Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 5 noiembrie 2020. Fecioarele nu ar trebui să ia decizii radicale în dragoste

Deja se simte că planeta comunicării, Mercur, este în mers direct, pentru că mulţi dintre nativi îşi vor rezolva conflictele.

de Redactia Observator

la 05.11.2020 , 14:24

  • Este momentul perfect ca Leii să se afirme şi să ia o decizie inovatoare.
  • Balanțele pot avea probleme cu banii.

Este şi cazul Berbecilor, care ar trebui să se focuseze pe clarificarea neînţelegerilor din relaţia de iubire. Adăugaţi şi puţină răbdare şi... hocus pocus!

Taurii, în schimb, se pot axa pe carieră. Deciziile privind locul de muncă, o relocare sau un examen, sunt foarte bine susţinute de astre, la pachet cu posibile asocieri sau parteneriate.

Astăzi Gemenii pot face orice îşi doresc, pentru că pe harta voastră nu există piedici sau provocări.

sursa: astrolog Alexandra Coman
Vezi și

Dar nativii Rac nu sunt la fel de norocoşi. Recomandarea este să fiţi atenţi la cum interacţionaţi dacă nu vreţi să fiţi interpretaţi greşit.

Este momentul perfect ca Leii să se afirme şi să ia o decizie inovatoare, să spunem, cu privire la un drum, o mutare sau o relocare. Aşa că nu ezitaţi să veniţi cu idei îndrăzneţe.

Fecioarele nu ar trebui să ia astăzi decizii radicale în dragoste, ci mai bine să se concentreze pe planul financiar. Nu ascultaţi ce spun rudele sau prietenii, dacă nu vreţi să luaţi decizii greşite.

Şi Balanțele pot avea probleme cu banii, iar rudele şi partenerul de viaţă sunt implicaţi direct. Fiţi mai atenţi cu bunurile personale.

Scorpionii sunt foarte bine susţinuţi dacă vor să facă reparaţii sau reamenajări prin casă. Însă există riscul unui conflict cu un bărbat din cauza viziunilor diferite pe care le aveţi.

Nativii Săgetătorii pot învăţa azi o lecţie importantă despre trădare, legată de prieteni. Asta vă va ajuta să vă puneţi ordine în gânduri şi să vă stabiliţi noi intenţii.

Capricornii au noroc în dragoste! Fie întâlniţi pe cineva nou, fie o persoană din trecut revine în viaţa voastră. Partea şi mai bună este că veţi colabora şi profesional, într-un proiect interesant.

Vărsătorii ar trebui să îşi verifice maşina, iar dacă nu conduceţi să fiţi atenţi în trafic. Concentraţi-vă pe relaţii şi pe comunicare, interacţionaţi cât mai mult cu cei din jur.

Iar Peștii trebuie să fie atenţi cui se confesează şi ce povestesc. Păstraţi pentru voi lucrurile cu adevărat importante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 5 noiembrie 2020. Fecioarele nu ar trebui să ia decizii radicale în dragoste