Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2021 Leu. Obstacole pe plan sentimental și surprize neplăcute în carieră

Horoscop aprilie 2021 Leu. Nativii aparținând semnului zodiacal Leu sunt lideri înnăscuți. Încrederea de sine îi deosebește de ceilalți și le conferă o aură aparte. Nu sunt însă lipsiți de defecte, unul dintre ele fiind lenea. Dacă își pot învinge această înclinație, atunci leii pot cuceri lumea. Luna aprilie le poate aduce leilor numeroase neplăceri pe plan profesional.

de Redactia Observator

la 27.03.2021, 10:40

Horoscop aprilie 2021 Leu
Horoscop aprilie 2021 Leu - Shutterstock / Allexxandar
  • Leii s-ar putea să devină victimele unor zvonuri neplăcute la locul de muncă.
  • Orgoliul acestor nativi s-ar putea să le pună în pericol relația de cuplu.

Din cauza orgoliilor puternice, luna aprilie nu va fi lipsită de conflicte și tensiuni la locul de muncă, dar și în relația de cuplu. Încercați să le evitați pe cât posibil. Problemele legate de sănătate vă vor preocupa în această lună, datorită conjuncției dintre Jupiter și Saturn în casa a șasea și Mercur, Venus și Soare în casa a opta.

Trebuie să aveți grijă deosebită cu obiceiurile alimentare. Aveți grijă de consumați, altfel vă veți trezi cu tulburări ale sistemului digestiv. În a doua jumătate a lunii, când Surya Dev intră în casa a noua, veți beneficia de un moment prosper. Oamenii vă vor lăuda și veți cunoaște gustul succesului.

Horoscop bani aprilie 2021 Leu

Prezența planetelor Rahu și Marte în casa a zecea indică faptul că s-ar putea să intrați în conflict cu cineva la locul de muncă sau puteți deveni victima unor zvonuri răutăcioase, așa că fiți foarte atenți la fiecare pas.

Jupiter va intra în cea de-a șaptea casă pe 6 aprilie și atunci veți observa și o creștere extraordinară in domeniul afacerilor personale, iar toate planurile se vor îndrepta către un succes răsunător. Începând cu 14 aprilie, tranzitul Soarelui va avea loc în casa a noua, ceea ce vă poate consolida averea și veți avea, de asemenea, șanse mari de a obține profit din sectorul guvernamental.

Tot Jupiter și Saturn, în casa a șasea, iar Venus, Mercur și Soare, în casa a opta vă pot influența finanțele. Toate acestea indică o pierdere financiară importantă. Orice fel de investiție, în acest moment, se poate dovedi dăunătoare. Treptat veți vedea că situația voastră financiară va începe să se îmbunătățească.

În primul rând, Venus se va muta în casa a noua pe 10 aprilie, ceea ce va reduce unele cheltuieli. Soarele va tranzita, de asemenea, în casa a noua pe 14 aprilie, iar Mercur se va muta și din casa a opta pe 16 aprilie, în casa a noua. Toate aceste situații vor contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea situației financiare. Ar trebui să încercați să nu luați niciun fel de împrumut în această lună.

Horoscop sănătate aprilie 2021 Leu

A șasea și a opta casă sunt influența multor planete înseamnă că va trebui să începeți să faceți mișcare, poate o plimbare de dimineață prin grădină sau prin parc, poate să faceți puțin jogging, să consumați multe lichide și să practicați yoga și meditație. Odată cu aceste obiceiuri, vă veți putea bucura de o sănătate mai bună. 

De asemenea, nu ignorați micile probleme de sănătate, simptomele care vouă vi se par nesemnificative, altfel luna aceasta vă veți putea lovi de probleme foarte serioase. Grijă mare cu obiceiurile alimentare. Tulburările sistemului digestiv nu sunt o glumă, mai ales pentru voi, predispuși la tot felul de probleme la acest nivel. 

Horoscop dragoste aprilie 2021 Leu

Lucrurile s-ar putea să scârțâie la începutul lunii aprilie. Datorită lui Marte în casa a cincea este posibil să apară unele conflicte cu partenerul de viață. Situația va deveni tot mai tensionată până pe 14 aprilie, când Marte va intra în casa a XI-a. Învățați să aveți răbdare, să vă ascultați jumătatea și să țineți cont și de nevoile sale. 

În această perioadă s-ar putea ca orgoliul să vă fie testat, dar nu cedați nervilor. Discutați doar după ce v-ați calmat altfel veți spune lucruri pe care veți ajunge să le regretați. 

Luna aceasta, însă, va fi prielnică pentru nativii căsătoriți. Căsnicia va deveni mai ușoară și ambii parteneri își vor îndeplini responsabilitățile unul față de celălalt, cât și față de familie într-un mod onorabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2021 Leu. Obstacole pe plan sentimental și surprize neplăcute în carieră