Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2021 Taur. Schimbări în carieră şi decizii importante în plan personal

Horoscop aprilie 2021 Taur. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt foarte muncitori şi au un set de obiective setate pentru a şi le îndeplini de-a lungul vieţii. Vreţi să realizaţi multe în perioada următoare motiv pentru care veţi simţi nevoia să depuneţi foarte mult efort pentru a ajunge pe primul loc, indiferent de costuri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2021, 10:58

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii aprilie 2021 Taur - Shutterstock

Probabil vă veţi simţi în final împliniţi în această lună, mai ales din punct de vedere sentimental. Acum, vorbind despre luna aprilie, care va fi foarte specială pentru voi în anumite privințe, este o perioadă în care aveți posibilitatea să vizitați o țară străină.

Luna aprilie vă va atrage atenția în multe domenii de activitate. Va trebui să acordați o atenție maximă sănătății voastre, deoarece problemele de sănătate pot crește și dacă sănătatea se deteriorează, aceasta va afecta negativ aproape toate planurile pe care vi le-aţi făcut cu meticulozitate. Aprilie va fi însă benefică financiar pentru voi. Veţi putea dobândi avere din mai multe locuri, ceea ce vă va întări situația financiară. Cercul social va crește și numărul de prieteni se va mări, veţi cunoaşte oameni minunaţi şi vă veţi crea legături durabile.

Horoscop bani aprilie 2021 Taur

Luna aprilie va fi stagnantă în ceea ce priveşte cariera. Prezenţa lui Saturn în casa a 9-a vă va face să lucraţi din greu la serviciu, dar vă va aduce şi succesul binemeritat, în următoarea perioadă. Soarta vă este favorabilă, veţi reuşi să daţi tot ce este mai bun şi să demonstraţi celor din jur că aptitudinile voastre sunt extrem de valoroase companiei.

Din data de 6 aprilie, planeta Jupiter va tranzita în casa a 10-a. În cazul în care, pe de o parte, vă va spori dorinţa de experimentare și eficiența cadrul muncii, pe de altă parte, poate aduce inclusiv o schimbare bruscă la locul de muncă. Este posibil să vă schimbaţi jobul ori să vă angajaţi în cu totul alt domeniu în această perioadă. De asemenea, aţi putea experimenta o relaţie ostilă cu superiorii. Începutul lunii va fi puţin complicat, trebuie să fiţi atenţi la discuţiile cu şefii, pentru a nu fi implicaţi în conflicte fără motiv. A doua jumătate a lunii însă va fi extrem de favorabilă, iar lucrurile în relaţia cu cei din companie se va îmbunătăţi.

Cei care au o afacere proprie vor avea parte de asemenea de o perioadă dificilă. Este posibil să aveţi unele neînţelegeri în familie, cu partenerul/partenera, fapt ce vă va afecta inclusiv activitatea profesională. Conjuncția dintre Rahu și Marte în zodia voastră poate deveni un motiv pentru schimbarea comportamentului vostru; s-ar putea să existe certuri, s-ar putea să folosiţi anumite cuvinte pe care le veţi regreta amarnic mai târziu. Încercaţi astfel să evitaţi orice conflict pentru a vă spori inclusiv şansele de a excela în plan profesional. Afacerea voastră, în caz contrar, va avea de suferit. Situațiile vor deveni mai bune odată cu tranzitul lui Marte în Gemeni pe 14 aprilie și va exista o extindere a activităților voastre în afaceri. Tocmai din acest motiv, veți progresa în carieră.

Veţi obţine mai mulţi bani, dar veţi cheltui mai mult ca de obicei. S-ar putea să apară schimbări spontane, îndatoriri apărute de nicăieri sau prieteni care au nevoie de ajutor. Trebuie să învăţaţi să vă controlaţi veniturile; dacă veţi reuşi, luna se va dovedi benefică.

Horoscop dragoste aprilie 2021 Taur

Începutul lunii va fi favorabil când vine vorba de iubire. Datorită influenței lui Venus, conducătorul iubirii, alături de Mercur și Soare în casa a cincea și Jupiter în casa a 9-a, veţi avea parte de o perioadă liniştită şi plină de momente frumoase alături de o persoană extrem de specială. Veţi înţelege ce este cu adevărat iubirea şi nu veţi avea nevoie de nimic altceva.

Unele probleme în dragoste ar putea apărea odată cu tranzitul lui Venus pe 10 aprilie, dar relația va rămâne bună și plăcută datorită comunicărilor puternice. Aţi putea merge la o petrecere în regim restrâns sau aţi putea pleca împreună cu sufletul pereche într-o vacanţă îndepărtată câteva zile pentru a vă putea bucura unul de celălalt departe de agitaţia oraşului sau de stresul acumulat în mod involuntar la serviciu.

În ceea ce-i priveşte pe cei căsătoriţi, luna aprilie ar putea aduce provocări odată cu prezenţa lui Ketu în casa a 7-a și a lui Marte în apropierea sa. S-ar putea să vă simţiţi neînţeleşi ori să nu vă puteţi înţelege partenerul/partenera. S-ar putea să fiţi distanţi ori să vă comportaţi aşa faţă de cel apropiat. Evitaţi gândurile negative, altfel veţi ajunge să vă imaginaţi şi să văc reaţi anumite scenarii în cap care doar vă vor aduce în pragul disperării. Învăţaţi să vorbiţi şi să spuneţi cu sinceritate şi curaj ce vă nelinişteşte. Gelozia nu este bună, dar de asemenea nici sentimentele ţinute ascunse până în momentul în care veţi izbucni. Încercaţi să depăşiţi aceste momente împreună. În plus, cei care îşi doresc un copil vor experimenta o perioadă favorabilă în acest sens.

Pace şi linişte în familie şi multă bucurie vor simţi Taurii în săptămânile care vor urma. După 6 aprilie, veți scăpa de problemele familiale și vor exista vibrații pozitive în gospodărie datorită influenței lui Jupiter în casa 2 și 4. Dacă un membru al familiei suferă de probleme de sănătate, el / ea s-ar putea să se simtă mult mai bine în luna următoare. Rudele mai mici de vârstă ar putea simţi o oarecare îngrijorare din anumite motive. Trebuie să le vorbiți și să încercați să găsiți modalități de a le oferi suportul emoţional de care au mare nevoie.

Horoscop sănătate aprilie 2021 Taur

Din acest motiv, vă puteți confrunta cu anumite probleme ce ţin de starea voastră de sănătate. Vă veţi simţi stresaţi, epuizaţi, mai ales după anumite zile de muncă. Lucrurile vor reveni însă la normal după data de 6 aprilie, când Jupiter va intra în casa a 10-a. Mergeţi însă la doctor, faceţi câteva analize pentr a fi siguri că totul este în regulă. Mai bine trataţi din timp afecţiunile apărute din neant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2021 Taur. Schimbări în carieră şi decizii importante în plan personal