Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Berbec. Schimbări în dragoste şi o surpriză plăcută

Horoscop martie 2021 Berbec. A treia lună a anului tinde să aibă câteva planuri generoase pentru aceşti nativi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.02.2021, 12:53

Simbol astrologic pentru Berbec
Horoscop martie 2021 Berbec - iStock | Getty Images
  • Cei care au o afacere proprie vor trece printr-o perioadă benefică în care lucrurile vor avansa extrem de mult.
  • Puteţi dezvolta proiecte pe baza unor tehnici şi idei noi, inovatoare.

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

Veți avea oportunități de a începe lucruri noi şi de a porni într-o nouă etapă a vieţii, mai ales din punct de vedere profesional. Poate fi un start-up foarte bun pentru cei care nu activează încă într-o industrie şi îşi caută un loc de muncă, ori pentru cei care caută să îşi schimbe serviciul actual.

O energie pozitivă se îndreaptă spre voi care are potenţialul de a aduce veşti bune atât în viaţa personală, cât şi profesională. Fiţi însă activi, interesaţi, depuneţi efort şi nu renunţaţi la jumătatea drumului.

S-ar putea să întâmpinaţi câteva probleme, minore, în viaţa amoroasă, dar cu multă răbdare veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Căutaţi sprijin din partea familiei ori a prietenilor apropiaţi. Trebuie să înţelegeţi că nu sunteţi singuri, iar atunci când aveţi nevoie de un umăr pe care să vă puneţi capul există persoane care să vă aline suferinţa. 

O anumită persoană, fie partenerul de cuplu, o rudă ori un prieten foarte bun va pune presiune asupra voastră, ceea ce vă va impulsiona să depuneţi mai mult efort pentru a ieşi în evidenţă, mai ales din punct de vedere profesional. Reţineţi însă că, dacă sunteţi din fire destul de cheltuitori, în martie ar fi cazul să economisiţi mai mult pentru a putea face acele investiţii remarcabile pentru o afacere de viitor. 

Horoscop bani martie 2021 Berbec

Luna aceasta noi oportunităţi vă vor ieşi în cale, fie o mărire de salariu, o avansare pe scara profesională sau o schimbare a locului de muncă. Saturn vă va ghida în tot acest proces oferindu-vă putere, stabilitate şi curaj pentru a păşi spre succes. Aveţi îcnredere în forţele şi abilităţile voastre, iar surprizele în plan material vor apărea mai devreme decât v-aţi închipui.

În acelaşi timp, nativii acestui semn zodiacal care aşteaptă cu nerăbdare să îşi schimbe jobul trebuie să acţioneze în prima jumătate a lunii, deoarece Mercur, aflat în casa a zecea în acest timp, vă vs oferi rezultate favorabile. Veţi face cunoştinţă cu persoane noi, posibil chiar colegi de muncă şi veţi fi ghidaţi pentru a vă adapta unui nou stil de viaţă.

Cei care au o afacere proprie vor trece printr-o perioadă benefică în care lucrurile vor avansa extrem de mult. Puteţi dezvolta proiecte pe baza unor tehnici şi idei noi, inovatoare.

Din punct de vedere economic, viaţa Berbecilor va fi destul de echilibrată în această perioadă. Aveţi şanse mari să obţineţi sume generoase de bani şi să creşteţi în plan profesional. Aveţi încredere în forţele voastre, în abilităţile pe care le-aţi dezvoltat de-a lungul timpului şi aveţi curajul de a încerca lucruri şi activităţi noi. Mercur va fi în casa câştigurilor voastre în luna Martie, investițiile în terenuri agricole vor fi, de asemenea, fructuoase. Veți avea abundență financiară în această lună, iar cheltuielile de zi cu zi nu vor prezenta fluctuaţii, motiv pentru care nu trebuie să vă aşteptaţi la surprize neplăcute. Asiguraţi-vă însă că vă plătiţi datoriile, dacă aveţi, la timp.

Horoscop dragoste martie 2021 Berbec

La capitolul dragoste, luna Martie nu este întocmai favorabilă pentru cei aflaţi sub semnul Berbecului. Chiar dacă vă doriţi să petreceţi mult timp împreună, să vizitaţi locuri, să vă distraţi şi să creaţi noi amintiri de cuplu, partenerul/partenera voastră ar putea trece printr-o perioadă mai dificilă, motiv pentru care nivelul de afecţiune pe care l-aţi putea primi va fi drastic diminuat. Nu trebuie să vă simţiţi însă restricţionaţi, dacă vreţi să vorbiţi despre lucrurile care vă apasă ori pur şi simplu să dezbateţi anumite subiecte, fiţi sinceri şi porniţi o discuţie liberă, lipsită de tensiune.

Pe cealaltă parte, s-ar putea în această perioadă să vă plictisiţi de dinamica relaţiei şi să vă doriţi să puneţi punct gândindu-vă că relaţia actuală nu mai corespunde aşteptărilor şi intereselor voastre. Soarele se va afla în casa a unsprezecea cu planeta Venus pentru primele trei săptămâni, motiv pentru care veţi deveni pasionali, intrigaţi de necunoscut şi dornici de experienţe noi în sfera iubirii.

Cuplurile căsătorite se vor confrunta cu unele tulburări emoționale, însă comunicarea ar putea rezolva orice conflict. Veţi simţi la un momentdat că prea multă apropiere vă va împinge la conflicte, motiv pentru care veţi evita să discutaţi mai mult decât este nevoie cu soţul/soţia voastră, însă această perioadă fluctuantă se va încheia la jumătatea lunii, iar pacea va fi reinstaurată în cuplu.

În ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale, ei bine, Berbecii au parte de o perioadă veselă, plină de distracţie în compania prietenilor. Veţi avea o ocazie de sărbătorit în familie în prima jumătate a lunii.

Cu o anumită rudă va trebui să purtaţi o discuţie foarte serioasă şi veţi fi trataţi cu multă duritate. Acest lucru vă va deschide totuşi ochii cu privire la anumite greşeli pe care le-aţi făcut în trecut.

Horoscop sănătate martie 2021 Berbec

Nativii Berbec vor avea o stare de sănătate bună în luna Martie, fără preocupări majore. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vreo răceală sezonieră, dar astrologii vă recomandă să fiţi totuşi precauţi.

Aveţi însă grijă în privinţa alergiilor cutanate sau alimentare, evitaţi produsele care vă pot face rău, chiar dacă vi se face poftă. În caz contrar s-ar putea să regretaţi.

Relaxaţi-vă mintea şi dormiţi bine, în luna Martie s-ar putea să vă confruntaţi cu câteva insomnii, iar cei care ţin în prezent tratamente sunt sfătuiţi să meargă la controale regulate şi să se protejeze de temperaturile reci. Vremea s-ar putea să vă păcălească, îmbrăcaţi-vă bine şi beţi multe lichide. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Berbec. Schimbări în dragoste şi o surpriză plăcută