Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2023. Schimbări majore în relaţia de cuplu şi surprize neplăcute pe plan financiar

Horoscop iunie 2023. Luna Plină din Săgetător deschide luna iunie într-o atmosferă tensionată. Află care sunt previziunile astrelor pentru zodia ta în această lună.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 16:58

Horoscop iunie 2023. Schimbări majore în relaţia de cuplu şi surprize neplăcute pe plan financiar
Horoscop iunie 2023. Schimbări majore în relaţia de cuplu şi surprize neplăcute pe plan financiar - Shutterstock

Horoscop iunie 2023 Berbec

Luna iunie debutează cu efectele Lunii Pline din Săgetător care are loc pe 3 și te va face să vrei să experimentezi lucruri noi. Pe 5 iunie Venus intră în Leuși retrogradează pe 22 și poate aduce persoane din trecutul relațional. Pe 11 Pluton revin în Capricorn și poate creea disensiuni la locul de muncă. Pe 17 Saturn începe retrogradarea în Pești, iar a doua zi are loc Luna Nouă în Pești care te ajută să îți explorezi fricile. Luna se încheie cu Neptun care retrogradează în Pești și te ajută să îți stabilizezi emoțiile.

BANI: Pluton care revine în casa profesiei aduce cu sine ideea de revoltă și nesupunere față de reguli și de autoritate. Nu vei mai fi mulțumit de felul în care este coodonată activitatea de la muncă, iar frustrările tale vor atinge cote mari. Când Venus retrogradează începând cu 22 iunie este indicat să nu faci investiții în bijuterii sau obiecte de décor. Poți totuși să încerci să achiziționezi articole second-hand.

DRAGOSTE: Pe 5 iunie Venus ajunge în casa iubirii, moment excelent pentru cei care sunt singuri deoarece relațiile evoluează rapid și intens. Cu toate acestea, odată cu retrogradarea care începe în 22 și ține până pe 3 septembrie te poți confrunta cu reîntoarceri ale partenerilor sau poți exprimenta în relația actuală gelozie și tendințe de infidelitate. Emoțiile și sentimentele se pot modifica rapid în această perioadă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop iunie 2023 Taur

În 3 iunie Luna Plină din Săgetător creează probleme cu banii datorați, iar pe 3 Venus ajunge în zodia Leului de unde echilibrează relațiile cu familia. Începând din 11 iunie Pluton revine în Capricorn și îți propune o schimbare a filosofiei de viață. Saturn începe retrogradarea pe 17 iunie în Pești, iar pe 18 are loc Luna Nouă în Gemeni care aduce beneficii materiale și eventuale discuții în contradictoriu în mediul social. Venus începe retrogradarea pe 22 aducând pe tapet discuții inconfortabile cu familia.

BANI: Luna Plină din 3 iunie poate readuce o datorire mai veche sau frustrări legate de faptul că încerci să recuperezi o sumă împrumutată dar se pare că ești nevoit să aștepți încă o peropadă. Totuși, Luna Nouă din 18 poate aduce rezolcarea acestei situații și astfel să primești mai repede decât te-ai aștepta suma respectivă sau să poți achita soldul restant al datoriilor tale.

DRAGOSTE: În această săptămâna accentul se pune pe relațiile interumane, iar familia este un punct nevralgic mai ales cu Venus retrograd din 22 iunie care aduce discuții aprinse cu privire la relațiile cu părinții. Eventual ar putea fi implicat și partnerul ca numulțumire din partea familiei adresate ție. Este important să știi că relațiile tale suferă modificări importante pe durata lunii iunie.

Horoscop iunie 2023 Gemeni

Luna Plină din Săgetător deschide luna iunie într-o atmosferă tensionată relațional, începând cu 3 iunie. Pe 5 Venus ajunge în Leu de unde va retrograda începând cu 22 iunie și este posibil ca te reîntâlnești cu persoane din trecut. Pluton revine în Capricorn din 11 îți permite să reactualizezi un credit sau un angajament. Pe 17 iunie Saturn retrogradează în Pești și poate să schimbe conducerea la locul de muncă. Neptun retrogradează și el din 30 iunie aducând și mai multă confuzie la locul de muncă, spun astrele.

BANI: În această lună se pare că mai important este mediul de lucru și relația ta cu autoritatea. Deoarece casa profesiei va resimți atât retrogradarea lui Saturn, cât și a lui Neptun vei sesiza ca regulile tind să se dilueze, limitele de asemenea. Confuzia va domni de la jumătatea lunii și ar trebui să fii atent mai ales dacă semnezi contracte pentru că riscul de dezavantaj este foarte ridicat.

DRAGOSTE: Luna Plină din 3 iunie încinge spiritele în cuplu. Gelozia și critica se dezvoltă rapid și de aici pot apărea certuri cu reproșuri dure. Profită de Luna Nouă din 18 iunie pentru a relua discuțiile. Atunci lucrurile vor fi mai clare, cel puțin pentru tine, și poți decide cu claritate dacă relația în care te afli îți este favorabilă sau nu. Cu siguranță în această lună trebuie să iei o decizie cu privire la relația în care te afli.

Citește și:

Horoscop iunie 2023 Rac

Luna Plină din Săgetător aduce încă din 3 iuni agitație printre colegii de muncă și posibile accidente. Începând din 5 iunie Venus trece în Leu, semn de unde va și retrograda începând cu 22 iunie aducând surprize mai puțin plăcute în plan financiar. Pluton retrogradează și revine în Capricorn și este de ajutor dacă vrei să reajuestezi aspecte ale relației. Saturn retrograd în Pești din 17 iunie, urmat de Neptun din 30 contribuie la schimbarea perspectivei tale asupra vieții, iar planurile tale se modifică de asemenea.

BANI: Deorecere Venus ajunge în casa banilor s-ar putea să ai venituri suplimentare în prima parte a lunii, însă începând cu 22, moment din care începe retrogradarea s-ar putea sa fii nevoit să restitui aceste sume. Ai grijă la achizițiile pripite, făcute din orgoliu sau din pur moft deoarece nu sunt în avantajul tău, iar retrogradarea ar putea releva că astfel vei ieși în pierdere.

DRAGOSTE: Retrogradările lui Saturn și Neptun te pot pune serios pe gânduri. Planurile și dorinețele tale cu privire la cursul vieții tale se pot modifica semnificativ din 17 iunie. Aceste schimbări majore se răsfrâng și asupra relației tale deoarece Pluton revine în Capricorn. Insatisfacțiile relaționale își găsesc în luna iunie răspunsuri care pot părea destul de radicale, dar dacă corespund naturii tale atunci mergi pe calea aleasă.

Horoscop iunie 2023 Leu

Luna Plină din Săgetător care debutează în luna iunie pe data de 3 s-ar putea să aducă o surprinză în relații. Pe 5 iunie, Venus intră în zodia Leului de unde va retrograda începând cu 22 iunie și astfel îți va face emoțiile mai schimbătoare. Pluton retrograd revine în Capricorn pe 11 și te poate ajuta în schimbarea locului de muncă. Pe 17 iunie Saturn retrogradează în Pești și Neptun îl urmează pe 30 ceea ce aduce constrângeri financiare și responsabilități majore față de ceilalți.

BANI: Cu Saturn și Neptun care retrogradează în casa datoriilor de la jumătatea lunii vei observa că îți este mai dificil să ții în frâu sentimentele. Banii pare că se evaporă și nu mai poți gestiona la fel de bine balanța între venituri și cheltuieți. Dacă poți încearcă să soliciți ajutorul cuiva, poate fi membru de familie sau partener care să te ajute cu o mintea mai clară și limpede în cheltuilelile din această lună.

DRAGOSTE: Luna Plină din 3 iunie ar putea aduce un moment de gelozie intens în care sentimentele și reacțiile să fie mai impulsive. Lucrurile se îmbunățesc când Venus ajunge în zodia ta, dar din 22 când retrogradează s-ar putea ca gusturile tale în materie de relații să se modifice destul de drastic. Ar trebui totuși să ai în vedere că nu te mai poți întoarce la relațiile pe care le închei acum, cel puțin nu sub această formă.

Horoscop iunie 2023 Fecioară

Luna Plină din Săgetător din 3 iunie va agita spiritele în familie, cel mai probabil la mijloc vor fi zvonuri și bârfe. Cu Venus care junge pe 5 în Leu și începe retrogradarea în 22 s-ar putea ca imaginea ta să nu îți mai placă. Pluton revine în Capricorn începând cu 11 iunie și te ajută să reconsolidezi o relație aflată în criză. Pe 17 iunie Saturn retrogradează în Pești, iar pe 30 Neptun face același lucru facând lucrurile mai confuze în relația ta. Luna Nouă din 18 iunie te va ajuta să atingi un scop la locul de muncă.

BANI: Cel mai important aspect al acestui luni din punct de vedere financiar este reprezentat de Luna Nouă din casa profesiei care are loc pe 18 iunie. Dacă ești în căutarea locului de muncă acum este momentul să vezi ce oportunități apar. Dacă ești angajat ai putea accesa fie o nouă poziție sau un proiect care să îți ofere mai multă libertate și să implice multă comunicare sau deplasări multiple.

DRAGOSTE: Pluton te face să reiei o legătură care deja se afla într-o stare de descompunere din diverse motive. Problema este că gândirea ta va fi alterată de influența lui Saturn și a lui Neptun ceea ce te-ar putea pune într-un joc de manipulare foarte rafinat. Ce-i drept nici idealurile tale nu sunt foarte clare cu privire la relații, și se pare că mai ales pre finalul lunii ești ușor influențabil și manipulabil.

Horoscop iunie 2023 Balanță

Luna Plină din Săgetător are loc pe 3 iunie aducând cu sine vești proaste, poate chiar din străinătate. Venus trece apoi în zodia Leului pe 5 iunie, iar pe 22 începe retrogradarea ceea ce ar putea aduce scandaluri emoționale în mediul social. Cu Pluton retrograd care revine în Capricorn pe 11 iunie vei începe să cauți stabilitate. Din 17 iunie Saturn retrogradează în Pești, iar pe 30 retrogrdează și Neptun, deci mare atenție la sarcinile de la locul de muncă, dar nu neglija nici sănătatea și odihna.

BANI: Pluton în Capricorn din nou te poate face să cauți o locuință sa să începi construcția uneia. Cu toate acestea ar fi indicat să nu treci la lucru deoarece Neptun și Saturn îți pot să aducă iluzii cu privire la posibilitățile tale concrete de a face acest lucru. Ai tendința de a visa foarte mult, dar dacă te bazezi pe aceste lucruri există un mare risc de a pierde resursele financiare pe care le pui în joc.

DRAGOSTE: Venus poate să schimbe sentimentele de prietenie în unele amoroase, mai ales în perioada 05-22 iunie. Problema intervine ulterior, când Venus retrogradează și împrăștie zvonuri care conduc la crearea unor conflicte de amploare în cercul de prieteni. Dacă nu îți este frică de gura lumii atunci nu ai de ce să eziți, dar pregătește-te de reacții virulente, inclusiv de prieteni care dispar din acest motiv.

Horoscop iunie 2023 Scorpion

Iunie începe cu o Lună Plină în Săgetător, pe 3, care provoacă riscuri financiare. Din 5 iunie Venus se mută în Leu, iar din 22 începe perioada de retrogradare care agită domeniul profesional și poate conduce chiar la scandaluri amoroase. Pluton este retrograd și revine pe 11 iunie în Capricorn de unde te ajută să modific anumite angajamente contractuale. Saturn retrogradează și el în Pești, din 17 iunie, urmat de Neptun din 30 iunie provocând astfel confuzie emoțională puternică.

BANI: Luna Plină din 3 iunie poate reprezenta un pericol pentru domeniul financiar mai ales dacă faci investiții sau achiziționezi bilete de călătorie, excursii, concerte sau alte asemenea. Încearcă să nu cheltui bani la începutul lunii. Luna Nouă din 18 iunie ar putea fi o soluție la acest moment în sensul care dacă pierzi bani poți recupera cel puțin o parte sub influența Lunii Noi care se petrece în casa banilor cheltuiți.

DRAGOSTE: Venus în casa profesiei începând din 05 iunie îți poate aduce beneficii și atenție. Însă toate acestea se pot transforma în zvonuri despre o relație sexuală care se petrece la locul de muncă. Te-ai putea trezi în mijlocul unui scandal fără să vrei doar pentru că ai o atitudine binevoitoare iar ceilalți ar putea interpreta greșit. Din nefericire sentimentele tale devin confuze la finalul lunii sub influența lui Saturn și a lui Neptun care pot suplimenta efectele lui Venus.

Horoscop iunie 2023 Săgetător

Luna Plină din 3 iunie se petrece în zodia ta și ar putea conduce la o criză de identitate. Venus trece pe 5 iunie în Leu și aduce cu sine nevoia de aventură emoțională, iar din 22 retrogradează și ar putea duce chiar la gesturi extreme. Pluton revine retrograd în Capricorn și permite rezvolvarea unor probleme financiare mai vechi. Din 17 iunie Saturn retrogradează în Pești și pe 30 retrogradează și Neptun alterând relațiile din familie. Luna Nouă din Gemeni care are loc pe 18 iunie aduce și un început de relație.

BANI: Revenirea lui Pluton în casa banilor ajută la rezolvarea unei încurcături financiare sau de proprietate. Trebuie să știi că este un proces de durată așa că înarmează-te cu răbdare. Suplimentar Saturn și Neptun pot îngreuna lucrurile dacă este vorba despre o proprietate gestionată de un membru al familiei sau trebuie să faci o împărțire. Oricum ar fi asigură-te că ai o părere exterioară despre acest context.

DRAGOSTE: Venus în casa aventurii te face nonconformist. Luna Nouă din 18 iunie poate aduce o relație care să se potrivească acestor nevoi ale tale. Totuși, retrogradarea lui Venus care începe cu 22 iunie ar putea întoarce toată această nevoie de aventură împotriva ta. Nu există o stabilitate emoțională serioasă, iar relațiile întemeiate în această lună par să fie puse sub semnul instabilității.

Horoscop iunie 2023 Capricorn

Luna Plină din Săgetător care se petrece pe 3 iunie îți poate aduce o irascibilitate care nu îți este caracteristică. Venus ajunge pe 5 iunie în Leu, iar pe 22 retrogradează aici aducând un risc pentru relații ilicite sau reacții violente. Pluton revine retrograd în Capricorn și te ajută să îți recapeți setabilitatea. Din 17 iunie Saturn retrogrogradează în Pești, iar Neptun din 30 iunie și vor face comunicarea mai dificilă. Luna Nouă din Gemeni care se petrece pe 18 iunie relaxează intensitatea acitvităților de la locul de muncă.

BANI: Tranzitul lui Venus prin casa datoriilor pare a fi destul de provocator. Atenție la toate posibilitățile de investiții care par foarte seductive. Trebuie să îți pui întodeauna semne de întrebare dacă ceva sună prea frumos pentru a fi adevărat. Mai ales de la jumătatea lunii există un risc suplimentar pentru înselăciuni financiare, acestea pot apărea ca rezultatele unui flirt sau a unui șantaj emoțional.

DRAGOSTE: Se pare că Venus are tendința de a te marca profund. Relațional, poți întâlni persoane care la prima vedere par lapte și miere, dar din 22 când Venus retrogradează s-ar putea să realizezi că nu ești singurul om din viața lor sau că sentimentele declarate anterior nu sunt nicidecum stabile. Cu toate acestea te poți baza pe revenirea lui Pluton în Capricorn pentru o reechilibrare a emoțiilor după eșec.

Horoscop iunie 2023 Vărsător

Luna Plină din Săgetător are loc pe 3 iunie și aduce certuri între prieteni. Din 5 iunie Venus ajunge în zodia Leului de unde va retrograda începând cu 22 iunie punând pe jar emoțiile și sentimentele tale. Cu Pluton care revine retrograd în Capricorn s-ar putea să retrăiești amintiri mai puțin plăcute din trecut. Din 17 iunie Saturn retrogradează în Pești, iar pe 30 iunie se alătură și Neptun ceea ce aduce un pericol pentru finanțele tale. Luna Nouă din Gemeni din 18 iunie poate fi începutul unei povești de dragoste.

BANI: Saturn împreună cu Neptun vor retrograda în casa banilor. Saturn din 17 iunie poate să aducă constrângeri financiare, iar Neptun promisiuni deșarte, din 30 iunie. Acest context te poate forța sa iei decizii pripite, fie împrumuturi la insituții sau persoane dubioase cu dobânzi foarte mar care nu fac decât să te îndatoreze mai mult. Ai mare grijă la stabilitatea ta financiară actuală și viitoare.

DRAGOSTE: Venus, planeta iubirii ajunge în casa relațiilor. Luna Nouă din 18 iunie poate aduce o nouă persoană în viața ta, dar de asemenea, nu uita că Venus retrogradează pe 22 și este foarte posbil să aducă foști parteneri care să agite spiritele noii tale legături. Încearcă să pui limite clare, să nu amesteci sentimentele și relațiile pentru că există un puternic risc de a rămâne singur la final.

Horoscop iunie 2023 Pești

Pe 3 iunie se petrece Luna Plină în Săgetător acre ar putea aduce conflicte la locul de muncă. Venus trece în Leu din 5 iunie, iar din 22 retrogradează și îți poate da peste cap programul de lucru și relația cu colegii. Din 11 iunie Pluton revine în Capricorn și te poate izola de mediul social. Saturn retrogradează din 17 iunie în zodia ta, Neptun retrogradează și el aici din 30 și te pot rupe de realitate, făcându-te mai visător decât de obicei. Luna Nouă din 18 iunie aduce vești bune pentru mediul familial.

BANI: Luna Plină din Săgetător transmite o energie foarte impulsivă asupra mediului profesional și ar trebuie să ai grijă pentru că disputele și conflictele de la muncă pot lua proporții foarte periculoase pentru poziția ta. De asemenea, Venus care retrogradează în casa muncii poate aduce penalizări din cauza lipsei de performanță. Atenție la aventurile emoționale posibile printre colegi!

DRAGOSTE: În această lună emoțiile și sentimentele tale sunt destul de instabile. Saturn și Neptun retogradează în zodia ta și ai impresia că nu îți găsești repere, nici profesionale, nici personale. Poți să vezi această perioadă ca pe un proces de tranziție. Un sprijin foarte important este reprezentat de familie, iar Luna Nouă din 18 iunie ar putea ajuta la consolidarea relației printr-un eveniment benefic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2023. Schimbări majore în relaţia de cuplu şi surprize neplăcute pe plan financiar