrivit. Așa se face că unele zodii vor avea impresia că totul merge lin și fără probleme, în timp ce altele vor avea parte de situații mai puțin plăcute, pentru că au ales să ia decizii când trebuiau să mai aștepte.

Singura cale, în ambele cazuri, e sinceritatea. Orice se poate rezolva dacă ambii parteneri comunică sincer și au intenții bune.

Horoscop 5 februarie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu se grăbească în a lua decizii. Mici întâmplări s-ar putea dovedi extrem de importante pentru viitor, așadar orice mic gest contează. Pe seară e posibil să primească un telefon de la o fostă iubire, alături de care au trăit momente frumoase, dar și mari dezamăgiri. Și în acest caz se recomandă prudență. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 5 februarie 2019 Taur

Taurii abia așteaptă să scape de "belele", precum serviciul sau școala. Și bine fac, pentru că seara se anunță o petrecere pe cinste, cu prieteni apropiați și câțiva invitați-surpriză. E posibil ca unii dintre aceștia să flirteze mai mult decât ar fi permis. Cu puțin fler s-ar putea naște o frumoasă poveste de iubire.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 5 februarie 2019 Gemeni

Nativii din Gemeni vor avea parte, astăzi, de o zi intensă din punct de vedere sentimental. Persoana iubită vă va pune încrederea la încercare şi trebuie să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a trece aceste 'teste' cu brio. Fiţi sinceri şi exprimaţi-vă emoţiile cum ştiţi voi mai bine. Astrele sunt de partea voastră şi fiţi siguri că vă veţi impresiona persoana iubită.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 5 februarie 2019 Rac

Racii vor fi, astăzi, plini de optimism şi energie. Încă de dimineaţă, vă veţi trezi foarte bine dispuşi şi îi veţi încânta pe toţi cei din jur cu optimismul de care daţi dovadă. Starea voastră îi va 'afecta' chiar şi pe colegii de la locul de muncă. Deşi unii vor fi posomorâţi ;i nu vor avea chef de glumele voastre, în scurt timp totul se va schimba, iar voi veţi fi în centrul atenţiei.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 5 februarie 2019 Leu

Pentru Lei se anunță o zi neliniștită. Este posibil ca cineva din anturaj să intervină pentru a vă strica planurile. Dacă v-ați programat pentru astăzi un eveniment important, cum ar fi căutarea unui loc de muncă, negocieri legate de afaceri sau achiziții de valoare, trebuie să vă asigurați că totul va decurge bine și că nimeni nu vă pune bețe în roate. Seara o veți petrece în liniște, bucurându-vă de odihnă.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 5 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele nu trebuie să dea dovadă de egoism astăzi. Sfatul trebuie urmat de cei care lucrează cu oamenii sau care coordonează proiecte importante. Sunt șanse ca ziua să se încheie cu succese. Trebuie doar să vreți și veți reuși să duceți la capăt sarcini legate de creativitate, afaceri, profesie sau relații personale. Spre seară, nu sunt excluse surprize, unele chiar plăcute.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 5 februarie 2019 Balanță

Balanțele își vor atinge scopul pas cu pas astăzi. Este important să vă mențineți un tonus optimist, iar asta veți putea realiza doar dacă veți discutați cu cei din jur. În plan personal, nu trebuie să vă neglijați partenerul, pentru a evita ca probleme să se instaleze în cuplu.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 5 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt preocupați de unele "probleme" apărute recent la locul de muncă. Un coleg misterios pare a trece limita dintre amiciție și flirt, iar situația îi pune pe nativii din această zodie într-o mare dilemă: să meargă sau nu înainte? În orice caz, există riscuri. Sfatul e să gândiți de zece ori înainte de a face un prim pas. S-ar putea ca, din acel moment, totul să se schimbe. 

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 5 februarie Săgetător

Chiar dacă marți pare o zi obișnuită pentru Săgetători, ei trebuie neapărat să-și prioritizeze sarcinile la serviciu sau în afaceri, pentru a evita să vă aglomerați cu prea multe probleme. Încercați să scăpați rapid de problemele urgente. Ca să vă atingeți scopul, nu refuzați orice fel de ajutor, spune horoscopul! Atenție mare la balanța financiară. Ar fi bine să evitați să vă îndatorați astăzi, chiar dacă vă doriți să vă cumpărați ceva scump sau să faceți o investiție majoră.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 5 februarie Capricorn

Pentru Capricorni, o zi fără bătăi mari de cap e fix ce își doresc! Aveți mari șanse astăzi ca tot ce vă propuneți să se îndeplinească în carieră. În schimb, trebuie să fiți atenți la viața personală. Se va dovedi necesară o discuție cu persoana iubită sau cu altcineva foarte apropiat. Dacă simțiți că ați greșit, nu ezitați să vă cereți scuze, spune horoscopul! La finalul zilei, căutați să vă relaxați, pentru a evita o oboseală care v-ar putea afecta zilele următoare.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 5 februarie Vărsător

Compania prietenilor este recomandată pentru Vărsători în această zi de 5 februarie. Sfaturile lor vă vor ajuta să puneți capăt la mai multe probleme la care nu aveați soluție. Astăzi nu sunt potrivite declarațiile de dragoste, călătoriile lungi sau implementarea unor idei noi, cu care să aduceți o schimbare în carieră sau afaceri. S-ar putea ca rezultatul să fie exact pe dos față de cum v-ați propus, atenționează horoscopul!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 5 februarie 2019 Peşti

Nativii din Peşti nu se vor simţi, astăzi, în apele lor. O problemă, o situaţie la locul de muncă sau acasă ori o veste vă va îngrijora, iar toată ziua vă veţi stresa pentru a încerca să găsiţi o soluţie. Totuşi, răspunsul se află chiar în faţa voastră şi abia atunci veţi descoperi cât de simplu era să rezolvaţi tot stresul. După ce veţi fi rezolvat problema 'îngrijorătoare', vă veţi reveni în fire, iar starea voastră va fi una de fericire absolută.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 februarie 2019. Moment de sinceritate și un coleg misterios