Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Capricorn. Decizii dificile şi schimbări pe plan amoros

Horoscop martie 2021 Capricorn. Pentru nativii zodiei se anunţă o lună plină de provocări pe toate planurile. Financiar, luna martie va sta sub însemnul tranzacţiilor monetare, iar în ceea ce priveşte starea de sănătate trebuie să fiţi precauţi, în special în prima parte a lunii. Nici schimbările pe plan amoros nu vă ocolesc, mai ales pentru cei care formează un cuplu de mai multă vreme.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.02.2021, 12:53

Lună a extremelor: decizii dificile, dar şi schimbări pe plan amoros
Horoscop martie 2021 Capricorn - Getty Images
  • Situaţia materială va oscila între venituri foarte bune, dar şi cheltuieli pe măsură
  • Relaţia de cuplu o să fie supusă mai multor teste

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

În luna martie, vă veți descurca mai bine în legătura cu slujba sau cu afacerea personală. Colegii vă apreciază pentru tot efortul pe care îl depuneţi, dar şi pentru faptul că sunteţi mereu vesel şi că încercaţi să animaţi colectivul atunci când are cea mai mare nevoie. În ceea ce priveşte situaţia elevilor sau a studenţilor, aceştia se vor confrunta cu unele îndoieli, confuzii și complicații în procesul de învățare, dar munca lor grea va da rezultatele mult aşteptate. 

Viața personală nu va fi la fel de bună ca viața profesională în această lună. Vei avea mai multe conflicte cu membrii familiei tale, lucru care va tulbura ambianța casei. Cel mai bine ar fi să vorbeşti deschis despre lucrurile care te deranjează. O atitudine morocănoasă nu va salva situaţia, ci din contră, va crea şi mai multă tensiune în jur. 

Este posibil ca viața amoroasă să nu meargă neapărat pe un curs lin, dar va trebui să vă păstrați calmul și antrenamentul pentru a vă menține relația în parametrii optimi. Partenerul va încerca să vă mențină fericit, însă dacă aveţi nemulţumiri în legătură cu treburile casnice, acesta ar fi momentul pentru a spune ce aveţi pe inimă. 

Starea financiară va oscila între venituri foarte bune, dar şi cheltuieli destuli de mari, poate chiar mai mari decât vă permiteţi. Este o lună a extremelor, dar şi a exceselor. Ar trebui să fiţi mai cumpătaţi şi să realizaţi că banii pe care îi pierdeţi sunt totodată şi o ocazie pierdută pentru a investi într-un trai mai bun. În ceea ce priveşte starea de sănătate, vor exista câteva probleme în primele zile ale lunii, însă o să vă reveniţi pe parcurs. Nu ezitaţi să cereţi părerea unui specialist dacă este cazul.  

Horoscop bani martie 2021 Capricorn

Capricornii se vor confrunta cu unele suișuri și coborâșuri în ceea ce privește finanțele în cursul lunii martie. Veți câștiga din diferite resurse, însă cheltuielile vor fi mult mai mari în comparație cu ultimele luni. Până acum încercaţi să puneţi balanţă lucrurile pentru care merita cu adevărat să scoateţi banii din buzunar, însă acum nu mai există acest echilibru, aspect care vă va dăuna. Încercaţi să cereţi sfatul familiei chiar şi din acest punct de vedere. 

Bugetul ar putea fi afectat de plata împrumuturilor sau a datoriile, dacă există. Din cauza cheltuielilor mari, nu veți putea economisi nimic câștigat în tot acest timp. De ceva vreme încercaţi să puneţi bani deoparte, aşa că încercaţi să vă concentraţi mai des asupra ţelului final. Pentru unii nativi ar putea fi vorba chiar despre o serie de costuri suplimentare care ar putea avea o legătură cu preţul unei proprietăţi.

Sfatul este să nu investiți în fonduri mutuale, acțiuni sau orice alt tip de afacere de speculație în această perioadă. Sunt şanse mai mari să ieşiţi pe minus când trageţi linie decât să ajungeţi să aveţi un venit suplimentar substanţial. La modul general, luna stă sub semnul tranzacțiile monetare, poziţionate între extreme.

Horoscop sănătate 2021 Capricorn

Nativii din Capricorn se pot confrunta cu unele probleme de sănătate în primele zile ale acestei luni, dar în cele din urmă veți putea reveni la starea de bine și vă veți putea menține în formă. Pentru unii dintre voi poate fi vorba chiar despre o serie de alergii sezoniere. Însă, pentru alţii pot apărea unele probleme legate de sistemul nervos sau de insomnie. 

Ar trebui să vă mențineți mintea relaxată și să faceți yoga sau meditație. Acest lucru vă va ajuta să depășiți stresul, iar în acest fel puteţi elimina tensiunea corporală. Poate încercaţi să faceți o plimbare rapidă dimineața devreme, pentru a vă încărca cu energia din natură. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți mai ales respirația.

În a doua jumătate a lunii martie o să vă bucuraţi că scăpaţi de disconfortul provocat odată cu sosirea primăverii. Aveţi un tonus mult mai bun, iar energia începe să fie pe o pantă ascendentă. Pentru că vă simţiţi mai bine, aveţi de gând să vă planificaţi şi mai multe activităţi faţă de prima parte a acestei luni. 

Horoscop dragoste 2021 Capricorn

Viața amoroasă va fi într-o fază de testare pentru Capricorni, în condiţiile în care vor apărea unele îndoieli. Încrederea în partenerul de viaţă s-ar putea transforma într-un adevărat răboi al posesivităţii dacă nu aveţi suficienţă încredere sau dacă felul în care puneţi problema ar putea fi considerat mai repede un atac direct. Încercaţi să vă temperaţi pornirile. 

Cei care sunt singuri ar trebui să evite să se implice în ceva serios în această lună, deoarece puteți ajunge fără voia voastră într-o legătură secretă și poate chiar nesănătoasă. Luna martie nu pare să fie prielnică pentru noi începuturi pe plan sentimental. 

Cuplurile căsătorite vor avea parte de o oarecare liniște în jurul lor. Se prea poate să fiţi ocupați cu afacerile familiale, din cauza cărora nu puteţi petrece neapărat un timp de calitate împreună, mai ales dacă anumite aspecte mai vechi ajung să vă dea bătăi de cap. Jumătatea mai puternică a relaţiei va face tot posibilul pentru a găsi răspunsurile potrivite la circumstanţele date. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Capricorn. Decizii dificile şi schimbări pe plan amoros