Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2021 Gemeni. Laude la muncă şi curaj în dragoste

Horoscop aprilie 2021 Gemeni. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au dobândit o stăpânire de sine în ultima vreme, lucru care îi va ajuta mai ales din punct de vedere profesional în această perioadă, reuşind să îşi rezolve singuri problemele, fără a fi nevoiţi să ceară ajutor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.03.2021, 09:15

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii aprilie 2021 Gemeni - Shutterstock

S-ar putea să primiţi foarte multe laude din partea şefilor pentru munca depusă. Acordaţi mai multă importanţă sănătăţii voastre, folosiţi timpul liber în beneficiul vostru. Totuşi, Angarak Dosha se formează în casa a 12-a din cauza lui Rahu și Marte, motiv pentru care diferite probleme pot apărea în aprilie 2021. Cheltuielile vor crește în mod neașteptat, ceea ce poate deveni o provocare financiară, dar acest lucru vă poate afecta și sănătatea în mod negativ. Trebuie să evitați să fiți neglijenți, altfel pot urma repercusiuni grave.

Combinația dintre Saturn și Jupiter în casa a opta vă va aduce în faţa unor provocări, fie ele sentimentale sau profesionale. Încercaţi să priviţi lcururile în ansamblu, să fiţi înţelegători, dar atenţi la detaliile care pot face diferenţa. S-ar putea să fie persoane care vă încalcă aşteptările, fiţi cu ochii în patru. Tranzitul lui Jupiter în casa a noua vă va aduce creşteri salariale, iar relaţia cu persoana iubită se va îmbunătăţi, mai ales dacă în ultima vreme au existat mai multe certuri.

Horoscop bani aprilie 2021 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt practici și logici în această perioadă, chiar dacă firea lor este departe de a acţiona logic și în general, dar în aprilie vor fi mai competenți pentru a-și rezolva problemele fără nevoia de a cere ajutorul cuiva, motiv pentru care veştile sunt bune în carieră. Această abilitate se va dovedi benefică pentru dvs, mai ales din punct de vedere profesional. Veți progresa la serviciu şi veți încerca să îmbunătățiți fiecare lucrare, fiecare proiect atribuit cu mult spor ş multă dedicare. Vă veţi bucura de schimbări şi veţi accepta totul ca pe o provocare, o oportunitate de a învăţa ceva nou. Datorită acestui motiv, veți obține laude și satisfacție la locul de muncă. Se vor forma relații puternice cu seniorii datorită tranzitului Soarelui în casa a unsprezecea pe 14 aprilie și veți beneficia de colaborări interesante.

Dacă veţi da tot ce este mai bun aveţi toate şansele să fiţi promovaţi. Puteţi urca pe scara profesională datorită tranzitului lui Jupiter în casa a noua pe 6 aprilie, astfel dacă aţi aplicat chiar şi la un nou loc de muncă veţi avea parte de veşti foarte bune şi aţi putea găsi oportunităţi mai bune ca la serviciul actual. Începutul lunii ar putea fi neliniştit pentru cei care au asociaţi în afaceri, dar situațiile se vor schimba odată cu 6 aprilie, iar afacerea voastră va înflori rapid. Veți face şi câteva călătorii scurte de afaceri și veți întâlni oameni noi pentru a vă extinde activitățile de afaceri. Profitaţi de fiecare schimbare din aprilie.

Luna va fi plină de urcușuri și coborâșuri, din punct de vedere profesional. Cheltuielile vor continua să aibă loc la un nivel superior datorită conjuncției lui Saturn cu Jupiter în casa a opta și a lui Rahu și Marte în casa a XII-a. De asemenea, veţi simţi o povară pe capul vostru din punct de vedere financiar, dar cu toate acestea, Venus, apropiindu-se de Soare în data de 16 aprilie, va aduce îmbunătăţiri minore, dar simţitoare. A doua jumătate a lunii va fi extrem de favorabilă dacă vorbim despre investiţiile proprii, dar nu este o perioadă bună pentru a lua sau da cu împrumut anumite sume de bani.

Horoscop sănătate aprilie 2021 Gemeni

Astrologii vă sugerează să fiţi extrem de atenţi în ceea ce priveşte sănătatea voastră în aprilie. Prezența planetelor în casele 6, 8 și 12 oferă o indicație despre condiţia precară în care vă veţi afla. Prin urmare, trebuie să fiţi cumpătaţi. S-ar putea să vă îmbolnăviţi de o boală majoră din cauza unei neglijenţe minore. Conduceţi cu atenţie astfel încât să nu aveţi parte de vreun accident în trafic. S-ar putea să aveţi şi nişte probleme legate de sânge. Aveţi grijă cu alimentaţia, nu faceţi excese şi mergeţi la medic dacă este nevoie.

Horoscop dragoste aprilie 2021 Gemeni

În ceea ce priveşte dragostea, luna aprilie începe destul de prost pentru Gemeni, dar lucrurile se vor aşeza cu multă multă răbdare. După 10 aprilie, Venus pleacă din casa a7-a şi se mută în casa a 5-a, acest lucru aducând o schimbare pozitivă în viaţa amoroasă. Se va simţi o îmbunătăţire, veţi petrece mai mult timp unul cu celălalt, veţi avea ocazia să vorbiţi despre tot felul de aspecte ale relaţiei, veţi dezbate probleme şi veţi găsi soluţii.

Aspectul Soarelui din casa a 5-a în data de 14 aprilie poate crea probleme în cuplu, dar relația va rămâne puternică. Dacă vorbim despre persoane căsătorite, trebuie să facă tot posibilul pentru a face relația mai bună, evitaţi certurile, conflictele, discuţiile în contradictoriu. Vorbiţi calm, încercaţi să comunicaţi, să vă ascultaţi, acceptaţi unul pe celălalt. După 6 aprilie, intrarea lui Jupiter în casa a 9-a va aduce vibrații pozitive în relația voastră. S-ar putea să faceți o călătorie lungă cu partenerul de viață, ceea ce va aduce fericire în viața de familie, veţi avea ocazia de a vă relaxa şi de a vă reîncărca bateriile cu energie. Dacă vă doriți un copil, este posibil să primiți vești bune în acest timp.

Va exista o oarecare senzaţie de pace și o fericire imensă în viața de familie; vă veţi revedea o parte din rude şi veţi putea petrece timp împreună. Se va simţi o creștere a venitului brut al familiei, dar nu vor fi făcute investiții prea mari. Această perioadă poate fi totuşi dificilă, dar veţi reuşi să faceţi faţă cu brio. În a doua jumătate a lunii, relația cu frații/surorile sau verişorii va deveni mai bună și vă va putea ajuta în plan financiar; dacă decideţi să colaboraţi împreună s-ar putea să daţi lovitura şi să aveţi foarte mult succes. Astrologii au însă şi veşti mai nefericite, tatăl vostru ar putea avea probleme de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2021 Gemeni. Laude la muncă şi curaj în dragoste