Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2021 Săgetător. Fiți atenți la oamenii în care vă încredeți, s-ar putea să vă trădeze

Nativii aparținând semnului zodiacal Săgetător au o fire fermă și loiali cauzei lor. Nu le place să aibă niciun control asupra lor. Acesta este motivul pentru care sunt plini de ei înșiși, totuși își îndeplinesc toate sarcinile foarte ușor și cu loialitate deplină, astfel încât să nu-și mențină integritatea.

de Redactia Observator

la 28.03.2021, 09:16

Horoscop aprilie Săgetător. Fiți atenți la oamenii în care vă încredeți, s-ar putea să vă trădeze - Shutterstock / Allexxandar

De asemenea, este dificil pentru voi să țineți o evidență asupra furiei voastre. Mergând mai departe, luna aprilie se anunță plină pentru dumneavoastră. Prezența lui Ketu în casa a 12-a va crește enorm cheltuielile, în timp ce conjuncția lui Marte și Rahu în casa a șasea vă va face să vă confruntați cu adversarii din nou și din nou.

Va trebui să lucrați foarte atent luna aceasta. Unii dintre oamenii în care aveți încredere pot complota împotriva voastră, ceea ce vă poate pune în joc slujba. Viața domestică va fi fericită. Membrii familiei vor avea, de asemenea, un sentiment de iubire și afecțiune, iar dorința voastră de a pleca în străinătate se poate împlini după câteva obstacole.

Horoscop bani aprilie 2021 Săgetător

Din punct de vedere economic, începutul acestei luni va fi slab. Cu aspectul Marte și Rahu pe casa a 12-a, o creștere a cheltuielilor va fi clar vizibilă. Deși Saturn și Jupiter în casa a doua vă vor ajuta să vă faceți puternici din punct de vedere financiar într-o oarecare măsură, însă bugetul va trebui să fie executat corect.

Pe 6 aprilie, tranzitul lui Jupiter va fi în casa a treia, de unde îți va aspecta și casa a noua și a unsprezecea. Datorită acestui fapt, starea dumneavoastră financiară va începe să se îmbunătățească și veți intra în contact cu o perioadă favorabil. De asemenea, Marte își va schimba semnul zodiacal pe 7 aprilie, datorită căruia beneficiile vor cădea în poala voastră în ceea ce privește afacerea voastră, se vor obține unele profituri. Va trebui să fiți atenți la cheltuielile dvs., iar sănătatea membrilor familiei este, de asemenea, probabil să se înrăutățească, așa că păstrați bani la îndemână.

Horoscop sănătate aprilie 2021 Săgetător

Din punctul de vedere al sănătății voastre, trebuie să fiți atent și sensibil. Ketu fiind așezat în casa a zecea și yoga Angaraka formată de Marte și Rahu în casa a șasea pot provoca probleme de sănătate. Este posibil să vă luptați deja cu o mulțime de probleme. Prima jumătate a lunii este slabă pentru bunăstarea voastră, așa că fiți atent. Nu ignorați deloc problemele de sănătate și contactați medicul dacă este necesar.

Rinichiul, intestinul gros, tractul urinar, bolile oculare și problemele legate de sânge pot fi mai enervante. Veți obține beneficii bune din consilierea medicală, iar prima jumătate a lunii va fi relativ favorabilă. În acel moment, problemele de sănătate vor fi reduse, iar problemele cronice vor înceta să mai existe.

Horoscop dragoste aprilie 2021 Săgetător

Dacă vorbim despre viața voastră amoroasă, atunci începutul lunii pare oarecum problematic. Marte, stăpânul domnitor al celei de-a cincea case, este situat cu Rahu în a șasea casă și fiind aspectat de Jupiter, așa că trebuie să fiți foarte atent, deoarece în acest timp există posibilitatea unei dispute între voi și partenerul vostru și sunt șanse să escaladeze. Din această cauză, poate apărea și o despărțire. Pentru a evita acest lucru, liniștiți-vă și evitați întâlnirile dese.

În a doua jumătate a lunii, când Marte se va muta în casa a șaptea, pe 14 aprilie, atunci va fi un moment bun pentru dvs. și atunci puteți să vă uitați peste toate nemulțumirile și să vă celebrați dragostea. Începutul lunii va fi foarte bun pentru nativii căsătoriți, iar partenerul de viață vă va reduce înstrăinarea reciprocă. Iubirea voastră crește. După 14 aprilie, partenerul de viață va câștiga beneficii din abundență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2021 Săgetător. Fiți atenți la oamenii în care vă încredeți, s-ar putea să vă trădeze