Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Scorpion. Între impuls și rațiune

Horoscop martie 2021 Scorpion. Când ai prea multe opțiuni la îndemână, o decizie pare a fi ușoară. Dar există o linie fină între a face ceea ce vrei și ceea ce trebuie.

de Redactia Observator

la 20.02.2021, 12:56

Horoscop martie 2021 Scorpion
Horoscop martie 2021 Scorpion - iStock / Getty Images
  • Nativii din zodia Scorpion, între a bate fierul cât e cald și a fi raționali
  • Decizia va fi dictată de circumstanțele de moment, așadar atenție la detalii

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

Deosebit de dotați din punct de vedere emoțional, nativii din zodia Scorpion sunt afectați în această lună de mișcarea planetei Marte. Ce înseamnă asta: vor aștepta ca mingea să vină în curtea lor, înainte de a ataca cu toată forța.

Au scopuri clare și știu să bată fierul cât timp e cald, dar cu răbdare, deseori obținând un avantaj irecuperabil pentru ceilalți implicați în problemă.

Există un element de magie, ceva enigmatic ce le ghidează acțiunile, și nu puțini Scorpioni vor păstra următorul pas cu un secret de nepătruns, ceea ce le va da ambiție și enegie, spre deosebire de confuzia din tabăra adversă. 

Această energie s-ar putea resfrânge și asupra partenerului de viață, care se va confrunta cu o Balanță extrem de ambițioasă și pusă pe fapte mari, ceea ce ar putea duce la ideea ce control și subordonare. O idee pe care nativii din Balanță nu o vor, dar ar putea-o imprima prin simple gesturi. 

Horoscop bani martie 2021 Scorpion

Se întâmplă lucruri interesante și pe plan profesional, acolo unde nativii din zodia Balanță vor avea parte de oportunități ce la prima vedere par a fi inocente. Însă secretul stă în detalii. Cei care îndrăznesc să își schimbe serviciul ar putea avea parte de momente de neuitat, în care să își pună visele în aplicare. 

Pare simplu, dar e nevoie de răbdare, un simț al situației și un scop clar. Unde vrei să ajungi, cum, când și, mai ales, de ce? Dacă vei răspunde la aceste întrebări vei avea o claritate în acțiuni care îți va da aripi.

Dacă ai un partener de afaceri, aceste întrebări sunt la fel de eficiente. S-ar putea ca, punând punctul pe "i" la momentul potrivit, să eviți conflicte inutile. 

Dacă ești părtaș la un proiect, cu o persoană apropiată, ai mare grijă. Cineva ar putea profita de tine, încearcă să fii calculat, dar fără a aduna frustrări.

Spune adevărul când simți că trebuie să o faci, fii practic și elegant - cumsecade. Vei avea numai de câștigat.

Horoscop sănătate martie 2021 Scorpion

Sănătatea Scorpionilor pare mult mai bună față de perioadele precedente, pline de tot felul de probleme minore. Ceva pare a merge ok, iar asta va da naștere la un soi de dinamism, dar și la un curaj ce ar putea duce la decizii nu tocmai bune.

Ar trebui să ai grijă la sănătatea psihică, totuși, acolo este cam singura problemă dar și soluția. Fii bine, simte-te bine în pielea ta, iar abia apoi atacă adevăratele provocări. Nu sunt excluse dureri de cap, episoade de alimentație rea sau chiar deshidratare. Înțelege-le, nu le trece cu vederea.

Soluția este simplă: experimentează și află ce îți face bine și ce nu, încearcă să îți simți corpul și să răspunzi adecvat poftelor. 

Cu cât vei reacționa mai puțin la impulsuri de moment și vei înțelege ce e chiar important pentru tine vei obține un sentiment de calm, incomparabil cu orice plăcere de câteva secunde. E totul despre semnificație, nu despre senzație.

Horoscop dragoste martie 2021 Scorpion

Nu este o perioadă ușoară din punct de vedere sentimental pentru nativii din zodia Scorpion. Sunt foarte posibile episoade în care lipsa de comunicare să ducă la conflicte, mici războaie reci sau chiar distanțări de scurtă durată de persoana iubită.

Cum ar trebui să faci este o întrebare grea, dar cert este că sinceritatea este cea mai bună armă, care te va readuce aproape de persoana iubită. 

Este greu să spui ceea ce crezi, ceea ce ai făcut de fapt, dar conexiunea adusă de un moment de adevăr este unică. O clipă de sinceritate ar putea schimba complet situația și nu este exclus ca persoana de lângă tine să renunțe la toate liniile de atac, doar de dragul relației, de dragul adevărului. 

Iar asta ți-ar putea da, și ție, aripi. Inclusiv în ceea ce privește relația ta cu părinții, rudele, persoane care te-au dezamăgit. Este un fel de început din care vei putea scoate, în cel mai rău caz, liniștea ta personală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Scorpion. Între impuls și rațiune