Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie. Tensiuni în relaţiile cu cei dragi şi proiecte noi la locul de muncă

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie. Luna va trece prin Balanţă în primele zile ale săptămânii, motiv pentru care zodiile ar putea avea parte de tensiuni în relaţiile cu cei dragi. 

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 15:35

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie - Shutterstock

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Berbec

Începutul săptămânii debutează cu o Lună în Balanță care s-ar putea să streseze relațiile cu ceilalți. Ulterior, vineri Venus și Neptun formează un trigon și ajută la ameliorarea lucrurilor în familiei. Iar sâmbătă, Luna Plină din Săgetător la care se alătură și Saturn ar putea fi un semn de criză personală.

BANI: Venus în trigon cu Neptun poate ajuta la ameliorarea unor relații din familie care pot implica îngrijirea unei persoane, fie copil, fie vârstnic. În acest sens se vor identifica soluții pentru o mai bună gestionare a banilor și pentru furnizarea serviciilor de îngrijire la un standard excelent.

DRAGOSTE: Cu Luna Plină din Săgetător este posibil să vrei ai timp pentru tine. Se pare că nu te mia regăsești în concepțiile și gândirea de acum și ceva trebuie modificat radical. Deși există o tendință de a fugi de responsabilități încearcă să îți păstrezi poziția și să vezi ce se poate schimba.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Taur

Luna care trece prin Balanță poate aduce mici tensiuni la locul de muncă în primele zile ale săptămânii. Vineri, Venus și Neptun formează un trigon care te ajută în relațiile sociale, iar Luna Plină de sâmbătă poate fi o provocare în gestionarea banilor, mai ales că Saturn adaugă multă presiune.

BANI: Luna Plină la care se adaugă și Saturn se petrece în casa banilor datorați. Astfel este posibil ca acum să ai tot felul de controale, iar dacă banii datorați pe taxe și impozite nu sunt în regulă s-ar putea ca efectele să fie foarte nefavorabile pentru tine. Asigură-te că ți-ai îndeplinit responsabilitățile.

DRAGOSTE: Comunicarea se dezvoltă excelent sub semnul lui Venus, iar Neptun ar putea aplatiza limitele. Din acest context se poate deduce că este posibil ca o relație de prietenie să se transforme în ceva mai mult, poate nu o relație amoroasă, dar măcar găsești un partener de flirt.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Gemeni

Luna traversează semnul Balanței la începutul săptămânii și poate face emoțiile mai dinamice. Trigonul dintre Venus și Neptun de vineri vorbește despre avantajele poziției profesionale, iar sâmbătă, când are loc Luna Plină în Săgetător relația ta va trece testul seriozității și al maturității.

BANI: Aspectul bun dintre Venus și Neptun îți poate aduce beneficii la locul de muncă. De obicei Venus își arată apreciere prin mici cadouri și atenții, iar Neptun este o autoritate destul de permisivă. Cu toate acestea ai grijă să păstrezi și niște limite în acest tip de relație pentru a nu altera legăturile profesionale.

DRAGOSTE: Luna Plină se petrece în casa relațiilor și primește atenție și din partea lui Saturn. Acest lucru însemnă că relația ta va traversa o mini-criză care are rolul de a identifica dacă tu și partenerul sunteți suficienți de maturi, iar legătura voastră este solidă și astfel să puteți continua.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Rac

Luna trece prin Balanță la începutul săptămânii și aduce tensiuni în familie. De vineri, când Venus și Neptun sunt în trigon se pare că ai chef de călătorii și explorare, puțin timp liber pentru tine. Sâmbătă are loc Luna Plină în Săgetător și ar trebuie să ai grijă la aspecte de muncă și sănătate.

BANI: Luna Plină la care se implică și Saturn poate aduce provocări mai în legătură cu colegii de muncă sau subalternii. Deși te vei enerva este măsură trebuie să continui să ai o atitudine profesionistă și fermă. De asemenea, este important să ții sub control afecțiunile de natură cronică.

DRAGOSTE: Se pare că Venus și Neptun descriu ceea ce înseamnă dragoste de sine, iar Neptun ar tendința de a te duce departe, dacă nu fizic, atunci folosind imaginația. Ar fi indicat să călătorești puțin deoarece acest aspect ameliorează efectele Lunii Pline și te ajută să găsești resurse personale.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Leu

În primele zile ale săptămânii Luna traversează Balanța favorizând comunicarea și relațiile. Apoi, vineri Venus și Neptun se află în trigon și te ajută să vezi dincolo de cuvinte și să înțelegi mai mult. Sâmbătă are loc Luna Plină în Săgetător și influențează emoțiile și sentimentele, mai ales în cazul celor singuri.

BANI: Venus și Neptun se dovedesc a fi resurse importante dacă vrei să găsești modalități de a economisi bani sau de a reduce cheltuielile sau poate optimizarea taxelor. Este important să cunoști că acum este momentul de acțiune, efectele vor fi vizibile mai târziu, dar este bine să pui la punct strategia.

DRAGOSTE: Luna Plină este influențată și de Saturn și ai putea fi nemulțumit de fiecare persoană pe care o întâlnești acum. Este destul de greu să stabilești relații, inclusiv de colaborare acum. Dacă ești într-o relație vei fi revoltat că partenerul nu se mai ridică la înălțimea așteptărilor și standardelor tale.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Fecioară

Cu Luna în Balanță în primele zile ale săptămânii s-ar putea să îți fie dificil să păstrezi banii, dar este o energie trecătoare. Venus și Neptun care fac vineri un aspect bun te ajută să echilibrezi mediul emoțional și cel amoros, iar sâmbătă are loc Luna Plină în Săgetător care aduce evenimente intense în familie.

BANI: Luna s-ar putea să îți activeze partea risipitoare în primele zile ale săptămânii. În plus, Venus și Neptun te înseamnă să ieși mai mult în oraș pentru a satisface atât nevoile partenerului, cât și pentru a menține relațiile sociale și se pare că ai nevoia de a te exprima într-un mod mai pompos și costisitor.

DRAGOSTE: Luna Plină care se împletește și cu energia lui Saturn ar putea aduce câteva evenimente neplăcute în cadrul familiei. Pornind de la izolare sau abandon, la conflicte și dispute în contradictoriu cu o figură de autoritate care se pare că nu vrea să cedeze sau măcar să asculte. Este nevoie de timp!

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Balanță

Luna trece prin semnul tău în primele zile ale săptămânii și îți oferă mai multă energie decât de obicei. Venus și Neptun care sunt în trigon, vineri, te ajută să ieși în evidență la locul de muncă. Iar sâmbătă, la Luna Plină din Săgetător relația cu frații și surorile sau vecinii ar putea avea de suferit.

BANI: Venus și Neptun te pot scoate în evidență la locul de muncă prin rezultate excelente în coordonarea unei echipe sau a unui proiect. În acest sens un șef sau un colaborator ar putea să sesizeze abilitățile tale și să îți propună fie un nou proiect sau o colaborare care să îți aducă o sumă suplimentară.

DRAGOSTE: Luna Plină acționează restrictiv asupra relațiilor tale cu cei apropiați din punct de vedere fizic, dar și frații și surorile. S-ar putea să experimentezi situații neplăcute, poate chiar de abuz, la care trebuie să reacționezi ferm și clar, non-violent. Chiar dacă rezultatul de moment este izolarea, este mai bine astfel.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Scorpion

Luna traversează în primele zile zodia Balanței și s-ar putea să îți afecteze somnul și odihna. Vineri, sub aspectul dintre Venus și Neptun ai putea începe o legătură interesantă cu cineva neobișnuit. Iar sâmbătă se petrece Luna Plină în Săgetător care afectează direct resursele tale financiare.

BANI: Saturn este implicat și Luna Plină care se petrece în casa banilor. Așa că este necesar să fii foarte atent la orice investiții faci deoarece există un risc mare de a fi înșelat. Saturn indică o mare posibilitate de eșec dacă alegi să faci afaceri în această perioadă și indicat ar fi să aștepți puțin.

DRAGOSTE: Se pare că trigonul dintre Venus și Neptun te face să te îndrăgostești de o persoană neobișnuită, fie că vorbim despre cineva străin sau care este foarte diferit de preferințele tale în general. Vei sesiza că emoțiile tale o iau înainte și de dezvoltă mai rapid decât poți tu anticipa.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Săgetător

În primele zile ale săptămânii Luna se deplasează prin semnul Balanței și aduce oameni și interacțiuni noi. Vineri, Venus se află în trigon cu Neptun și favorizează gestionarea unor proprietății comune. Iar sâmbătă are loc Luna Plină în zodia ta care ar putea fi destul de dificil de gestionat, mai ales că este și Saturn implicat.

BANI: Venus și Neptun îți pot oferi un mai mare nivel de decizie asupra unei proprietăți comune sau de gestionare a unui teren al familiei sau chiar al blocului. Este important să te asiguri că aspectele financiare sunt foarte bine puse la punct, mai ales taxele și impozitele și că le înregistrezi cum trebuie.

DRAGOSTE: Luna Plină îți poate modifica radical modul în care te raportezi la ceilalți, dar și la tine. Vei observa că simți că cei din jur de îngrădesc, iar spațiul tăul de mișcare fizic, dar și ideatic este tot mai limitat. Deși prima tendință este de a te separa agresiv de tot acest context, încearcă să rămâi.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Capricorn

Luna traversează zodia Balanței în primele zile și reprezintă un suport necesar la locul de muncă. Ulterior, Venus și Neptun formează un aspect benefic care te ajută să comunici eficient cu partenerul. Iar, sâmbătă, Luna Plină din Săgetător s-ar putea să readuce temeri din trecut sau afecțiuni cronice.

BANI: Având în vedere că Saturn, guvernatorul tău este implicat în Luna Plină atunci putem vorbi despre resurse care nu sunt bine utilizate, sunt risipite sau nu li se recunoaște adevărata valoare. Este indicat să nu faci achiziții sau să vinzi în această perioadă deoarece nivelul tău de a aprecia corect prețul nu este tocmai bun.

DRAGOSTE: Venus și Neptun fac apel la romantism, simboluri, poezie, emoții. Deși toate aceste nu îți sunt caracteristice vei putea să te pui în aplicare în relație cu partenerul iar astfel comunicarea voastră poate atinge un nivel superior care să consolideze și să vă ajute să deveniți un sprijin reciproc.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Vărsător

Cu Luna care trece prin Balanță la începutul săptămânii s-ar putea să sesizezi că nevoie să îți reactualizezi pregătirea. Venus și Neptun în trigon, vineri, favorizează reglarea resurselor și a cheltuielilor, iar sâmbătă se petrece Luna Plină în Săgetător care poate restructura masiv cercul de prieteni și cunoștințe.

BANI: Venus și Neptun se concentrează pe cheltuielile tale domestice care vizează activitățile casnice și te ajută să te coordonezi cu bugetul pe care îl ai la dispoziție. Nu este un lucru exclus ca sub acest aspect să vrei să aduci o pată de culoare și astfel poate te hotărăști să schimbi culoarea în casă.

DRAGOSTE: Luna Plină este puternic influențată de Saturn și prin urmare efectele ei ar putea conduce la o restructurare majoră a cercului social. S-ar putea ca din diverse motive prietenii tăi să nu mai corespundă standardelor și astfel pornind de la un conflict minor să decizi că relația voastră se va încheia.

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Pești

În primele zile ale săptămânii Luna merge prin sectorul Balanței de unde aduce fluctuații de intensitate. Vineri, Venus și Neptun se află în trigon și te ajută să identifici mai bine ceea ce simți cu adevărat. Luna Plină din Săgetător care are loc sâmbătă indică faptul că poziția profesională se va modifica într-un fel.

BANI: Luna Plină din casa carierei se află în aspect cu Saturn ceea ce înseamnă că poți avea probleme cu șefii și autoritatea. Încearcă să nu pornești conflicte sau discuții în contradictoriu deoarece acest moment poate marca definitiv poziția ta și inclusiv prezența la locul de muncă. Cu răbdare încearcă să treci prin acest moment.

DRAGOSTE: Vei avea o serie de surprize cu aspectul dintre Venus și Neptun care îți arată adevărata natură a emoțiilor tale. Poate până acum credeai că îți place amical de un prieten dar îți dai seama că sentimentele tale reprezintă mai mult. Încearcă să analizezi relațiile din jur și modul în care te raportezi cu adevărat la ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie. Tensiuni în relaţiile cu cei dragi şi proiecte noi la locul de muncă