Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii martie 2021. Veşti bune în dragoste şi noroc în afaceri

Horoscopul lunii martie 2021. Astrologii anunţă veşti bune pentru majoritatea nativilor şi vin cu surprize atât în dragoste, cât şi în afaceri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.02.2021, 11:37

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii martie 2021 - iStock | Getty Images
  • Gemenii vor avea succes în viața lor profesională în luna martie. 
  • Provocările nu vor lipsi din viaţa Racilor nici în această lună.

Horoscop martie 2021 Berbec

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor avea parte de o perioadă benefică din punct de vedere profesional, dar nelipistă de suişuri şi coborâşuri. Trebuie să munciţi, să depuneţi efort şi să demonstraţi celor din jur dar mai ales vouă că meritaţi să fiţi pe primul loc şi că puteţi face lucruri extraordinare datorită abilităţilor voastre şi a perseverenţei de care aţi dat dovadă.

Din punct de vedere amoros, în martie 2021 trebuie să vă înhămaţi cu multă răbdare, pentru că veţi trece prin anumite situaţii tensionate cu partenerul sau cu o persoană dragă şi doar prin comunicare şi sinceritate veţi reuşi să restabiliţi pacea. Dacă aveţi însă nevoi de sfaturi, de ajutor, apelaţi cu încredere la cei apropiaţi. Vor fi mereu acolo să vă ofere suportul necesar. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Taur

Taurii vor să demonstreze că sunt capabili de lucruri măreţe din punct de vedere profesional, dar trebuie să înţeleagă că au nevoie şi de o pauză la un momentdat. S-ar putea să fiţi puşi în faţa faptului împlinit, mai ales că în această perioadă veţi fi nevoiţi să luaţi decizii importante mai ales în carieră. Poate fi vorba de un nou job ori de schimbarea domeniului de activitate.

În dragoste, cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să depună mai mult efort, altfel relaţia sentimentală se poate destrăma. Discutaţi deschis orice problemă care apare în viaţa voastră, pentru că dacă evitaţi să spuneţi ceea ce se află în sufletul vostru, ce vă macină, s-ar putea să creaţi o barieră care va duce inevitabil la conflicte şi tensiuni, fie că vorbim despre persoana iubită ori despre relaţia cu rudele, prietenii. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Gemeni

Gemenii vor avea succes în viața lor profesională în luna martie.  Aveţi curajul de a vă impune şi de a vă spune părerea atunci când consideraţi că aveţi dreptate, dar nu depăşiţi anumite limite, altfel s-ar putea să apară situaţii tensionate la serviciu ori chiar conflicte cu ceilalţi colegi de muncă.

Cei singuri vor avea norocul să interacţioneze cu oameni noi şi chiar să îşi găsească sufletul pereche. Veţi purta discuţii interesante şi veţi socializa mai mult. Ieşiţi din bula voastră de confort. Puteţi lua în considerare şi o vacanţă care vă va aduce relaxarea mult dorită. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Rac

Provocările nu vor lipsi din viaţa Racilor nici în această lună. Martie aduce oportunităţi în carieră mai ales pentru cei care vor să îşi schimbe locul de muncă sau întreg domeniul de activitate. Veţi primi ajutor şi sprijin din partea familiei şi veţi găsi până la sfârşitul acestei perioade o soluţie pentru a vă spori afacerile.

Începutul lunii Martie reprezintă o perioadă destul de grea pentru cupluri şi anunţă momente de cumpănă pentru cei căsătoriţi. Vor apărea disucţii, neînţelegeri dar veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun dacă veţi vorbi deschis şi veţi avea răbdare unul cu celălalt. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Leu

Leii, prin natura lor, vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi atinge obiectivele în luna martie. Vor da dovadă de forţă de muncă, dorinţă şi dedicare şi categoric şefii vor aprecia şi vor aplauda aceste încercări prin bonusuri salariale sau poate chiar printr-o mărire. Cei care au propria afacere se pot bucura de câştiguri importante în următoarea perioadă.

Cei care nu au încă pe cineva alături, au toate şansele de a-şi întâlni marea iubire în martie. Aveţi încredere în voi, fiţi atenţi la tot ceea ce vă înconjoară şi acţionaţi cu sinceritate şi cu lejeritate. Nu încercaţi să păreţi cine nu sunteţi, pentru că orice mască va cădea mai devreme sau mai târziu. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Fecioară

Norocul e de partea Fecioarelor în luna martie. Vor avea parte de oportunităţi în carieră, iar din punct de vedere amoros toate lucurile vor fi pozitive. Cei care intenţionează să îşi schimbe locul de muncă pot face paşi în acest sen în această perioadă, şansele de a obţine un post bine plătit într-un domeniu mult visat sunt foarte mari.

La capitolul dragoste vor exista şi bune şi rele, dar orice neînţelegere va dispărea mai devreme sau mai târziu. Vă puteţi introduce partenerul/partenera familiei şi puteţi să luaţi angajamente de lungă durată. Nu este exclusă nici decizia de a vă căsători ori de a întemeia o familie, un copil este întotdeauna o binecuvântare. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Balanţă

A treia lună a anului aduce incertitudine şi multe întrebări pentru cei aflaţi sub semnul Balanţei. Vor exista evenimente care vă vor destabiliza ori vă vor face să vă gândiţi mai mult la partea goală a paharului, uitând de realizările care v-au adus acolo unde sunteţi astăzi. Trebuie să aveţi mai multă încredere în propriile forţe şi să riscaţi poate mai mult.

Din punct de vedere amoros, Balanţele vor experimenta clipe de neuitat în martie 2021. Cei singuri s-ar putea să-şi întâlnească sufletul pereche, ba chiar vor ieşi, poate, la o întâlnire romantică cu cineva cu adevărat special. Cei care au însă o relaţie stabilă vor primi răspunsurile potrivite şi vor afla dacă cel/cea de lângă este menit să le fie alături toată viaţa. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Scorpion

Cei aflaţi sub semnul Scorpionului au parte de veşti bune, chiar promiţătoare din punct de vede profesional. Nativii care îndrăznesc să își schimbe serviciul ar putea avea parte de momente de neuitat, în care să își pună visele în aplicare.

În ceea ce priveşte sfera emoţională, martie vine cu oarecare schimbări pentru Scorpioni. Evitaţi conflictele şi situaţiile tensionate, comunicaţi deschis şi fiţi sinceri cu persoana iubită. Distanţa poate fi o mare problemă pentru cei care au o relaţie în această perioadă. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Săgetător

În martie, nativii Săgetător au toate şansele să obţină un avantaj pe plan profesional, însă trebuie să fie atenţi la oportunităţile din jurul lor. Fiţi calculaţi, acţionaţi cu multă inteligenţă şi aveţi răbdare atunci când colaboraţi cu alţi colegi de muncă. Banii vor fi strict legaţi de sacrificiul pe care sunteţi dispuşi să îl faceţi.

Viața amoroasă a nativilor din Săgetător nu va fi tocmai ușoară, în luna martie. Nu sunt excluse discuții în contradictoriu, diferențe de opinie ce pot duce la rupturi de încredere, simple discuții ce lasă un gust amar. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Capricorn

Capricornii se pot aştepta la o perioadă plină de provocări atât în dragoste cât şi în viaţa profesională. Martie este luna perfectă pentru a economisi şi nu este întocmai potrivită pentru a face investiţii, şanse mari sunt să ieşiţi pe minus dacă riscaţi în acest sens.

Cei care au relaţie stabilă ar putea să îşi ia angajamente de lungă durată, nu este exclus nici să fiţi surprinşi cu întrebarea cea mare ori cu o propunere pentru mărirea familiei. S-ar putea însă să fiţi implicaţi cu sau fără voia voastră în mai multe conflicte cu rudele sau cu prietenii. Indicat ar fi să discutaţi deschis despre lucrurile care vă deranjează. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Vărsător

Viața profesională va înflori în cursul lunii martie pentru acești nativi. Veţi evolua vizibil în carieră, mai ales dacă veţi activa într-un domeniu care vă pasionează de multă vreme pentru că veţi da randament şi veţi depune efortul necesar pentru a rezolva poriectele importante la timp şi cu mult succes.

Cei singuri au toate şansele de a-şi întâlni sufletul pereche în martie 2021. În schimb cei care au deja o relaţie stabilă pot face următorii paşi. Puteţi pune la cale şi o vacanţă romantică în viitorul apropiat pentru a petrece timp împreună departe de agitaţia oraşului. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop martie 2021 Peşti

Cei aflaţi sub semnul Peştilor nu au prea multe lucruri pentru care să îşi facă griji în martie 2021, astrologii anunţă o lună excelentă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce priveşte sfera afacerilor. La serviciu s-ar putea să fiţi răsplătiţi pentru roadele muncii depuse în trecut şi propuşi pentru proiecte foarte importante de viitor.

Din punct de vedere emoţional, nativii Peşti vor simţi o oarecare stagnare. Cei care nu au o relaţie stabilă ori îşi caută sufletul pereche, ar trebuie să lase lucrurile în voia sorţii. Cuplurile stabile şi cei căsătoriţi pot întâmpina o serie de obstacole, dar situaţiile trebuie tratate cu mult calm. Vezi aici mai multe detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul lunii martie 2021. Veşti bune în dragoste şi noroc în afaceri